Τετάρτη, 19 Φεβρουαρίου, 2020

Ερμιονίδα: O Σφυρής ζητά παράταση για τις δηλώσεις στο Εθνικό Κτηματολόγιο

 

Tην παράταση της προθεσμίας υποβολής των αιτήσεων στο Εθνικό Κτηματολόγιο ζητά με αίτησή του προς την Κοινοπραξία «Σύγχρονο Κτηματολόγιο» ο δήμαρχος Ερμιονίδας Δημήτρης Σφυρής.

 

Όπως αναφέρει:

 

Έχοντας λάβει ενημέρωση για τις προθεσμίες υποβολής δηλώσεων στην υπηρεσία του Εθνικού Κτηματολογίου παραχωρήθηκε γραφείο στα κτίρια του Δήμου Ερμιονίδας, με σκοπό την καλύτερη εξυπηρέτηση των πολιτών. Με τον τρόπο αυτό γνωστοποιήθηκε η διαδικασία και δίδονται όλα τα δικαιολογητικά σε όσους πολίτες προσέρχονται στο Δήμο προς ενημέρωση. Παράλληλα, για τους χρήστες των ηλεκτρονικών μέσων αναρτήσαμε στην ιστοσελίδα του Δήμου όλα τα σχετικά προς ενημέρωση έγγραφα.

 

Παρόλα ταύτα, οι δυσκολίες για την ολοκλήρωση της διαδικασίας υποβολής των αιτήσεων μέχρι την ορισθείσα καταληκτική ημερομηνία είναι πολλές. Αναλυτικότερα, το γεγονός ότι οι αιτήσεις γίνονται δεκτές μόνο στο Ναύπλιο δυσχεραίνει την ολοκλήρωση της διαδικασίας, καθώς οι πολίτες έχουν να αντιμετωπίσουν το θέμα της χιλιομετρικής απόστασης. Επίσης, λόγω αυξημένης ροής πολιτών τόσο στο Υποθηκοφυλακείο Κρανιδίου, όσο και στην υπηρεσία Κτηματολογίου στο Ναύπλιο δυσχεραίνεται η διαδικασία και δεν δύνανται να καλυφθούν τόσες αιτήσεις σε τόσο μικρό χρονικό διάστημα.

 

Οι παραπάνω λόγοι καθιστούν επιτακτική την ανάγκη για παρέμβαση με σκοπό την καλύτερη εξυπηρέτηση των πολιτών. Αιτούμαστε την παράταση της προθεσμίας υποβολής των αιτήσεων και παρακαλούμε για τις δικές σας ενέργειες.

 

 

Σχολιάστε...

Γράψτε το σχόλιό σας
παρακαλώ εισάγετε το όνομά σας εδώ

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.

Πρόσφατα σχόλια

error: Περιεχόμενο που προστατεύεται από πνευματικά δικαιώματα.