Πέμπτη, 28 Μαΐου, 2020

Η Σπυριδούλα Σπανού υποψήφια στο Δήμο Άργους – Μυκηνών με τον Δ. Καμπόσο

 

Η Σπυριδούλα Σπανού, υπεύθυνη του γραφείου του δημάρχου Άργους – Μυκηνών Δημήτρη Καμπόσου, θα είναι υποψήφια στις δημοτικές εκλογές με την παράταξη «Αλλαγή Πορείας.

 

 

Ο Δήμαρχος Άργους Μυκηνών Δημήτρης Καμπόσος δήλωσε:

 

«Είμαι πολύ χαρούμενος που η κ. Σπανού εντάσσεται στο ψηφοδέλτιο μου και αυτό γιατί έχει αποδείξει την εργατικότητα της και το πείσμα της στην μέχρι τώρα ενασχόληση της με τον Δήμο. Είμαι σίγουρος πως με το ίδιο πείσμα και την υπευθυνότητα που την διακρίνει θα εργαστεί και με την ανάληψη της επόμενης θητείας μας. Της εύχομαι καλή επιτυχία , που είμαι σίγουρος πως θα την έχει»

 

Η Σπυριδούλα Σπανού δήλωσε:

 

Μετά από μία μακρά συνεργασία με το Δήμαρχο Άργους Μυκηνών Δημήτρη Καμπόσο, και την εμπιστοσύνη που έδειξε στο πρόσωπό μου, θέτοντας με υπεύθυνη λειτουργίας του γραφείου του, είχα την τιμή να δεχτώ επίσημη πρόταση για να θέσω υποψηφιότητα με το συνδυασμό του «Αλλαγή Πορείας» στις επερχόμενες εκλογές το Μάιο του 2019.

 

Έχοντας εμπειρία σε θέματα της τοπικής αυτοδιοίκησης, καταρχάς από την οικογένεια μου, καθότι ο πατέρας μου, Γεώργιος Σπανός (Μπαλαμπάλας κατά πολλούς) αποτέλεσε επί πολλά χρόνια Πρόεδρος της Κοινότητας Καρυάς και ύστερα Αντιδήμαρχος του Δήμου Λυρκείας με ενεργό συμμετοχή στη βελτίωση της ποιότητας ζωής των πολιτών. Ζώντας από κοντά τους αγώνες του για τη διενέργεια έργων ζωτικής σημασίας και ουσίας για τις εκάστοτε περιοχές αρμοδιότητας του με γνώμονα πάντα το κοινό συμφέρον, ήταν και είναι αυτός που μου εμφύσησε την ανάγκη ασχολίας μου με την τοπική αυτοδιοίκηση Α Βαθμού, που αποτελεί την κυριότερη μορφή έκφανσης των προβλημάτων των πολιτών και αντιμετώπισής τους με το σωστό χειρισμό και ενέργειες.

 

Επιπλέον, από την εμπειρία μου στο γραφείο Δημάρχου Άργους Μυκηνών, δίπλα στο Δήμαρχο Δημήτρη Καμπόσο, έναν μάχιμο και ικανό δήμαρχο με όραμα και πείσμα να βελτιώσει τον τόπο του, με πάμπολλα ανεκτίμητα έργα στο ενεργητικό του, που πραγματοποιήθηκαν εν μέσω οικονομικών δυσχερειών, έναν δήμαρχο αφοσιωμένο στους δημότες του και στην αντιμετώπιση των καθημερινών προβλημάτων τους αλλά ταυτόχρονα με μεγάλο όραμα για την ανάπτυξη του τόπου του, δύναμη και θέληση για να επιτύχει το καλύτερο δε θα μπορούσα παρά να μαθητεύσω δίπλα του και να λάβω αμέριστη γνώση των πραγμάτων.

