Πρόγραμμα καλλιέργειας δεξιοτήτων ζωής στο Κατάστημα Κράτησης Ναυπλίου

 

Στο πλαίσιο του Μεταπτυχιακού Προγράμματος Σπουδών «Δραματική Τέχνη και Παραστατικές Τέχνες στην Εκπαίδευση καιστη Δια Βίου Μάθηση» του Τμήματος Θεατρικών Σπουδών της Σχολής Καλών Τεχνών του Πανεπιστημίου Πελοποννήσου, θα υλοποιηθεί θεατροπαιδαγωγικό πρόγραμμα στο Κατάστημα Κράτησης Ναυπλίου (κλειστή ομάδα) τη Δευτέρα 21 Ιανουαρίου, με τίτλο: «Ταξίδι στη φωτεινή πλευρά της ζωής!»

 

Οι συμμετέχοντες θα έχουν τη δυνατότητα μέσω των παιχνιδιών και των τεχνικών του εκπαιδευτικού δράματος να καλλιεργήσουν τις δεξιότητές τους, το πνεύμα συνεργασίας και ομαδικότητας και να αναπτύξουν την προσωπική τους έκφραση και δημιουργικότητα.

 

Με τη φαντασία τους θα ταξιδέψουν σε έναν όμορφο τόπο και θα γνωρίσουν την αληθινή ιστορία ενός ανθρώπου που κατάφερε να μετατρέψει ένα μειονέκτημά του σε πλεονέκτημα.

Εμψυχώνουν οι μεταπτυχιακές φοιτήτριες: Έλενα Διαμαντοπούλου και Σίσσυ Κοντογεώργη. Με την εποπτεία της Ομότιμης Καθηγήτριας Άλκηστις Κοντογιάννη.

 

 

Σχολιάστε...

Γράψτε το σχόλιό σας
παρακαλώ εισάγετε το όνομά σας εδώ

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.

Πρόσφατα σχόλια