Ο Τόκας απορεί γιατί βγήκαν πολλές μαζεμένες βλάβες (και επισκευές) στη ΔΕΥΑ Ερμιονίδας

 

Επιστολή στον πρόεδρο της ΔΕΥΑ Ερμιονίδας Ιωάννη Πάλλη, με κοινοποίηση στο δήμαρχο Δημήτρη Σφυρή απέστειλε ο Τάσος Τόκας, επικεφαλής της παράταξης Νέα Δυναμική Πορεία Ερμιονίδας (ΝΕΔΥΠΕΡ), για ενημέρωση σχετικά με τις πολλές αποφάσεις για επισκευές μηχανημάτων, αντλιών κλπ που ελήφθησαν σε μία συνεδρίαση της 21ης Δεκεμβρίου 2018.

 

Ακολουθεί η επιστολή:

 

Εντύπωση προκαλεί πως στο ΔΣ της ΔΕΥΑΕΡ της 21ης Δεκεμβρίου 2018 πάρθηκαν πολλές αποφάσεις για επισκευές διαφόρων μηχανημάτων, αντλιών κ.λ.π. τις οποίες αναθέσατε με την διαδικασία της «απευθείας αναθέσεως».

Είναι δε περίεργο πως σε μία συνεδρίαση στο τέλος της χρονιάς και πάνω στην περίοδο των εορτών «βγήκαν» τόσες πολλές μαζεμένες βλάβες.

 

 

Μετά τα παραπάνω και προς ενημέρωση των πολιτών του Δήμου Ερμιονίδας παρακαλώ να μας αποστείλετε:

 

1) Τις αποφάσεις των αρμοδίων οργάνων της ΔΕΥΑΕΡ με τις οποίες κρίνατε πως υπάρχει ανάγκη για την εκτέλεση των επισκευών. Στις αποφάσεις σας άλλωστε αναφέρετε πως :«Στη Δ.Ε.Υ.Α.ΕΡ. υπάρχει ανάγκη για την εκτέλεση της …».

 

2) Τις εκθέσεις-αιτήματα των αρμοδίων οργάνων της ΔΕΥΑΕΡ τις οποίες απέστειλαν στην Τεχνική Υπηρεσία του Δήμου Ερμιονίδας για την σύνταξη των Τεχνικών Εκθέσεων από το Τμήμα Τεχνικών Έργων, Ύδρευσης και Αποχέτευσης.

 

3) Τις Τεχνικές Εκθέσεις της Τεχνικής Υπηρεσίας για το κάθε έργο ξεχωριστά.

 

Τάσος Τόκας

Δημοτικός Σύμβουλος του Δήμου Ερμιονίδας

Υποψήφιος Δήμαρχος Ερμιονίδας

 

 

Σχολιάστε...

Γράψτε το σχόλιό σας
παρακαλώ εισάγετε το όνομά σας εδώ

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.

Πρόσφατα σχόλια