Ακόμα δύο υποψήφιοι για το Δήμο Ναυπλιέων με το συνδυασμό Αναγνωσταρά

 

Δύο ακόμα υποψήφιους ανακοίνωσε ο συνδυασμός για το Δήμο Ναυπλιέων “Πρωτεύουσα ξανά” του Παναγιώτη Αναγνωσταρά. Πρόκειται για τον λόγιστή Σταύρο Κουτρουμπή (φωτογραφία αριστερά) από το Δρέπανο και τον πρώην αντιδήμαρχο Μιδέας Δημήτρη Δεδεμπίλη από το Αραχναίο.

 

Στις δηλώσεις προσχώρησης στο συνδυασμό του Παν. Αναγνωσταρά, οι δύο υποψήφιοι αναφέρουν:

 

 

Σταύρος Κουτρουμπής

 

Ονομάζομαι Σταύρος Κουτρουμπής γεννήθηκα στο Δρέπανο Ναυπλίου όπου εργάζομαι ως Λογιστής από το 1991 και κατοικώ μόνιμα. Έχω παντρευτεί την Γεωργία Δρούζα και έχω δύο κόρες.τη Νίκη φοιτήτρια στο ιστορικό του Αριστοτελείου Θεσσαλονίκης και την Σταματίνα στο οικονομικό του ΠΑΜΑΚ.

 

Τελείωσα το Δημοτικό στο Δρέπανο, Γυμνάσιο-Λύκειο στο Ναύπλιο και λογιστικά στην Αθήνα. Υπηρέτησα τη στρατιωτική του θητεία στην αεροπορία στο Υπουργείο Εθνικής Αμύνης (Πεντάγωνο).

 

Τον Οκτώβριο του 2002 εκλέχτηκα Δημοτικός Σύμβουλος στο Δήμο Ασίνης και το έτος 2005 εκλέχτηκα Πρόεδρος του Δημοτικού Συμβουλίου του ιδίου Δήμου. Το έτος 2006 επανεκλέχτηκα Δημοτικός Σύμβουλος και το 2009 ανέλαβα τα καθήκοντά μου ως Πρόεδρος του Δημοτικού Συμβουλίου Ασίνης. Το 2010 εκλέχτηκα Δημοτικός Σύμβουλος του Δήμου Ναυπλιέων . Κατά το έτος 2004 εκλέχτηκα Ταμίας του ΤΟΕΒ Ασίνης-Δρεπάνου για μία τετραετία και το έτος 2008 εκλέχτηκα μέλος του Δ.Σ. Επίσης έχω διατελέσει μέλος και Αντιπρόεδρος του Δ.Σ. του Λογιστικού Συλλόγου Ναυπλίας Ερμιονίδας.

 

Συμμετέχω επί σειρά ετών σε λογιστικά προγράμματα, συνέδρια, ενημερωτικές ομιλίες και σεμινάρια.
Δηλώνω και αισθάνομαι δημιουργικός, ικανός, υπεύθυνος, ανήσυχο πνεύμα και ΟΡΑΜΑΤΙΣΤΗΣ ΤΗΣ ΠΡΟΟΔΟΥ ΤΟΥ ΤΟΠΟΥ ΜΟΥ.

 

Με εκτίμηση
Σταύρος Κουτρουμπής
Λογιστής κάτοικος Δρεπάνου

 

 

 

Δημήτριος Δεδεμπίλης

Αποφάσισα να θέσω υποψηφιότητα διότι βλέπω την ανυπαρξία της δημοτικής αρχής στο χωριό μου και ενδιαφέρομαι για τον τόπο μου. Μίλησα με τον κ. Αναγνωσταρά και μου έδειξε την εμπιστοσύνη του. Εξάλλου ο κ. Αναγνωσταράς έχει αποδείξει ότι μπορεί να κάνει έργα αναπτυξιακά και εκτός αυτού είναι προσιτός και πάντα δίπλα στους δημότες.

 

Με εκτίμηση
Δεδεμπίλης Δημήτριος
Κάτοικος Αραχναίου
τ. Αντιδήμαρχος Μιδέας
(εκλεγμένος με το συνδυασμό της κ. Νάσσου)

Σχολιάστε...

Γράψτε το σχόλιό σας
παρακαλώ εισάγετε το όνομά σας εδώ

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.

Πρόσφατα σχόλια