Πέμπτη, 28 Μαΐου, 2020

Ανακοινώθηκαν δύο υποψήφιοι με την παράταξη «Ναύπλιο. Επόμενη μέρα»

Δύο υποψήφιους στο Δήμο Ναυπλιέων, την Άννα Βελλίνη και τον Τάσο Καρύγιαννη ανακοίνωσε η παράταξη “Ναύπλιο. Επόμενη μέρα” του Δημήτρη Κωστούρου.

 

Οι δύο υποψήφιοι αναφέρουν:

 

 

Άννα Βελλίνη

 

Η εμπειρία μου μέσα από πολυετή προσφορά στον εθελοντισμό με έχει κάνει να πιστεύω ακράδαντα πως η λύση βρίσκεται στη συμμετοχή. Να προσφέρει ο καθένας μας όπως μπορεί θέτοντας το δικό του μικρό λιθαράκι σε μια συλλογική προσπάθεια.

 

Επειδή για μένα Αυτοδιοίκηση σημαίνει ακριβώς αυτό, άνθρωποι διαφορετικοί που έχουν όρεξη να προσφέρουν και νιώθουν την ανάγκη να δώσουν νέα πνοή στα πράγματα με χαρά αποδέχτηκα την πρόσκληση του Δημάρχου Ναυπλιέων Δημήτρη Κωστούρου να συμμετάσχω ως υποψήφια με τον συνδυασμό του «Ναύπλιο. Επόμενη μέρα».

 

Η ψήφος σας θα είναι τιμή για μένα.

 

Με εκτίμηση

Άννα Βελλίνη

 


 

 

Τάσος Καρύγιαννης

 

Ονομάζομαι Καρύγιαννης Τάσος, μεγάλωσα στο Ναύπλιο και σπούδασα Φυσική στην Σχολή Θετικών Επιστημών του Α.Π.Θ. Σήμερα ζω στο Ναύπλιο με την σύζυγό μου, Αρχιτέκτονα Βάνα Ξηνταροπούλου και είμαι μέτοχος στο φροντιστήριο Μ.Ε. Πυρήνας, όπου και εργάζομαι σαν Καθηγητής. Παράλληλα είμαι μέτοχος της MytaxiNafplio και της ΚΤΕΛ Αργολίδας.

 

Η ενασχόληση μου με την τοπική αυτοδιοίκηση ξεκίνησε πριν οκτώ χρόνια. Την περίοδο 2011 έως 2014, ήμουν μέλος της Δημοτικής Επιτροπής Διαβούλευσης του Δήμου Ναυπλιέων. Στην επιτροπή αυτή συνεργάστηκα πρώτη φορά, με τον νυν Δήμαρχο Ναυπλίου Δημήτρη Κωστούρο, όπου διέκρινα το ζήλο και την αγάπη του για τον Δήμο μας και τη θέληση και γνώση του να τον υπηρετήσει . Πέντε χρόνια μετά, η πρόσκληση του κ Κωστούρου να συμμετέχω στο ψηφοδέλτιο του με την παράταξη “Ναύπλιο. Επόμενη Μέρα” με τιμά ιδιαιτέρως. Με τιμά γιατί πιστεύει σε εμένα, γιατί πιστεύει στους νέους.

 

Ως νέος λοιπόν, θα εργαστώ συλλογικά πάνω σε νέες ιδέες, με θετική ενέργεια και θα αγωνιστώ για την ανάπτυξη του τόπου μας.

 

Κρίνω αναγκαίο, για να συνεχίσει το Ναύπλιο και ο Δήμος μας να στοχεύουν ψηλά, να βρεθώ στις εκλογές δίπλα στον Δημήτρη Κωστούρο, ο οποίος έχει αποδείξει ότι έχει τις γνώσεις που απαιτεί ο ρόλος του Δημάρχου ακόμα και μέσα σε περιόδους κρίσης ώστε το Ναύπλιο και ο Δήμος μας να προχωρούν μπροστά!

 

 

Με εκτίμηση
Τάσος Καρύγιαννης