Επίτιμος Πρόξενος της Ρωσίας στο Ναύπλιο ο Κωνσταντίνος Δέδες

Φωτογραφία: Ο ρώσος πρέσβης στην Ελλάδα Αντρέι Μάσλοβ με στον Κωνσταντίνο Δέδε

 

 

Επίτιμο προξενείο στο Ναύπλιο άνοιξε η Ρωσική Ομοσπονδία και σήμερα, ο πρέσβης της Ρωσίας στην Ελλάδα, Αντρέι Μάσλοβ, παρέδωσε στον Κωνσταντίνο Δέδε το δίπλωμα ευρεσιτεχνίας του Υπουργείου Εξωτερικών της Ρωσίας και το εκτελεστικό έγγραφο του Υπουργείου Εξωτερικών της Ελλάδας.

 

Ο κ. Δέδες είναι από σήμερα, 11 Ιανουαρίου 2019, Επίτιμος Πρόξενος της Ρωσικής Ομοσπονδίας στο Ναύπλιο, ενώ οι περιοχές αρμοδιότητάς του θα είναι οι Νομοί Αρκαδίας, Μεσσηνίας, Λακωνίας, Αργολίδας και Κορινθίας της Πελοποννήσου.

 

Σύμφωνα με το Προξενικό Καταστατικό της Ρωσικής Ομοσπονδίας, ο Επίτιμος Πρόξενος είναι υπεύθυνος για την εξασφάλιση της προστασίας των δικαιωμάτων και των συμφερόντων των Ρώσων πολιτών που διαμένουν προσωρινά ή μόνιμα στο έδαφος της προξενικής περιφέρειας.

 

Ο κ. Δέδες είναι ένας έμπειρος και ευυπόληπτος δικηγόρος με εξειδίκευση στο διεθνές δίκαιο και τη διεθνή ατζέντα.

 

Τα τελευταία χρόνια έχει συμβάλει στην οργάνωση ρωσο-ελληνικών πολιτιστικών και επιχειρηματικών εκδηλώσεων και συνεργάζεται ενεργά με το Ελληνορωσικό Εμπορικό Επιμελητήριο.

 

Αξίζει να σημειωθεί πως το 2019 θα αποτελεί για τις δύο χώρες το κοινό έτος γλώσσας και λογοτεχνίας ενώ είχε ανακοινωθεί από τα τέλη του 2018 ότι θα εγκαινιαστούν δύο νέα επίτιμα προξενεία στο Ναύπλιο και την Αλεξανδρούπολη.

sputniknews.gr

 

 

Σχολιάστε...

Γράψτε το σχόλιό σας
παρακαλώ εισάγετε το όνομά σας εδώ

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.

Πρόσφατα σχόλια