Αξίζει η ανάπλαση στους πεζόδρομους του Άργους με κόστος 320.000 ευρώ;

 

Στη «Διαύγεια» δημοσιεύτηκε (28 Ιανουαρίου) απόφαση του Δημοτικού Συμβουλίου Άργους – Μυκηνών που είχε ληφθεί πριν από 5 μήνες (28 Αυγούστου). Αφορά την εκτέλεση του έργου «Ανάπλαση πεζοδρόμων Άργους» με κόστος 319.774 € από πιστώσεις ΣΑΤΑ. Η τεχνική μελέτη έχει γίνει από τη Δ/νση Τεχνικών Έργων και Μελετών του Δήμου Άργους – Μυκηνών.

 

Η ανάπλαση των πεζοδρόμων είχε ψηφιστεί από τους συμβούλους της πλειοψηφούσας παράταξης και την είχαν καταψηφίσει οι σύμβουλοι της αντιπολίτευσης.

 

Το γεγονός ότι τώρα δημοσιεύτηκε η απόφαση στη «Διαύγεια» πιθανόν να οφείλεται στο ενδεχόμενο να ξεκινήσουν σύντομα οι εργασίες…

 

Βέβαια, το ερώτημα που τίθεται είναι εάν είναι η πλέον αναγκαία κίνηση η ανάπλαση των πεζοδρόμων, οι οποίοι κατά γενική ομολογία βρίσκονται σε πολύ καλή κατάσταση.

 

Ένα ακόμη έργο βιτρίνας στο κέντρο της πόλης από τη στιγμή που στις γειτονιές και τα χωριά υπάρχουν τεράστια προβλήματα (πχ λακκούβες στους δρόμους)…

 

 

Σχολιάστε...

Γράψτε το σχόλιό σας
παρακαλώ εισάγετε το όνομά σας εδώ

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.

Πρόσφατα σχόλια