Τρεις ακόμα υποψήφιοι στο Δήμο Ναυπλιέων με το συνδυασμό Αναγνωσταρά

 

Τρεις υποψήφιους συμβούλους στο Δήμο Ναυπλιέων ανακοίνωσε την Τετάρτη ο συνδυασμός “Πρωτεύουσα ξανά” του Παναγιώτη Αναγνωσταρά. Πρόκειται για τους: Ζαφειρία Φλίγκα, Μάνο Μπούρα (δεξιά στη φωτογραφία) και Δημήτρη Καραγιάννη.

 

 

Οι υποψήφιοι αυτοπαρουσιάζονται:

 

 

Ζαφειρία Φλίγκα

 

Ονομάζομαι Ζαφειρία Φλίγκα είμαι κάτοικος Τολού Δήμου Ναυπλιέων και έχω δυο παιδιά.
Έχω ασχοληθεί για δέκα χρόνια με τον τουρισμό σε «camping», δέκα χρόνια με δημόσιες σχέσεις και «marketing» σε ιχθυοτροφείο και για οκτώ χρόνια διατηρούσα εμπορικό κατάστημα. Αποφάσισα να προσφέρω και εγώ με τις δυνάμεις και την εμπειρία που διαθέτω στην ανάπτυξη του τόπου μας μαζί με τον Παναγιώτη Αναγνωσταρά.Βασικός λόγος που αποφάσισα να ασχοληθώ με τα κοινά είναι το γεγονός ότι δεν μπορώ να παρακολουθώ την συνεχή υποβάθμιση του τόπου όπου ζω εγώ και τα παιδιά μου.

 

Με εκτίμηση
Ζαφείρια Φλίγκα
Κάτοικος Τολού

 

 

 

Μάνος Μπούρας

 

Ονομάζομαι Μάνος Μπούρας τελείωσα το Λύκειο Ναυπλίου. Σπούδασα Μηχανολόγος, Πολιτικές Επιστήμες και Διεθνείς Σπουδές στο ΠΆΝΤΕΙΟ Πανεπιστήμιο. Μεταπτυχιακά στα οικονομικά Περιφερειακής Ανάπτυξης, Πολεοδομία και Περιβάλλον στην Αγγλία (LSE). Συνεργάστηκα με την ΑΣΟΕΕ ως μεταπτυχιακός υπότροφος και επιστημονικός συνεργάτης. Εργάστηκα στα φροντιστήρια ως καθηγητής Οικονομικών. Είμαι παντρεμένος και έχω δύο κόρες.

 

Με εκτίμηση
Μάνος Μπούρας
Καθηγητής

 

 

 

Δημήτρης Καραγιάννης

 

Ονομάζομαι Δημήτριος Καραγιάννης του Νικήτα και της Σογίας γεννημένος στις 3/7/1957 έγγαμος με την Καλλιόπη Στεφανοπούλου (δικηγόρο) και πατέρας δύο παιδιών του Νικήτα και της Σοφίας οικονομολόγου και δικηγόρου αντίστοιχα.

 

Κάτοικος Ναυπλίου από το έτος 1987 μέχρι και σήμερα όπου και δραστηριοποιούμαι επαγγελματικά με ιδιόκτητο λογιστικό-φοροτεχνικό γραφείο. Πτυχιούχος του οικονομικού τμήματος της Νομικής του Αριστοτελείου Πανεπιστήμιου Θεσσαλονίκης το έτος 1985. Οικονομολόγος μέλος του Επιμελητηρίου Ελλάδας από το έτος 1995. Φοροτεχνικός-λογιστής Α’ τάξης με αριθμό άδειας 9759. Κοστολόγος -λογιστής με άδεια του Οικονομικού Επιμελητηρίου Ελλάδας. Καθηγητής σχολών ΟΑΕΔ με αντικείμενο διδασκαλίας τις οικονομικές επιστήμες και την πολιτική οικονομία.

 

Εκλέγομαι δημοτικός σύμβουλος για δώδεκα έτη στον Δήμο Επιδαύρου. Πρόεδρος για μια τετραετία στον Δήμο Επιδαύρου. Αντιδήμαρχος οικονομικών για μια τετραετία στον δήμο Επιδαύρου.

 

Με εκτίμηση
Δημήτριος Καραγιάννης
Οικονομολόγος-Λογιστής

 

 

 

Σχολιάστε...

Γράψτε το σχόλιό σας
παρακαλώ εισάγετε το όνομά σας εδώ

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.

Πρόσφατα σχόλια