Πέμπτη, 20 Φεβρουαρίου, 2020

Ο Δημήτρης Καραγιάννης υποψήφιος στο Δήμο Ναυπλιέων με το συνδυασμό Αναγνωσταρά

 

Την υποψηφιότητά του στο Δήμο Ναυπλιέων με το συνδυασμό του Παναγιώτη Αναγνωσταρά “Πρωτεύουσα ξανά” ανακοίνωσε ο οικονομολόγος – λογιστής Δημήτρης Καραγιάννης.

 

Όπως αναφέρειστο βιογραφικό του:

 

Ονομάζομαι Δημήτριος Καραγιάννης του Νικήτα και της Σογίας γεννημένος στις 3/7/1957 έγγαμος με την Καλλιόπη Στεφανοπούλου (δικηγόρο) και πατέρας δύο παιδιών του Νικήτα και της Σοφίας οικονομολόγου και δικηγόρου αντίστοιχα.

 

Κάτοικος Ναυπλίου από το έτος 1987 μέχρι και σήμερα όπου και δραστηριοποιούμαι επαγγελματικά με ιδιόκτητο λογιστικό-φοροτεχνικό γραφείο. Πτυχιούχος του οικονομικού τμήματος της Νομικής του Αριστοτελείου Πανεπιστήμιου Θεσσαλονίκης το έτος 1985. Οικονομολόγος μέλος του Επιμελητηρίου Ελλάδας από το έτος 1995. Φοροτεχνικός-λογιστής Α’ τάξης με αριθμό άδειας 9759. Κοστολόγος -λογιστής με άδεια του Οικονομικού Επιμελητηρίου Ελλάδας. Καθηγητής σχολών ΟΑΕΔ με αντικείμενο διδασκαλίας τις οικονομικές επιστήμες και την πολιτική οικονομία.

 

Εκλέγομαι δημοτικός σύμβουλος για δώδεκα έτη στον Δήμο Επιδαύρου. Πρόεδρος για μια τετραετία στον Δήμο Επιδαύρου. Αντιδήμαρχος οικονομικών για μια τετραετία στον δήμο Επιδαύρου.

 

Με εκτίμηση
Δημήτριος Καραγιάννης
Οικονομολόγος-Λογιστής

Σχολιάστε...

Γράψτε το σχόλιό σας
παρακαλώ εισάγετε το όνομά σας εδώ

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.

Πρόσφατα σχόλια

error: Περιεχόμενο που προστατεύεται από πνευματικά δικαιώματα.