Πέμπτη, 20 Φεβρουαρίου, 2020

5 υποψήφιους ανακοίνωσε ο Π. Αναγνωσταράς για το Δήμο Ναυπλιέων

 

Άλλους πέντε υποψήφιους ανακοίνωσε ο συνδυασμός του Δήμου Ναυπλιέων “Πρωτεύουσα ξανά” του Παναγιώτη Αναγνωσταρά. Πρόκειται για τον Ανδριανό Δήμα (Μπακέτο), την Μαριλένα Πουρούλα, τον Κώστα Πετρουλά, τον Νίκο Νεοφώτιστο και τον Παναγιώτη Διαλιάτση.

 

Οι υποψήφιοι αναφέρουν:

 

 

Ανδριανός Δήμας (Μπακέτος)

 

Ονομάζομαι Ανδριανός Δήμας (Μπακέτος). Είμαι κάτοικος Μιδέας και ελεύθερος επαγγελματίας. Έχω εκλεγεί επί σειρά ετών Δημοτικός Σύμβουλος στον πρώην Δήμο Μιδέας και στον Δήμο Ναυπλιέων. Στις προηγούμενες δημοτικές εκλογές (2014) συμμετείχα στο ψηφοδέλτιο του κ. Κωστούρου και οι δημότες του Δήμου μας με εξέλεξαν πρώτο Δημοτικό Σύμβουλο απ΄όλες τις δημοτικές παρατάξεις που συμμετείχαν.

 

Η στήριξη που μου παρέχουν οι συνδημότες μου, οφείλεται στο γεγονός ότι πάντα και από οποιαδήποτε θέση και αν υπηρέτησα ήμουν δίπλα τους, προσπαθώντας να δίνω λύσεις στα προβλήματα τους. Το ίδιο θα συνεχίσω να κάνω και τώρα, ευελπιστώντας ότι μαζί με τον Παναγιώτη Αναγνωσταρά θα δώσουμε λύσεις τόσο στα μικρά όσο και στα μεγάλα προβλήματα που ταλανίζουν τον τόπο μας.

 

Με εκτίμηση
Δήμας Ανδριανός (Μπακέτος)

 


 

 

 

Μαριλένα Πουρούλα

 

Ονομάζομαι Πουρούλα Μαριλένα του Γεωργίου και της Παρασκευής. Γεννήθηκα το 1992. Έχω σπουδάσει μαιευτική και έχω παρακολουθήσει σεμινάρια – συνέδρια στη μαιευτική – γυναικολογία Επαγγελματικά απασχολούμαι στην ιδιωτική μας επιχείρηση (πρατήριο υγρών καυσίμων).
Με γνώμονα την ανάγκη για μια νέα δημοτική αρχή η οποία θα κάνει έργα προς όφελος των δημοτών, αποδέχθηκα την πρόταση του Παναγιώτη Αναγνωσταρά για συμμετοχή στις προσεχείς δημοτικές εκλογές.

 

Με εκτίμηση
Μαριλένα Πουρούλα

 


 

 

Κώστας Πετρουλάς

 

Ονομάζομαι Κώστας Πετρουλάς του Αναστασίου και της Σωτηρίας. Είμαι από τη Νέα Τίρυνθα όπου γεννήθηκα πριν 33 χρόνια και διαμένω μόνιμα. Είμαι παντρεμένος με την Δήμητρα Μαστοράκου από την Αγία Τριάδα και σύντομα θα αποκτήσουμε το πρώτο μας παιδί.

 

Ασχολούμαι με όλα τα επαγγέλματα της γεωργίας.

 

Αποδέχτηκα την πρόταση του Παναγιώτη Αναγνωσταρά να είμαι υποψήφιος μαζί του, διότι είμαι σίγουρος ότι θα κάνει τα πάντα για την Νέα Τίρυνθα και γενικά για όλο τον Δήμο Ναυπλιέων.

