Το νέο Δ.Σ. του Προοδευτικού Συλλόγου Λυγουριού “Ο Καββαδίας”

 

Ύστερα από τις αρχαιρεσίες της Γενικής Συνέλευσης που έγιναν στις 5 Ιανουαρίου και σύμφωνα με ό,τι ορίζει το καταστατικό, το νέο Διοικητικό Συμβούλιο του Προοδευτικού Συλλόγου Λυγουριού “Ο Καββαδίας”, συγκροτήθηκε σε σώμα, με την παρακάτω σύνθεση:

 

Πρόεδρος: Ξυπολιάς Ίων του Στυλιανού
Αντιπρόεδρος: Μαγκλάρης Παναγιώτης του Ιωάννη
Α΄ Γραμματέας: Μπιμπή Αγγελική του Βασιλείου
Β΄ Γραμματέας: Δημητράκη Δέσποινα του Γεωργίου
Ταμίας: Ιωάννου Στέλλα του Δημητρίου
Μέλη: Μελάς Γιώργος του Βασιλείου, Μπέκα Μαρία του Γεωργίου, Οψιμούλης Ανδρέας του Δημητρίου, Σαρρή Ανθή του Γεωργίου

Αναπληρωματικά μέλη: Βάγια Μαρία του Δημητρίου και Μαγκλάρης Γιώργος του Ιωάννη

 

Στη Γενική Συνέλευση παραβρέθηκε το μέλος του Συλλόγου και περιφερειακός σύμβουλος Γιάννης Σαρρής ο οποίος έκανε παράλληλα ενημέρωση για την πορεία κατασκευής του Πνευματικού Κέντρου που έχει εγκριθεί να υλοποιηθεί στο Λυγουριό.

 

Η τυχερή που βρήκε το φλουρί της πίτας και κέρδισε ένα φορητό φορτιστή είναι η Μπέτυ Κατσαρού και το φλουρί της άλλης πίτας που ήταν προσφορά από το αρτοποιείο του Γιώργου Γκάτζιου «Μαμά ψωμί», βρήκε η μικρή Θεοφανία Παναγούλια κερδίζοντας ένα ζευγάρι ακουστικά Bluetooth. Ο “Καββαδίας” ευχαριστεί επίσης τον Γιάννη Παρασκευόπουλο (PC HOUSE) για την προσφορά των δώρων. Υπόσχεται τέλος, μία πολύ δημιουργική χρονιά!

 

 

Σχολιάστε...

Γράψτε το σχόλιό σας
παρακαλώ εισάγετε το όνομά σας εδώ

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.

Πρόσφατα σχόλια