Δήλωση του προέδρου της κοινότητας Λάλουκα για την κατάσταση σε δρόμο του χωριού

 

Δήλωση διαμαρτυρίας σχετικά με το δρόμο Λάλουκα – Μπολάτι κατά της Αντιπεριφέρειας Αργολίδας κάνει ο πρόεδρος της τοπικής κοινότητας Λάλουκα Γιώργος Πίκης. Όπως αναφέρει:

 

Ως Πρόεδρος της Κ.Λάλουκα και ως αποδέκτης καθημερινών παραπόνων θέλω να διαμαρτυρηθώ για την κατάσταση που επικρατεί ακόμα και τώρα στο δρόμο Λάλουκα προς Μπολάτι. Η Αντιπεριφέρεια έχει ξεκινήσει το έργο και το έχει αφήσει στη μέση…

 

Ο καιρός περνάει και ουδεμία βελτίωση έχουμε δει. Με την ανάληψη του έργου από την Αντιπεριφέρεια Αργολίδος τον Αύγουστο του 2018 περιμέναμε πως θα ολοκληρωνόταν εύλογο χρονικά διάστημα, όμως οι τεράστιες λακκούβες παραμένουν ακόμα εκεί.Δυστυχώς κάθε μέρα γίνομαι αποδέκτης παραπόνων και μάλιστα σε πολλές περιπτώσεις άνθρωποι έχουν κινδυνέψει να πάθουν ζημιές στα αυτοκίνητα τους αλλά εγκυμονούν και κίνδυνοι για τη δημόσια ασφάλεια με τη διέλευση αυτοκινήτων αλλά και δικύκλων.

 

Γι’ αυτό θέλω να διαμαρτυρηθώ δημόσια πλέον για την παρούσα κατάσταση και να διευκρινίσω πως από μέρους μου έχουν γίνει όλες οι απαραίτητες ενέργειες ώστε να λήξει επιτέλους το θέμα για έναν δρόμο 1800μέτρων.

 

Ο Πρόεδρος της Κ. Λάλουκα
Γεώργιος Πίκης

 

Η απάντηση του αντιπεριφερειάρχη Τάσσου Χειβιδόπουλου

 

Σχολιάστε...

Γράψτε το σχόλιό σας
παρακαλώ εισάγετε το όνομά σας εδώ

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.

Πρόσφατα σχόλια