 

Είμαι σίγουρος ότι θα λύσει το πρόβλημα του πόσιμου νερού – δεν επιτρέπεται να λέμε ότι έχουμε πόσιμο νερό και το νερό να μην πίνεται.

 

Είμαι σίγουρος ότι θα λύσει το αποχετευτικό πρόβλημα. Δεν επιτρέπεται η Νέα Τίρυνθα λίγα μέτρα από το Ναύπλιο να μην έχει αποχετευτικό δίκτυο.

 

Τέλος πιστεύω ότι στην ανυπαρξία έργων των τελευταίων ετών ο Παναγιώτης Αναγνωσταράς θα βάλει ταφόπλακα και θα επαναφέρει την Νέα Τίρυνθα αλλά και ευρύτερα τον Δήμο Ναυπλιέων στη θέση που είχαν.

 

Με εκτίμηση
Κώστας Πετρουλάς
Υποψήφιος στην Τοπική Κοινότητα Νέας Τίρυνθας

 


 

 

 

Νίκος Νεοφώτιστος

 

Ονομάζομαι Νίκος Νεοφώτιστος και είμαι κάτοικος Ναυπλίου. Γεννήθηκα το 1991 Είμαι παντρεμένος με την Ευαγγελία Σαμπαριώτη με την οποία έχουμε αποκτήσει και ένα παιδί.

 

Είναι ξεκάθαρο ότι τα τελευταία χρόνια η σημερινή δημοτική αρχή έχει δείξει ότι δεν μπορεί να λύσει βασικά προβλήματα των δημοτών. Αρκείται σε πολυδάπανες εκδηλώσεις και δεν κάνει κανένα έργο.

 

Η καθαριότητα, το παραμελημένο οδικό δίκτυο, οι σχολικές μονάδες που ναι μεν ακούσαμε υποσχέσεις ότι θα γίνουν αλλά δεν έγιναν ποτέ είναι μερικά από τα προβλήματα που ταλανίζουν τόσο το Ναύπλιο όσο και τον ευρύτερο Δήμο Ναυπλιέων.

 

Η υποψηφιότητα του Παναγιώτη Αναγνωσταρά αποτελεί την ελπίδα για κάτι καλύτερο. Είναι ο άνθρωπος των έργων και το έχει αποδείξει κατά την θητεία του. Δεν θα μπορούσα να αρνηθώ τη πρόταση του να είμαι υποψήφιος στις δημοτικές εκλογές για την Δημοτική Κοινότητα Ναυπλίου αφού ο εξαίρετος χαρακτήρας του και η εμπιστοσύνη που του έχω ότι θα δώσει πολλά στον Δήμο μας αποτελούν την εγγύηση της υποψηφιότητα του.

 

Με εκτίμηση

Νίκος Νεοφώτιστος

 


 

 

 

Παναγιώτης Διαλιάτσης

 

Ονομάζομαι Παναγιώτης Διαλιάτσης. Γεννήθηκα το 1983 και είμαι κάτοικος Αμυγδαλίτσας Μιδέας. Είμαι αυτοκινητιστής στο επάγγελμα και εργάζομαι σε τοπική μεταφορική εταιρεία. Η σκληρή δουλειά είναι η καθημερινότητα μου και νιώθω υποχρεωμένος να τη προσφέρω και στους συνδημότες μου. Με τιμή αποδέχθηκα τη πρόταση του Παναγιώτη Αναγνωσταρά για να συμμετέχω στις δημοτικές εκλογές του Μαϊου αφού τόσο εγώ όσο και όλοι οι δημότες γνωρίζουν και το έργο που έχει προσφέρει ο κ. Αναγνωσταράς αλλά και τον έντιμο χαρακτήρα του.

 

Με εκτίμηση
Παν. Διαλιάτσης (Πάνος)

 

 

Σχολιάστε...

Γράψτε το σχόλιό σας
παρακαλώ εισάγετε το όνομά σας εδώ

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.

Πρόσφατα σχόλια

error: Περιεχόμενο που προστατεύεται από πνευματικά δικαιώματα.