Ξεκίνησαν οι δηλώσεις συμμετοχής στο Tyros Run 2019

 

Ανάμεσα στις πλαγιές του Πάρνωνα και δίπλα στα καταγάλανα νερά του Αργολικού κόλπου και του Μυρτώου πελάγους θα τρέξουν οι συμμετέχοντες στο Tyros Run 2019. Ο Τυρός Αρκαδίας θα φιλοξενήσει στις 11-12 Μαΐου ένα διήμερο φεστιβάλ δρομικών και πολιτιστικών εκδηλώσεων.  

 

 

Οι δηλώσεις συμμετοχής για το Tyros Run 2019 που θα  διεξαχθεί την Κυριακή 12 Μαΐου έχουν ανοίξει!

 

Το TyrosRun 2019 διοργανώνεται από την “Α ΧΩΡΑ ΝΑΜΟΥ” και τελεί υπό την αιγίδα της Περιφέρειας Πελοποννήσου, του Δήμου Νότιας Κυνουρίας και της ΔΗΚΕΝΚ.

 

Πρόκειται για τη τρίτη διοργάνωση που φιλοδοξεί να γίνει θεσμός και κάθε χρόνο να μαγνητίζει όλο και περισσότερους δρομείς που θα τρέξουν σε διαδρομές μαγευτικού φυσικού κάλλους με θέα τη θάλασσα.

 

Το Tyros Run 2019 αποτελεί  ιδανική επιλογή αθλητικού τουρισμού για όλη την  οικογένεια. Οι αγώνες πλαισιώνονται με παράλληλες εκδηλώσεις – δράσεις ψυχαγωγικού, πολιτιστικού και περιβαλλοντικού ενδιαφέροντος,  αναδεικνύοντας τα ήθη και τα έθιμα της περιοχής, ενώ ο  Τυρός και η ευρύτερη περιοχή της Κυνουρίας αποτελεί τουριστικό θέρετρο συνδυάζοντας αρμονικά βουνό και πεντακάθαρες θάλασσες.

 

Οι Αγώνες Δρόμου περιλαμβάνουν: Αγώνα Δρόμου 16.000 μ., Αγώνα Δρόμου 8.000 μ. καθώς και Παραλλήλες Διαδρομές 3000 μ. και Παιδικούς/Μαθητικούς Αγώνες 500μ./800μ./1000μ.στο παραλιακό μέτωπο του Τυρού. Ο κεντρικός αγώνας θα πλαισιωθεί με παράλληλες εκδηλώσεις έτσι ώστε το Σαββατοκύριακο 11-12 Μαΐου να αποτελέσει ένα  πόλο έλξης  για όλη την οικογένεια με δράσεις και εκπλήξεις  για μικρούς και μεγάλους .

 

Tα στελέχη της Οργανωτικής Επιτροπής καταβάλλουν κάθε προσπάθεια ώστε η φετινή διοργάνωση να αποτελέσει σημείο αναφοράς στις εκδηλώσεις της περιοχής της Αρκαδίας αλλά και γενικότερα του δρομικού κινήματος της χώρας μας.

 

Διαβάστε την προκήρυξη του αγώνα ΕΔΩ.

 

Ο χάρτης και οι υψομετρικές διαφορές των Διαδρομών του Tyros Run 2019 είναι διαθέσιμοι ΕΔΩ.

 

 

Εγγραφές και αναλυτικές πληροφορίες  για τη διοργάνωση στο www.tyrosrun.gr.

 

Κάντε like στο επίσημο page της διοργάνωσης στο Facebook, για να μαθαίνετε όλα τα τελευταία νέα και να επικοινωνείτε διαδραστικά.