 

Τέλος, η απόκτηση και επιστημονικής γνώσης πάνω στη Δημόσια Διοίκηση με την απόκτηση του μεταπτυχιακού τίτλου σπουδών μου, θεωρώ πως συμπλήρωσε το παζλ των απαραίτητων ικανοτήτων και δεξιοτήτων για την ενεργό συμμετοχή μου στον στίβο της πολιτικής και συγκεκριμένα με καταστούν ικανή να ανταποκριθώ στις απαιτήσεις του Α’ βαθμού Τοπικής Αυτοδιοίκησης, σε έναν ιστορικό και πλουραλιστικό Δήμο Άργους Μυκηνών.

 

Η αγάπη μου για τον τόπο μας και την ανάπτυξη του, από άκρη σε άκρη, από τα μικρά γραφικά χωριά έως τις όμορφες πόλεις του Δήμου μας, αποτελεί για εμένα τον ισχυρότερο παράγοντα που μου εμφύσησε την ανάγκη της έκθεσης στην ψήφο των δημοτών στο πλευρό του Δημήτρη Καμπόσου, ώστε να μπορώ να μάχομαι για το καλύτερο, τόσο των πολιτών όσο και του τόπου.

 

Ευχαριστώ πολύ το Δήμαρχο, Δημήτρη Καμπόσο για την τιμή που μου έκανε να συμμετάσχω στο ψηφοδέλτιο του στις εκλογές του Μαΐου.

 

Ευελπιστώ στην στήριξη σας & να φανώ αντάξια των προσδοκιών σας…

 

 

Βιογραφικό σημείωμα Σπυριδούλας Γ. Σπανού

 

Η Σπανού Σπυριδούλα κατάγεται από την Καρυά του Δήμου Άργους Μυκηνών, από αγροτική (και πολιτική) οικογένεια. Σπούδασε Νηπιαγωγός στο Πανεπιστήμιο Πατρών και κατέχει Μεταπτυχιακό Δίπλωμα στη Δημόσια Διοίκηση.Επίσης αποτέλεσε βοηθός Ερευνητικού Προγράμματος στο Πανεπιστήμιο του Reading (Ρεντινγκ) στην Αγγλία. Από τη στιγμή που αποφοίτησε εργάστηκε σε διάφορες ιδιωτικές επιχειρήσεις όπως ΚΕΚ Δια Βίου Μάθησης τύπου 2 ως Διοικητικός Υπάλληλος- Υπεύθυνη Υλοποίησης Ευρωπαϊκών Προγραμμάτων, στα ΔΙΕΚ Άργους ως καθηγήτρια στο τμήμα Βοηθών Βρεφονηπιοκόμων και σε άλλες Ιδιωτικές Επιχειρήσεις.

 

Πλέον, από το 2014 είναι Ειδικός Συνεργάτης σε Ευρωπαϊκά Προγράμματα και Προγράμματα Δια Βίου Μάθησης του Δήμου Άργους Μυκηνών με παράλληλα καθήκοντα στο Γραφείο Δημάρχου και στη διοργάνωση εκδηλώσεων Δήμου Άργους Μυκηνών

 

Είναι:

 

▪ Μέλος ΝΠΔΔ Κοινωνική Μέριμνα & Αθλητισμός του Δήμου Άργους Μυκηνών
▪ Αναπληρωματικό Μέλος της Σχολικής Επιτροπής Πρωτοβάθμιας Εκπαίδευσης του Δήμου Άργους Μυκηνών
▪ Μέλος της Παγκόσμιας Οργάνωσης Προσχολικής Αγωγής (ΟΜΕP)
▪ Μέλος του Συλλόγου Καρκινοπαθών και Φίλων Αργολίδας «Η Αλληλεγγύη»
▪ Μέλος της Παιδικής & Νεανικής Βιβλιοθήκης του Δήμου Άργους Μυκηνών
▪ Διακρίνεται για την Εθελοντικήτης δράση ,
▪ Στην υποστήριξη αθλητικών & πολιτιστικών δραστηριοτήτων
▪ Στην διαχείριση και ενημέρωση της ιστοσελίδας του Γυμναστικού Συλλόγου Άργους Volley, με δημιουργία δελτίων τύπου και άρθρων για την εξέλιξη της ομάδας και την Οργάνωση και παρουσίαση Final 4 Νεανίδων την περίοδο 2015-2016

 

 

5 σχόλια

Πρόσφατα σχόλια