Άλλοι τέσσερις υποψήφιοι στο Δήμο Ναυπλιέων με την “Πρωτεύουσα ξανά”

 

Άλλους τέσσερις υποψήφιους παρουσίασε ο συνδυασμός για το Δήμο Ναυπλιέων “Πρωτεύουσα ξανά” του Παναγιώτη Αναγνωσταρά. Πρόκειται για τον Γιάννη Πεθεριώτη, τον Ευάγγελο Λαμπρόπουλο, τον Γιάννη Καρνέζη και τον Σωκράτη Δωρή.

 

Οι υποψήφιοι αναφέρουν:

 

 

Γιάννης Πεθεριώτης

 

Ονομάζομαι Γιάννης Πεθεριώτης. Γεννήθηκα στο Δρέπανο. Φοίτησα στο Γυμνάσιο Δρεπάνου. Είμαι παραγωγός αγροτικών προϊόντων. Εργάσθηκα περιοδικά σε διάφορες επιχειρήσεις. Είμαι πολύ κοινωνικό άτομο με μεγάλες ευαισθησίες και ενδιαφέρομαι για την ανάπτυξη του τόπου μου. Αποδέχθηκα τη πρόταση του Παναγιώτη Αναγνωσταρά και στις προσεχείς δημοτικές εκλογές θα είμαι υποψήφιος στη Τοπική Κοινότητα Δρεπάνου με το συνδυασμό «Πρωτεύουσα ξανά».

 

Με εκτίμηση

Γιάννης Πεθεριώτης


 

 

Ιωάννης Καρνέζης

 

Ονομάζομαι Ιωάννης Καρνέζης, είμαι αγρότης και είμαι 40 ετών. Είμαι παντρεμένος με την Σταμούλη Αλεξάνδρα με την οποία έχουμε αποκτήσει δύο παιδιά. Ως αγρότης η εργασία είναι η καθημερινότητα μου και θέλω να τη προσφέρω και στους συγχωριανούς μου ως υποψήφιος στη Τοπική Κοινότητα Καρναζέϊκων. Αποδέχθηκα τη πρόταση του Παναγιώτη Αναγνωσταρά διότι τον εμπιστεύομαι και ξέρω ότι θα είναι δίπλα στο χωριό μου αλλά και σε όλες τις Κοινότητες του Δήμου μας τις οποίες δυστυχώς τα τελευταία χρόνια η σημερινή δημοτική αρχή έχει ξεχάσει.

 

Με εκτίμηση
Ιωάννης Καρνέζης
Υποψήφιος στη Τοπική Κοινότητα Καρναζέϊκων

 


 

 

Ευάγγελος Λαμπρόπουλος

 

Ονομάζομαι Ευάγγελος Λαμπρόπουλος. Γεννήθηκα το 1972 στο Ναύπλιο όπου και πέρασα τα παιδικά και μαθητικά μου χρόνια. Ο πατέρας μου Θάνος Λαμπρόπουλος διατηρούσε επί σειρά ετών εμπορικό κατάστημα στο παλιό Ναύπλιο.

 

Σπούδασα Νομικά στο Αριστοτέλειο Πανεπιστήμιο Θεσσαλονίκης. Ολοκληρώνοντας τις σπουδές μου αποφάσισα να επιστρέψω στην ιδιαίτερη πατρίδα μου και να δραστηριοποιηθώ επαγγελματικά και κοινωνικά.

 

Υπηρέτησα στον Ελληνικό στρατό ως Δόκιμος Έφεδρος Αξιωματικός και απολύθηκα με τον βαθμό του έφεδρου Ανθυπολοχαγού.

 

Από το 1995 διατηρώ δικηγορικό γραφείο στο Ναύπλιο και εξειδικεύομαι στο Ποινικό Δίκαιο.

 

Είμαι παντρεμένος με τη συμβολαιογράφο Ναυπλίου Αντιγόνη Κουβακλή με την οποία έχουμε αποκτήσει μία κόρη.

 

Το Ναύπλιο αλλά και η ευρύτερη περιοχή της Ναυπλίας αποτελεί για μένα ξεχωριστό μέρος γιατί από το ιστορικό παρελθόν μέχρι και σήμερα παραμένει και αποτελεί κέντρο πολιτισμού και οικονομικής ανάπτυξης της Αργολίδας.

 

Για το λόγο αυτό με χαρά αποδέχτηκα την τιμητική πρόταση του Παναγιώτη Αναγνωσταρά να συμμετάσχω στο ψηφοδέλτιο της δημοτικής παράταξης «ΝΑΥΠΛΙΟ – ΠΡΩΤΕΥΟΥΣΑ ΞΑΝΑ».

 

Ο Παναγιώτης Αναγνωσταράς με την εντιμότητα, την κατάρτιση, και την εμπειρία του στα δημοτικά πράγματα, με ενέπνευσε να ασχοληθώ για πρώτη φορά με τα κοινά.

 

Σκοπός μου είναι να συμμετάσχω στη βελτίωση της ζωής των συμπολιτών μου, κυρίως της καθημερινότητάς τους, ώστε το Ναύπλιο και η ευρύτερη περιοχή του Δήμου να αποκτήσουν και πάλι την θέση που τους αξίζει.

