Τρίτη, 25 Φεβρουαρίου, 2020

Ενημέρωση στο Ναύπλιο για τη μεσογειακή διατροφή και άσκηση

 

Την Παρασκευή 15 Φεβρουαρίου καθώς και την Τρίτη 26 Φεβρουαρίου έγινε ενημέρωση για τη Μεσογειακή Διατροφή και την Άσκηση από το Κέντρο Υγείας Ναυπλίου σε συνεργασία με την ΤΟΜΥ Ναυπλίου 1η Κέντρου, στο χώρο που στεγάζονται οι δύο υπηρεσίες, ανοιχτό προς όλο τον ενήλικο πληθυσμό της περιοχής του Ναυπλίου.

 

Η κα Ελένη Σπανού (ΕΑ’ Γενικής Ιατρικής – Συντονίστρια), η κα Ειρήνη Ανδριοπούλου (Νοσηλεύτρια του ΚΥ) καθώς και η κα Ελένη Φάσσου (Νοσηλεύτρια του ΚΥ) αλλά και η λοιπή ομάδα Υγείας της ΤΟΜΥ Ναυπλίου, παραχώρησαν ενημερωτική ομιλία σχετικά με τη Μεσογειακή Διατροφή και την άσκηση που καθημερινά μπορούμε να υιοθετήσουμε για να βελτιώσουμε τον τρόπο ζωής μας.

 

Συζητήθηκαν λάθη που κάνουμε καθημερινά στη διατροφή μας είτε στις δραστηριότητες μας επιβαρύνοντας τον οργανισμό μας. Ακολούθησε εποικοδομητική συζήτηση με ερωτήσεις και βιωματικά παραδείγματα από τους πολίτες.

 

Η ΤΟΜΥ Ναυπλίου 1η Κέντρου ιδιαίτερα όλους όσοι προσήλθαν και έδειξαν ενδιαφέρον σε μια ακόμα προσπάθεια των υπηρεσιων της Πρωτοβάθμιας Φροντίδας Υγείας του Ναυπλίου για ενημέρωση και ευαισθητοποίηση των πολιτών καθώς και τον Δήμο Ναυπλιέων για την παραχώρηση του εξοπλισμού ώστε να πραγματοποιηθεί η ομιλία αυτή.

 

 

 

 

Σχολιάστε...

Γράψτε το σχόλιό σας
παρακαλώ εισάγετε το όνομά σας εδώ

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.

Πρόσφατα σχόλια

error: Περιεχόμενο που προστατεύεται από πνευματικά δικαιώματα.