Πρόβλημα στο Δημοτικό Σχολείο Κουτσοποδίου – 5 ερωτήματα κάνει η παράταξη Χειβιδόπουλου

 

Η δημοτική παράταξη Άργους – Μυκηνών “Δυνατή πόλη ξανά” του Τάσσου Χειβιδόπουλου αναφέρεται στο πρόβλημα που δημιουργήθηκε το πρωί της Πέμπτης 10 Ιανουαρίου στο νεόκτιστο Δημοτικό Σχολείο Κουτσοποδίου όπου πλημμύρισαν αίθουσες και υπήρξε και διακοπή του ηλεκτρικού ρεύματος:

 

Πληροφορηθήκαμε από ανήσυχους γονείς, ότι σήμερα δημιουργήθηκε σοβαρό πρόβλημα στην λειτουργία του νεόκτιστου Δημοτικού Σχολείου Κουτσοποδίου. Όπως πληροφορηθήκαμε, πλημμύρισαν αίθουσες και υπήρξε και διακοπή του ηλεκτρικού ρεύματος.

 

Σύμφωνα πάντα με τις πληροφορίες μας, τις οποίες επικαλούμαστε γιατί δεν υπάρχει επίσημη ενημέρωση από την συνήθως λαλίστατη Σχολική Επιτροπή Πρωτοβάθμιας Εκπαίδευσης του Δήμου Άργους – Μυκηνών, σε αρκετές τάξεις του σχολείου δεν πραγματοποιήθηκε μάθημα.

 

Επίσης, όπως πληροφορηθήκαμε από εκπαιδευτικούς του σχολείου, ο σύλλογος διδασκόντων ζήτησε από τη Σχολική Επιτροπή να μην γίνουν αύριο μαθήματα για λόγους ασφαλείας των μαθητών και των εκπαιδευτικών, αίτημα το οποίο όμως αντιμετώπισε αρνητικά η Σχολική Επιτροπή και ο Δήμος.

 

Εμείς υποβάλουμε τα παρακάτω ερωτήματα και περιμένουμε απαντήσεις, όπως και οι γονείς αλλά και οι υπόλοιποι πολίτες:

 

Ποιο είναι το ακριβές μέγεθος του προβλήματος που δημιουργήθηκε στο Δημοτικό Σχολείο Κουτσοποδίου;

 

Πού οφείλεται ένα τέτοιο πρόβλημα, σε ένα καινούργιο σχολείο, το οποίο μόλις πρόσφατα παρελήφθη και εγκαινιάσθηκε από τον Δήμαρχο με ιδιαίτερες θριαμβολογίες;

 

Τι ενέργειες γίνονται για την αποκατάσταση της ζημιάς;

 

Ποια είναι η άποψη του συλλόγου Διδασκόντων και του Συλλόγου γονέων και κηδεμόνων για το πρόβλημα, την αντιμετώπισή του και την λειτουργία του σχολείου με ασφάλεια;

 

Γιατί δεν υπάρχει μέχρι τώρα δημόσια ενημέρωση από την Σχολική Επιτροπή, αφού λόγω του προβλήματος επηρεάζεται η ομαλή λειτουργία του σχολείου;

 

Διαβάστε την απάντηση του Δήμου Άργους – Μυκηνών εδώ.

 

 

 

 

 

1 σχόλιο

Σχολιάστε...

Γράψτε το σχόλιό σας
παρακαλώ εισάγετε το όνομά σας εδώ

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.

Πρόσφατα σχόλια