Πέμπτη, 28 Μαΐου, 2020

Ο Θέμος Γκουλιώνης ανακοίνωσε ότι θα είναι υποψήφιος δήμαρχος Ναυπλιέων

 

Ο οφθαλμίατρος Θέμος Γκουλιώνης ανακοινώνει ότι στις προσεχείς εκλογές θα διεκδικήσει τη δημαρχία στο Δήμο Ναυπλιέων. Όπως αναφέρει στην ανακοίνωση η οποία έχει τίτλο “Θα είμαι υποψήφιος Δήμαρχος Ναυπλιέων”:

 

Αγαπητοί μου συνδημότες, σας ανακοινώνω ότι στις προσεχείς αυτοδιοικητικές εκλογές του Μαϊου, θα διεκδικήσω μια θέση ευθύνης στον Δήμο Ναυπλιέων.

 

Σε μια τελματώδη για τον τόπο μας κατάσταση, έπειτα από δεκαετίες πολιτικής αναποτελεσματικότητας, όλοι εμείς που συναπαρτίζουμε τον συνδυασμό αυτής της διεκδίκησης, θεωρούμε ότι έχει έλθει η ώρα μίας αποφασιστικής παρέμβασης.

 

Το Ναύπλιον, η Αγία Τριάδα, η Ασίνη, η Τίρυνθα, το Τολό και τα χωριά μας, βρίθουν από προβλήματα που δυσχεραίνουν την καθημερινότητα των πολιτών αλλά και το μέλλον ιδίως των παιδιών μας.

 

Μοναδικό μας μέλημα η επίλυση αυτών των προβλημάτων, καθώς και η δημιουργία των καταλλήλων συνθηκών για την βελτίωση της ποιότητας της ζωής όλων μας. Οι συνεργάτες μου και εγώ, καλούμε τους συμπολίτες μας να πλαισιώσουν τον αγώνα που ξεκινάμε.

 

Κεντρικός μας στόχος η προαγωγή της ηθικής, της ειλικρίνειας και της σοβαρότητας στον Δήμο μας.

 

Θέμος Γκουλιώνης
Χειρουργος Οφθαλμίατρος
Αριστούχος Διδάκτωρ του Πανεπιστημίου Αθηνών
Συγγραφεύς – Αρθρογράφος
Τακτικόν μέλος του φιλολογικού συλλόγου “Παρνασσός”

 

 

 

2 σχόλια