Το Λιμεναρχείο Ναυπλίου κάνει έρευνες για το θέμα της αλίευσης καρχαριοειδούς στη Νέα Κίο

 

Όπως ανακοινώνει το Λιμεναρχείο Ναυπλίου:

 

Σχετικά με την αλίευση – σύλληψη καρχαριοειδούς από επαγγελματία αλιέα στην Νέα Κίο Αργολίδας την Δευτέρα 14 Ιανουαρίου, το Λιμεναρχείο Ναυπλίου διεξάγει έρευνες καθόσον μεγάλο μέρος καρχαριών και σελαχιών που συναντούνται στoν Αργολικό Κόλπο είναι «είδη υπό προστασία» σύμφωνα με την Εθνική ή Κοινοτική Αλιευτική Νομοθεσία.

 

Τα παραπάνω είδη απαγορεύεται να αλιεύονται, να διατηρούνται επί του σκάφους, να μεταφορτώνονται, να εκφορτώνονται, να μεταφέρονται, να αποθηκεύονται, να πωλούνται, να εκτίθενται ή να διατίθενται προς πώληση.

 

 

 

1 σχόλιο

  1. “Είδος υπό προστασίας” στην Ελλάδα; ωραίο και αυτό πάλι, δηλαδή στο κάτω κάτω, ρίχνει ο ψαράς τα δίχτυα του (σε απαγορευμένο μέρος) και πάει το γ—-νο και πιάνετε, φταίει ο ψαράς μετά;
    Άλλο ένα παράδειγμα που γίνεται με πολλούς.
    Πάει ο κυνηγός για πέρδικες, και εκεί που πυροβολεί την πέρδικα (στον αέρα πάντα) πετάγεται ένα αγριογούρουνο μπροστά από αυτή, και μπαμ κάτω,
    Δηλαδή φταίει ο κυνηγός πάλι, ελεως πια με τα προστατευομενα πια,

Σχολιάστε...

Γράψτε το σχόλιό σας
παρακαλώ εισάγετε το όνομά σας εδώ

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.

Πρόσφατα σχόλια