Δύο δικηγόρους ανακοίνωσε ως υποψήφιους ο συνδυασμός του Παν. Αναγνωσταρά

 

Δύο δικηγόρους, υποψήφιους δημοτικούς συμβούλους Ναυπλιέων ανακοίνωσε την Παρασκευή 25 Ιανουαρίου ο συνδυασμός «Πρωτεύουσα ξανά» του Παναγιώτη Αναγνωσταρά. Πρόκειται για την Μαργαρίτα Πατς-Κάτρη και τον Χάρη Κατερινάκο.

 

 

 

Δήλωση της Μαργαρίτας Πατς-Κάτρη

 

Ονομάζομαι Μαργαρίτα Πατς-Κάτρη, είμαι Πολωνή με ελληνική ιθαγένεια. Η μητέρα μου ήταν καθηγήτρια ιστορίας και ο πατέρας μου, καθηγητής φυσικομαθηματικός. Σπούδασα Νομική στην Πολωνία και στην Ιταλία.

 

Το 2007 παντρεύτηκα τον αστυνομικό, Ναυπλιώτη Γεώργιο Κάτρη και έχουμε και μια κορούλα.

 

Το 2009 αναγνώρισα το πτυχίο μου στον ΔΟΑΤΑΠ και πέρασα με επιτυχία όλες τις απαιτούμενες εξετάσεις στο Εθνικό και Καποδιστριακό Πανεπιστήμιο Αθηνών.

 

Ξεκίνησα την πορεία μου ως ασκούμενη δικηγόρος και το 2014 ορκίστηκα να υπηρετώ ισόβια την δικαιοσύνη ως στάση και θέση. Επειδή πιστεύω στην ανταλλακτική, εξωδικαστική επίλυση διαφορών το 2015 ασχολήθηκα με την Διαμεσολάβηση εξασφαλίζοντας την ανάλογη διαπίστευση από το Υπουργείο Δικαιοσύνης, Διαφάνειας και Ανθρωπίνων Δικαιωμάτων.

 

Το 2016 πέρασα με επιτυχία εξετάσεις και απέκτησα ελληνική ιθαγένεια. Το 2017 συνδιοργάνωσα Διεθνές Συνέδριο Διαμεσολάβησης προς ενημέρωση των πολιτών για τον θεσμό της Διαμεσολάβησης στην Ελλάδα και διεθνώς . Το 2018 κατέστην εκπαιδεύτρια διαμεσολάβησης και εξελέγην στο επταμελές συμβούλιο Πολιτιστικού Συλλόγου Τολού.

 

Καθ’ όλη την διάρκεια διαμονής μου στην Ελλάδα ασχολήθηκα με τα πολιτιστικά του τόπου μου (Τολό) συμμετέχοντας στους παραδοσιακούς χορούς , σε δενδροφυτεύσεις και άλλες πολιτιστικές εκδηλώσεις υπέρ του τόπου μου ενώ υπηρετώ τον εθελοντισμό σε κάθε έκφανσή του.

 

Έχω την διάθεση να εργαστώ κοπιαστικά για τον τόπο μου προς ανάδειξη της πολιτισμικής του κληρονομιάς και ενίσχυση των υποδομών εκείνων που θα ευνοήσουν την ακμή του. Με τον συνδυασμό του Παναγιώτη Αναγνωσταρά “Πρωτεύουσα ξανά” είμαι βέβαιη ότι θα καταφέρουμε να οδηγήσουμε τον τόπο μας στο απόγειο της ανάπτυξής του. Από πλευράς μου, θα συμβάλλω τα μέγιστα ώστε να προσφέρω στον τόπο μας και θα αγωνιστώ σε αυτή την κατεύθυνση. Η εμπιστοσύνη όλων σας, θα με τιμήσει. Να είστε σίγουροι πως αντιλαμβάνομαι το καθήκον του δημοτικού συμβούλου ως ύψιστη ευθύνη.

 

Μαργαρίτα Πατς-Κάτρη
Δικηγόρος Ναυπλίου
Εκπαιδεύτρια διαμεσολαβητών

 

 

 

Δήλωση του Χάρη Κατερινάκου

 

Με ιδιαίτερη χαρά πληροφορήθηκα την επιθυμία του Παναγιώτη Αναγνωσταρά να διεκδικήσει εκ νέου τον δημαρχιακό θώκο. Κατά τη δεκαετή επιτυχημένη πορεία του ως δήμαρχος, επέδειξε σοβαρό έργο, κάτι που πέραν της αγάπης του για την πόλη, αποδεικνύει εμπράκτως και την καταλληλότητά του για τη θέση του Δημάρχου.

 

Ως νέος που ενδιαφέρομαι και αγωνιώ για τον τόπο που ζω και εργάζομαι, αποδέχομαι τη πρόσκληση-πρόταση του Παναγιώτη Αναγνωσταρά και συστρατεύομαι με τον συνδυασμό «Πρωτεύουσα ξανά» ως υποψήφιος δημοτικός σύμβουλος.

 

Με εκτίμηση
Χάρης Π. Κατερινάκος
Δικηγόρος
Απόφοιτος Νομικής Σχολής Αθηνών
Μέλος Δικηγορικού Συλλόγου Ναυπλίου

 

Σχολιάστε...

Γράψτε το σχόλιό σας
παρακαλώ εισάγετε το όνομά σας εδώ

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.

Πρόσφατα σχόλια