Τετάρτη, 19 Φεβρουαρίου, 2020

Παράταξη Χειβιδόπουλου: Ο ξενώνας Αχλαδοκάμπου, ακόμα μία καπηλεία έργου από τον Καμπόσο

 

Για μια ακόμα καπηλεία έργου από την πλευρά του δημάρχου Άργους – Μυκηνών Δημήτρη Καμπόσου κάνει λόγο η δημοτική παράταξη «Δυνατή πόλη ξανά» του Τάσσου Χειβιδόπουλου με αφορμή τη φιέστα εγκαινίων στον ξενώνα Αχαδοκάμπου.

 

Η ανακοίνωση επίσης αναφέρεται στο θέμα με τα έσοδα από τις ανεμογεννήτριες αλλά και στο γεγονός ότι η ώρα των εγκαινίων συνέπεσε με την επίσκεψη του Προέδρου της Δημοκρατίας στην Αργολίδα και το ότι κανένας εκπρόσωπος του Δήμου Άργους δεν παραβρέθηκε εκεί…

 

 

Η ανακοίνωση

 

Προεκλογική φιέστα με στόχο την κάλυψη της απουσίας του Δημάρχου και της Δημοτικής Αρχής τα τελευταία χρόνια από τον Αχλαδόκαμπο, διοργάνωσε ο Δήμος και η ΑΡΓΩ, με αφορμή τα εγκαίνια του Κοινοτικού Ξενώνα.

 

Με τον γνωστό μηδενιστικό και απαξιωτικό του τρόπο, ο Δημήτρης Καμπόσος παρουσίασε το έργο ως δικό του και προσπάθησε να καπηλευτεί απροκάλυπτα μια προσπάθεια των πολιτών του Αχλαδοκάμπου, των ομογενών και της Τοπικής Κοινότητας Αχλαδοκάμπου.

 

Εσκεμμένα ξέχασε να αναφέρει ότι το έργο αυτό εντάχθηκε το 2006 από την τότε Κοινότητα Αχλαδοκάμπου, με πρόεδρο τον σημερινό πρόεδρο Ηλία Σκούμπη, στο Πρόγραμμα «ΘΗΣΕΑΣ», με ποσό περίπου 112.000 € με μελέτη της Τ.Υ.Δ.Κ. και ολοκληρώθηκε το 2010. Το έργο παρέλαβε ο Δήμος Άργους – Μυκηνών.

 

Μέχρι πρόσφατα ο Δήμος Άργους – Μυκηνών δεν έκανε τίποτα, παρά τις οχλήσεις της Τοπικής Κοινότητας και των πολιτών του Αχλαδοκάμπου. Το γεγονός ότι δεν υπήρχε κανένα οικονομικό πρόβλημα, αφού ο Αχλαδόκαμπος έχει και δικούς του πόρους, που προκύπτουν από τα έσοδα από τις ανεμογεννήτριες, κάνει ακόμη μεγαλύτερη την ευθύνη της αδράνειας του Δήμου για την ολοκλήρωση και την έναρξη λειτουργίας του Ξενώνα.

 

Για τα έσοδα από τις ανεμογεννήτριες, που ανήκουν αντισταθμιστικά στον Αχλαδόκαμπο και τους κατοίκους του, ας μας πει αναλυτικά (και όχι με κουρελόχαρτα που δεν φέρουν την υπογραφή του), πόσα έχουν εισπραχθεί , πόσα οφείλει η ΔΕΗ, πόσα από αυτά έχει διαθέσει στην Δημοτική Κοινότητα Αχλαδοκάμπου, ποια έργα έχει εκτελέσει με αυτά αναλυτικά και σύμφωνα με την κείμενη νομοθεσία. Έτσι κι αλλιώς θα υποχρεωθεί να απαντήσει αφού, οι δημοτικοί σύμβουλοι που εκπροσωπούν την παράταξη, θα καταθέσουν σχετική ερώτηση στο επόμενο Δημοτικό Συμβούλιο.

 

Ο ορισμός δε της εκδήλωσης την ημέρα της επίσκεψης του Προέδρου της Δημοκρατίας στη διπλανή πόλη, που εόρταζε τον πολιούχο της και η απουσία ακόμα και εκπροσώπου του Δήμου Άργους – Μυκηνών από την τελετή, καταδεικνύει τον δρόμο της απομόνωσης και της θεσμικής εκτροπής που έχει επιλέξει ο Δήμαρχος Δημήτρης Καμπόσος και η Δημοτική Αρχή. Έναν δρόμο που κανένας πολίτης της πόλης μας δεν επιθυμεί και φυσικά δεν τον εξουσιοδοτεί για να επιλέγει. Εκτός αν όλα αυτά εντάσσονται στον ακραίο πολιτικό δρόμο που έχει επιλέξει για τον εαυτό του και επιχειρεί να σύρει και τον Δήμο μας.

 

Δυστυχώς όμως για τον Δημήτρη Καμπόσο και την παρέα του, όλοι στον Αχλαδόκαμπο γνωρίζουν ποια είναι η αλήθεια για τον Ξενώνα και γι’ αυτό η πλειοψηφία των πολιτών του Αχλαδοκάμπου τού γύρισε την πλάτη στην προεκλογική του φιέστα.

 

 

 

Απάντηση της παράταξης

«Αλλαγή Πορείας – Δημήτρης Καμπόσος»

 

 

«Η τακτική του μηδενισμού είναι δικός σας προνόμιο κ. Χειβιδόπουλε!»

