Τρίτη, 25 Φεβρουαρίου, 2020

Χριστόπουλος και Λαζαρίδου, υποψήφιοι στο Δήμο Ναυπλιέων με Αναγνωσταρά

 

Άλλοι δύο υποψήφιοι σύμβουλοι στο Δήμο Ναυπλιέων ανακοινώθηκαν από το συνδυασμό “Πρωτεύουσα ξανά” του Παναγιώτη Αναγνωσταρά. Πρόκειται για τον Βασίλη Γ. Χριστόπουλο, πρόεδρο στην Ασίνη ο οποίος πρόσφατα αποχώρησε από το συνδυασμό Κωστούρου και την αναισθησιολόγο Ερμοφίλη (Φίλης) Λαζαρίδου.

 

 

Οι δύο υποψήφιοι αναφέρουν για την προσχώρησή τους στο συνδυασμό Αναγνωσταρά:

 

 

Ερμοφίλη Λαζαρίδου

 

Ονομάζομαι Ερμοφίλη (Φίλης) Λαζαρίδου. Γεννήθηκα και μεγάλωσα στη Νέα Υόρκη, Η.Π.Α. Τελείωσα το Εθνικό Καποδιστριακό Πανεπιστήμιο Αθηνών – Ιατρική Σχολή. Ειδικότητα Αναισθησιολογίας έκανα στο Λαϊκό Νοσοκομείο. Από το 2003 έως και 2007 δούλεψα στο Metropolitan Hospital ως συνεργάτης αναισθησιολόγος για τρία χρόνια. Μετέπειτα στο ΚΑΤ ως επικουρική αναισθησιολόγος και έκανα εξειδίκευση στη Μ.ΕΘ.

 

Από το Φεβρουάριο το 2011 έως και σήμερα υπηρετώ στο Γενικό Νοσοκομείο Ναυπλίου Επιμελήτρια Α’ Αναισθησιολόγος και υπεύθυνη του τμήματος.

 

Επέλεξα το Ναύπλιο ως τόπο εργασίας αλλά και μόνιμης εγκατάστασης μου,γιατί με εντυπωσίασε η φυσική του ομορφιά, η αίσθηση που σου δίνει ότι περπατάς στην ιστορία της πατρίδας μας και το γεγονός ότι εδώ μπορείς να έχεις καλύτερη ποιότητα ζωής.

 

Θέλω λοιπόν να προσφέρω κ εγώ στον τόπο που επέλεξα για να ζήσω, μετέχοντας στο Δημοτικό μας συμβούλιο.

Με εκτίμηση
Ερμοφίλη Λαζαρίδου
Κάτοικος Ναυπλίου

 

 

 

Βασίλειος Γ. Χριστόπουλος

 

Πριν λίγες ημέρες δήλωσα ότι αποχωρώ από το συνδιασμό του Δημήτρη Κωστούρου! Απογοητευμένος από το γεγονός ότι αν και οι συγχωριανοί μου με τίμησαν και με εξέλεξαν Πρόεδρο στην Ασίνη, δεν μπόρεσα να πείσω τον δήμαρχο μας να ενδιαφερθεί έστω και για τα βασικά που έχουμε ανάγκη.
Η αδιαφορία του με οδήγησε να επιλέξω έναν άνθρωπο που έχει αποδείξει ότι κάνει έργα και είναι δίπλα στον δημότη. Με τον Παναγιώτη Αναγνωσταρά θα βαδίσουμε μαζί για να κάνουμε πράγματα που έχει ανάγκη η Ασίνη.

 

 

Επιστολή παραίτησης:

 

Οι συνεχείς πιέσεις των συγχωριανών μου, μου επιβάλλουν να αποχωρίσω από το συνδυασμό Ναύπλιο Επόμενη ημέρα,του νυν Δημάρχου κ. Δημητρίου Κωστούρου.

 

Εάν οι πιέσεις δεν είχαν υπόβαθρο δεν υπήρχε πρόβλημα, στην προκειμένη ωστόσο έχουν μεγάλο. Η επόμενη ημέρα για το χωριό μας ήταν πως στη πενταετία δεν πλύθηκε ένας κάδος που είναι θέμα στοιχειώδους υγιεινής ,έχουμε λάμπες τρεις μήνες καμένες ,καλώδια εκτεθειμένα στα πεζοδρόμια και στην παραλία της Ασίνης οκτώ και δέκα μήνες ,στον πρώην δημοτικό σχολείο της Ασίνης όπου φυλάσσεται και μέρος αρχείου του δήμου, η σκεπή τρέχει σε σαράντα σημεία, το κοινοτικό γραφείο δωρεά του αείμνηστου Δημητρίου Μανουσάκη είναι σε πλήρη εγκατάλειψη, τα παράθυρα κρέμονται,το μπαλκόνι ομοίως . Οι αγροτικοί δρόμοι είναι προσπελάσιμοι μόνο από μπουλντόζα, αγρότες δεν μπορούν να πάνε στα κτήμα τους.

 

Στο ρέμα που βρίσκεται εντός του χωριού και πλησίον της παιδικής χαράς βρωμά από τα λιμνάζοντα νερά. Κάτοικοι όπως ο Παναγιώτης Δεληγιάννης του Δημητρίου που έχει και εγγονή 1 έτους καθαρίζει μόνος του το ρέμα κάθε λίγο. Το ίδιο και ο Αδριανός Χελιώτης του Γεωργίου.

 

Ο δήμος Ναυπλιέων είναι ο δήμος της Βεγγέρας και των χοροεσπερίδων και όχι ο δήμος που ιεραρχικά επιλύει τα προβλήματα του δήμου του.

 

Ο ιερός Ναός του Αγίου Δημητρίου με την πρώτη βροχή πλημμυρίζει ,παρά τα όσα έγραφα έχουμε στείλει ως τοπικό συμβούλιο, τίποτα δεν έχει γίνει.

 

Στον ίδιο μαρασμό βρίσκεται και ο οικισμός του Τσέλου που και εκεί είμαι πρόεδρος.

 

Έτσι λοιπόν βλέπουμε σκούπα και μερική καθαριότητα παραμονές Αγίου Δημητρίου, Αγίας Παρασκευής και Παναγίας. Και του δημοτικούς άρχοντες να φωτογραφίζονται στον εσπερινό και του χρόνου πάλι…

 

Για τους ανωτέρω λόγους αποχωρώ από το συνδυασμό του Δημητρίου Κωστούρου, γιατί βαρέθηκα να βρίζομαι και δικαίως από τους συντοπίτες μου.

 

Η παρούσα επιστολή αποτελεί το ελάχιστο δείγμα ενημέρωσης προς τους συντοπίτες μου και ευχαριστίες που με στήριξαν παρά το ότι δεν έγιναν σπουδαία έργα στο χωριό μου. Εκ βαθέων καρδιάς

 

Με εκτίμηση
Βασίλειος Γ. Χριστόπουλος
Πρόεδρος Ασίνης

 

 

 

 

Σχολιάστε...

Γράψτε το σχόλιό σας
παρακαλώ εισάγετε το όνομά σας εδώ

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.

Πρόσφατα σχόλια

error: Περιεχόμενο που προστατεύεται από πνευματικά δικαιώματα.