Generic selectors
Exact matches only
Search in title
Search in content
Search in posts
Search in pages

Κόντρα Γαβρήλου – Αναγνωσταρά με φόντο την παιδική χαρά στο Τολό

 

Η κατεστραμμένη παιδική χαρά στο Τολό ήταν η αιτία για να ξεσπάσει κόντρα ανάμεσα στον αντιδήμαρχο Ναυπλιέων Σταύρο Γαβρήλο και στο συνδυασμό του υποψηφίου δημάρχου Παναγιώτη Αναγνωσταρά.

 

Ο Σταύρος Γαβρήλος σε ανακοίνωσή του ανέφερε ότι είναι «Πρόκληση να μιλάει ο κ. Αναγνωσταράς για τα αυτονόητα των δημοτών»:

 

«Μα να μιλάει και ο κύριος Αναγνωσταράς για το συμφέρον των δημοτών και τα ‘’αυτονόητα’’ είναι αξιοπερίεργο και προκλητικό.

 

Το συμφέρον των δημοτών και τα ‘’αυτονόητα’’ σκεφτήκατε κ. Αναγνωσταρά όταν μετά από λίγους μήνες αθετήσατε όλες τις υποσχέσεις που δώσατε στις εκλογές του 2010 προς τους δημότες και δραπετεύσατε από το δήμο για την ‘’βο(υ)λευτική’’ έδρα αφήνοντας χρέη, διχόνοια και μιζέρια;

 

Όχι φυσικά!
Το δικό σας συμφέρον σκεφτήκατε.

 

Αφήστε λοιπόν τις παρατηρήσεις για άλλους με λιγότερη προϊστορία.

 

Κάθε μέρα υπερασπιζόμαστε το συμφέρον των δημοτών βάζοντάς το πάνω από το προσωπικό.
Μην υποτιμάτε τους δημότες και εμάς. Έχουμε και κρίση και ΜΝΗΜΗ.

 

Όσο για την παιδική χαρά θα τη συντηρήσουμε.
Εμείς την φτιάξαμε και θα επιδιορθώνουμε ότι φθείρεται ή βανδαλίζεται. Tο αυτονόητο είναι ότι οι πολιτικά αφερέγγυοι δεν δικαιούνται να ομιλούν».

 

 

Στον αντιδήμαρχο απάντησε έπειτα από λίγες ώρες με ανακοίνωση ο συνδυασμός «Πρωτεύουσα ξανά» του Παναγιώτη Αναγνωστάρά, ο οποίος παρουσίασε και ανάρτηση με φωτογραφίες της ομάδας «Ενωμένοι Πολίτες Τολού» σχετικά με την κατάσταση στην παιδική χαρά.

 

Ο συνδυασμός Αναγνωσταρά επισημαίνει:

 

Κύριε Αντιδήμαρχε,

 

Αντί να επιτίθεστε στον επικεφαλής της παράταξης μας κ. Παναγιώτη Αναγνωσταρά που απλά αναδημοσίευσε την απόφαση των κατοίκων Τολού (ομάδα Ενωμένοι Πολίτες Τολού), να επιδιορθώσουν μόνοι και με δικά τους έξοδα την παιδική χαρά της κοινότητας τους, θα ήταν προτιμότερο να διαθέσετε χρόνο και χρήμα για να παίζουν τα παιδιά μας σε ασφαλείς παιδικές χαρές.

 

Γιατί δεν απαντάτε στην ομάδα των κατοίκων που ανέλαβαν την πρωτοβουλία και μάλιστα την δημοσιοποίησαν τόσο στα μέσα κοινωνικής δικτύωσης όσο και στα μέσα ενημέρωσης;

 

Ασχοληθείτε λοιπόν με τα καθήκοντα του έμμισθου Αντιδημάρχου που σας έχουν ανατεθεί και όταν σας επικρίνουν οι δημότες μάθετε να δίνετε απαντήσεις σε αυτούς και όχι σε άλλους! Αυτοκίνητο δημοτικό έχετε για τις μετακινήσεις σας καθώς επίσης και δημοτικά καύσιμα. Να τα χρησιμοποιήσετε λοιπόν για τον σκοπό που σας έχουν δοθεί που δεν είναι άλλος από το να βλέπετε τις ανάγκες και τα προβλήματα που υπάρχουν!

 

Σε ότι αφορά την κριτική που του ασκείτε επειδή διέκοψε την θητεία του, σας απαντάμε:
Όταν το έκανε, δεν πίστευε ότι οι «συνεχιστές» του θα αποδεικνύονταν τόσο ανεπαρκείς όσο αποδείξατε ότι είστε!

 

Την επιστροφή του λοιπόν, ΕΣΕΙΣ την προκαλέσατε και ήρθε η ώρα να την αποδεχθείτε! Γιατί η ανικανότητα σας, έκανε τους δημότες να ψάχνουν άλλη λύση!