 

Η προεκλογική αντίδραση της παράταξης Χειβιδόπουλου μετά από κάθε εγκαίνια έργου του Δημάρχου Άργους Μυκηνών Δημήτρη Καμπόσου είναι πλέον αναμενόμενη και δεν μας εκπλήσσει. Μπορεί να δηλώνει ερήμην του λαού πως «έρχονται» καπηλευόμενη συνθήματα άλλων (κυρίως για λόγους ψηφοθηρίας) αλλά η δημοτική μας παράταξη είναι ήδη εκεί που πρέπει… Στην Ανάπτυξη, στην Αναβάθμιση , στην Αλλαγή πορείας, την οποία η παράταξη Καμπόσου έχει κάνει πράξη για το Δήμο μας! Κατηγορεί τον Δήμαρχο ο κ. Χειβιδόπουλος για μηδενισμό όταν ο ίδιος έχει κάνει σημαία την τακτική αυτή του μηδενισμού και της απαξίωσης για κάθε έργο και κάθε δράση της δημοτικής αρχής του τόπου. Αυτό κάνει και τώρα. Σε ένα τόσο σπουδαίο έργο για την ανάπτυξη τον ορεινών περιοχών του Δήμου Άργους Μυκηνών, όπως είναι ο Ξενώνας Αχλαδοκάμπου, κάνει μικροπολιτική με μόνο στόχο τον Δήμαρχο.

 

Αυτοί, που για ένα δρόμο 1850 μέτρα με εξασφαλισμένη πίστωση πάλευαν για την ολοκλήρωση του7 μήνες.
Αυτοί που για έναν κόμβο στον είσοδο του Άργους ταλαιπώρησαν τους πολίτες 2,5 χρόνια.
Αυτοί που ήταν οι μοναδικοί σε όλη την Ελλάδα που δεν κατάφεραν να ρυθμίσουν το θέμα των λεωφορείων για την μεταφορά των μαθητών και κινδύνευσαν τα παιδιά στους δρόμους!
Αυτοί που δεν καθάρισαν τα ρέματα και τους ξεροπόταμους και πνίγηκαν οι περιουσίες των δημοτών
Αυτοί που δεν έκαναν τίποτα να μην κατασπαράξουν τα κουνούπια τους πολίτες και ζητούν τώρα να τους εκπροσωπήσουν!
Αυτοί που δεν έχουν πει κουβέντα και δεν έχουν κάνει τίποτα για το κλειστό Αρχαιολογικό Μουσείο του Άργους (8 χρόνια Αντιπεριφερειάρχης Αργολίδας!)
Και πάρα πολλά άλλα που θα τα πούμε στην πορεία!
Τολμούν να αμφισβητούν τον Δήμαρχο των έργων;;

 

Σχετικά με την παρουσία ή όχι του Δημάρχου Άργους Μυκηνών στην επίσκεψη του Προέδρου της Δημοκρατίας στο Ναύπλιο θα έπρεπε να προηγηθεί πρόσκληση από τον Δήμο η οποία δεν υπήρξε ποτέ. Οπότε τα αυθαίρετα συμπεράσματα για αντιπολιτευτικούς λόγους και σε αυτήν την περίπτωση θα πρέπει να ανακληθούν και να ζητηθεί συγνώμη από τον κ. Χειβιδόπουλο, αν έχει την στοιχειώδη ευθιξία.
Συνεχίστε να γελοιοποιήστε δεν θα σας σταματήσουμε στον κατήφορο σας.

 

Σε ένα τόσο σπουδαίο έργο για την ανάπτυξη τον ορεινών περιοχών του Δήμου Άργους Μυκηνών, όπως είναι ο Ξενώνας Αχλαδοκάμπου, κάνετε μικροπολιτική μόνο και μόνο για να βλάψετε κυρίως την προσωπικότητα του Δημάρχου. Όμως τα έργα του Δημάρχου και πάλι είναι η απάντηση!

 

Ο Δήμος Άργους – Μυκηνών διέθεσε 103.000ευρώ πραγματοποιώντας τις απαραίτητες παρεμβάσεις και την αγορά εξοπλισμού για την λειτουργία του Ξενώνα. Ο ίδιος ο Δήμαρχος κατά τον χαιρετισμό του στα εγκαίνια εξήρε την προσφορά των απανταχού Αχλαδοκαμπιτών (αν είχαν δει το βίντεο δεν θα είχαν υποπέσει σε τέτοιο ατόπημα) και όσων προσέφεραν για την λειτουργία του Ξενώνα. Επίσης αφού το έργο εντάχθηκε το 2006 και η παράταξη μας ανέλαβε το 2011 και εφόσον υπήρχαν χρήματα στην κοινότητα του Αχλαδοκάμπου γιατί δεν έγινε η λειτουργία του Ξενώνα;
5 χρόνια δεν ήταν αρκετά για την ολοκλήρωση του Έργου;

 

Δυστυχώς οι πολιτικές φιλοδοξίες είναι κακός σύμβουλος όταν δεν συμπεριλαμβάνουν το κοινό συμφέρον. Αυτό για όσους σας συμβουλεύουν και υποπίπτετε σε τέτοιες εσφαλμένες ανακοινώσεις.

 

Η δημοτική μας αρχή θα λειτουργεί πάντα για το κοινό συμφέρον και όχι το συμφέρον ορισμένων!Όσο για τις κατηγορίες περί μηδενισμού και απαξίωσης που εκτοξεύονται… ας κοιταχθούν οι εκδώσαντες την ανακοίνωση στον καθρέφτη τους!

 

 

 

 

Σχολιάστε...

Γράψτε το σχόλιό σας
παρακαλώ εισάγετε το όνομά σας εδώ

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.

Πρόσφατα σχόλια

error: Περιεχόμενο που προστατεύεται από πνευματικά δικαιώματα.