 

Θα ήταν τιμή για εμένα η ψήφος και η εμπιστοσύνη σας στο πρόσωπό μου, για την επίτευξη του σκοπού αυτού.

 

Με εκτίμηση
Ευάγγελος Αθ. Λαμπρόπουλος

Δικηγόρος παρ’ Αρείω Πάγω

 

 


 

 

Σωκράτης Δωρής

 

Ονομάζομαι Σωκράτης Δωρής. Γεννήθηκα το 1970 στο Δρέπανο Αργολίδας, όπου και κατοικώ έως και σήμερα. Είμαι απόφοιτος θερμοϋδραυλικός της σχολής του ΟΑΕΔ. Εργάζομαι από τα 12 μου χρόνια, συνεχώς και αδιαλείπτως, σε ποικίλους τομείς εργασιών. Αποτελώ έναν περήφανο αγρότη της περιοχής και διαθέτω καθημερινώς τα προϊόντα μου στις κατά τόπους λαϊκές αγορές της περιφέρειας Αττικής.
Είμαι νυμφευμένος και έχω έναν γιο 21 ετών, ο οποίος φοιτά στην Νομική σχολή του Δημοκρίτειου πανεπιστημίου Θράκης.

 

Κατά τη διάρκεια της σταδιοδρομίας μου, διατέλεσα πρόεδρος του Διοικητικού συμβουλίου του ΤΟΕΒ Ασίνης- Δρεπάνου και περιοχής Ναυπλίου, με αρχή τον Ιούλιο του 2004 και τερματισμό τον Μάιο του 2016. Αυτό σημαίνει ότι εξελέγην στην τιμητική θέση του προέδρου για 3 συνεχείς τετραετίες.

 

Η θητεία μου ξεκάθαρα αναγνωρίζεται ως επιτυχής. Βασικός πυλώνας του προγράμματος που ακολούθησα μέσα στον οργανισμό ήταν το όφελος των μελών του, δηλαδή των αγροτών της περιοχής, και η προσπάθεια μείωσης των τελών, κάτι που είχε ως αποτέλεσμα την μείωση του κόστους παραγωγής, αλλά ακόμη προσπάθεια μελέτης για αλλαγή του τρόπου άρδευσης. Επιπλέον, κατά την διάρκεια αυτών των χρόνων, έγιναν σημαντικά έργα μεγάλου κόστους, ανερχόμενα ακόμη και άνω του 1.000.000€, έργα πνοής για τον εκσυγχρονισμό των υφιστάμενων υποδομών, χωρίς, όμως, να επιβαρυνθούν τα μέλη του οργανισμού, αφού τα έργα χρηματοδοτήθηκαν από την Περιφέρεια Πελοποννήσου και από το πρόγραμμα «Αλ . Μπαλτατζής». Τέλος, ιδιαίτερη σημασία οφείλω να δώσω στις καθημερινές ατομικές παρεμβάσεις μου , όπως στον πρώην πρωθυπουργό Κ. Καραμανλή, τον νομάρχη Β. Σωτηρόπουλο και την περιφερειάρχη Πελοποννήσου Α. Αβούρη, με αιτήματα που αφορούσαν θέματα του οργανισμού και των αγροτών της περιοχής μας.

 

Είμαι μέλος του τοπικού συμβουλίου της τοπικής κοινότητας Δρεπάνου από τις προηγούμενες εκλογές έως και σήμερα.

 

Βασικό μου χόμπι όλα αυτά τα χρόνια αποτελεί η ενασχόληση με τα κοινά. Οφείλω ενδεικτικά να αναφέρω ότι υπήρξα παρών στους κατά καιρούς αγώνες των αγροτών των λαϊκών αγορών στην Πλατεία Συντάγματος στην Αθήνα, αλλά και τις έντονες και συνεχείς προσπάθειες μου για να δοθεί λύση σε ένα πρόβλημα χρόνων, που ταλανίζει και βασανίζει την περιοχή μας, το θέμα με την μη κοπή του φύλλου στον καρπό των εσπεριδοειδών, το ζήτημα των αποζημιώσεων του ΕΛΓΑ κλπ.

 

Είμαι ένας άνθρωπος εργασιομανής, ακούραστος αλλά και τελειομανής.

 

Ενδιαφέρομαι για το μέλλον του τόπου μου, για το μέλλον των νέων μας. Κύριο μέλημα μου αποτελεί ένας ισχυρός Δήμος Ναυπλιέων, που θα κατέχει πρωταγωνιστικό ρόλο και που θα στηρίζει τον αγρότη, τον μικρομεσαίο, τον ελεύθερο επαγγελματία, την νεολαία, αλλά και όλους τους αδύναμους συμπολίτες μας.

 

Για αυτούς και πολλούς ακόμη λόγους αποφάσισα να θέσω υποψηφιότητα για την θέση του προέδρου του τοπικού συμβουλίου της τοπικής κοινότητας Δρεπάνου και συμπορεύομαι με τον Παναγιώτη Αναγνωσταρά, με τον οποίο συμπαρατάσσομαι, δίνοντας όλες μου τις δυνάμεις στον αγώνα αυτόν.

 

Με εκτίμηση,
Σωκράτης Π. Δωρής