 

Παρακάτω η ανάρτηση της ομάδας «Ενωμένοι Πολίτες Τολού» που συνοδευόταν και από φωτογραφίες:

 

“Γεια σας φίλες και φίλοι της ομάδας μας.

 

Οι ενωμένοι πολίτες Τολού πρέπει να είναι μια ομάδα που εμπνέει, προτείνει και στη συνέχεια υλοποιεί, γι’αυτό και μεις οι διαχειριστές σας έχουμε μια πρόταση που θα βελτιώσει τη ποιότητα της ζωής μας, θα μας ενεργοποιήσει σαν πολίτες και θα δώσει κ ένα μήνυμα στη δημοτική αρχή (αυτή, την επόμενη και τη μεθεπόμενη) ότι για τις πραγματικές ανάγκες του χωριού θα πρέπει να απευθύνονται στους κατοίκους.

 

Ωραίο το έργο του πεζοδρομίου (200μ.) στην είσοδο του χωριού αλλά δεν βρίσκουμε πως θα βελτιώσει την καθημερινότητα μας.

 

Γι’αυτο κ αποφασίσαμε κ σας καλούμε στη γιορτή της παιδικής χαράς μας!
Την επόμενη Κυριακή στις 12:00μ.μ. Πάρτε τη καλοσύνη κ το φιλότιμο σας κ ελάτε να μεταμορφωσουμε το χώρο που παίζουν τα παιδιά μας αλλά και τα παιδιά των τουριστών που φιλοξενούμε.

 

Η πρόταση περιλαμβάνει:

 

1. Τοποθετηση μπάρας που θα κλείδωνει τη πορτα.
2. Τοποθετηση μηχανισμού που θα κλείνει αυτόματα τη πόρτα.
3. Τοποθετηση τριών 3 μικρών κάδων (σε μέγεθος που θα μπορούν να έχουν πρόσβαση μικρά παιδιά) με διαφορετικό χρώμα και επισήμανση ώστε να διδαχθούν τα παιδιά μα και οι γονείς τη διαδικασία της ανακύκλωσης.
4. Επιδιόρθωση του σπασμένου κάδου απορρυματων δίπλα από τη πόρτα.
5. Επιδιόρθωση σπασμένου σκαλιου στην αεροσκαλα στο πρώτο παιχνιδι στην είσοδο δεξιά.
6. καθαρισμός και απολύμανση της βρύσης.
7. ταμπέλες απαγορεύεται το κάπνισμα.
8. Σήμανση σημείου καπνίσματος και τοποθέτηση ειδικού κάδου για τσιγάρα.
9. Επιδιόρθωση σπασμένου παγκακίου.
10. Επιδιόρθωση παιχνιδιού με σκοινιά.
11. Καθαρισμός επιφανειών παιχνιδιών από κακόβουλα, υβριστικά και ναζιστικά σύμβολα.
12. βάψιμο με Χαρούμενα χρώματα στο τοιχακι περιφερειακά της παιδικής χαράς.
13. Αλλαγή χαλασμένης λάμπας φωτισμού.
14. Καθαρισμός τάπητα κ Επιδιόρθωση όπου χρειάζεται.
15. Τέλος θα φτιάξουμε δύο 2 ταμπέλες.

 

Μία που θα ενημερώνει για τους κανόνες καλής συμπεριφοράς στο χώρο της παιδικής χαράς (η ταμπέλα που έχει τοποθετηθεί από το δήμο είναι εσωτερικά κ τη κρύβουν τα κάγκελα, οπότε είναι δυσανάγνωστη) και μια που θα τοποθετηθεί πάνω από τα τρία κλαδάκια της ανακύκλωσης και θα ενημερώνει για τις υλικά και πως ανακυκλωνονται.

 

Αγαπητοί μας συγχωριανοί σηκώστε τα μανίκια και ελάτε μαζί μας για να δείξουμε πόσο πραγματικά αγαπάμε το χωριό κ τα παιδιά μας. Θα υπάρξει ποστ μέσα στην εβδομάδα που θα ενημερώσει για τις προσφορές που έχουμε δεχθεί κ για τους επαγγελματίες του χωριού που είτε θέλουν να προσφέρουν εθελοντικά την εργασία τους ή υλικά. Οι υπόλοιποι ελάτε να καθαρίσουμε, να αναδείξουμε κ να χαρούμε! Για τα παιδιά μας! Αξίζουν το καλύτερο!

 

Με εκτίμηση και αίσθημα αδελφοσύνης
Οι διαχειριστές Ενωμένοι Πολίτες Τολού”

 

 

 

 

Rate this post
       
ΧΩΡΙΣ ΣΧΟΛΙΑ

ΣΧΟΛΙΑΣΜΟΣ

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.