Generic selectors
Exact matches only
Search in title
Search in content
Search in posts
Search in pages

Ο Τάσσος Χειβιδόπουλος απαντά για το δημοτικό δρόμο του Λάλουκα

 

Σχετικά με το θέμα που έχει δημιουργηθεί τις τελευταίες ημέρες με την καθυστέρηση των εργασιών αποκατάστασης του δρόμου στο Λάλουκα, ο αντιπεριφερειάρχης Αργολίδας και υποψήφιος δήμαρχος Άργους – Μυκηνών Τάσσος Χειβιδόπουλος αναφέρει:

 

Μετα την πρόσφατη ανακοίνωση του Δήμου Άργους – Μυκηνών για τον δρόμο προς το Λάλουκα (και την αναπαραγωγή της από γνωστά άγνωστα troll όπως Κώστας Παπαδόπουλος) έχω να παρατηρήσω μόνο τα παρακάτω:

 

Ο δρόμος αυτός είναι δημοτικός δρόμος που τα τελευταία χρόνια είχε αφεθεί στην τύχη του από την Δημοτική αρχή με αποτέλεσμα να μην είναι προσβάσιμος με ασφάλεια.

 

Η Περιφερειακή Ενότητα Αργολίδας μετά από αιτήματα του Προέδρου της Τοπικής Κοινότητας Γιώργου Πίκη και των κατοίκων, με εισήγηση μου στο Περιφερειακό Συμβούλιο ενέταξε το έργο στο Πρόγραμμα Δημοσίων Επενδύσεων που εξασφάλισε ο Περιφερειάρχης και μετά από την υπογραφή της σχετικής Προγραμματικής Σύμβασης με τον Δήμο δημοπρατήθηκε το έργο. Ο Δήμος λοιπόν οφείλει να γνωρίζει πολύ καλά αφού έχει εκπρόσωπό του στην επιτροπή παρακολούθησης της προγραμματικής του έργου, όλες τις λεπτομέρειες σχετικά με το έργο, άρα και τους λόγους καθυστέρησης και από πού οφείλονται.

 

Η εκτέλεση του έργου βρίσκεται εντός των απαιτούμενων χρονοδιαγραμμάτων που προβλέπει η σύμβαση με τον ανάδοχο.

 

Οι αστοχίες του αναδόχου σχετικά με την εκτέλεση και τους χρόνους του έργου αντιμετωπίζονται όπως ο νόμος προβλέπει από την υπηρεσία μας και πολύ σύντομα όταν θα το επιτρέψουν και οι καιρικές συνθήκες το έργο θα ολοκληρωθεί και θα παραδοθεί στους πολίτες. Ήδη σήμερα ο εργολάβος προέβη σε διορθώσεις και θα ακολουθήσουν κι άλλες προκειμένου το έργο να εκτελεσθεί σύμφωνα με την μελέτη και τις υποδείξεις της υπηρεσίας.

 

Να είναι λοιπόν όλοι βέβαιοι ότι πλέον το Λάλουκα θα συνδέεται με τον οδικό άξονα Άργους – Ναυπλίου με ένα καλοσυντηρημένο δρόμο, ασφαλή για τους διερχόμενους.

 

Υπενθυμίζω επίσης ότι η Περιφερειακή Ενότητα Αργολίδας πριν λίγα χρόνια έχει προβεί και στη συντήρηση του δρόμου Άργος- Πυργέλα – Λαλουκα – Αγ. Τριάδα ο οποίος είναι Επαρχιακή οδός και ανήκει στην αρμοδιοτητά μας.

 

Είμαι βέβαιος ότι οι πολίτες του Λάλουκα και οι διερχόμενοι οδηγοί αντιμετωπίζουν με κατανόηση την ταλαιπωρία που υφίστανται λόγω της εκτέλεσης του έργου και τους ευχαριστώ θερμά γι’ αυτό.

 

Σε ό,τι αφορά τα υπόλοιπα που αναφέρουν, τους προτείνω να ασχοληθούν με τα δικά τους προβλήματα σε έργα, όπως πχ με τις παρατηρήσεις που πληροφορήθηκα ότι αναφέρει η επιτροπή παραλαβής του έργου της ανάπλασης και θα πρέπει να διορθωθούν.

 

Σε ότι αφορά την απαίτησή του για να παραιτηθώ, καταλαβαίνω την αγωνία και τις ανησυχίες του αλλά του γνωρίζω ότι θα εξαντλήσω την θητεία μου και θα παραδώσω στον αντικαταστάτη μου την 31η Αυγούστου 2019 όπως άλλωστε θα κάνει και ο ίδιος.

 

ΥΓ 1
Η ανιδιοτελής κι άδολη αγάπη του Προέδρου της Τ. Κ. Λαλουκα, Γιώργου Πίκη για τον τόπο του, την οποία γνωρίζω καλά και τιμώ ιδιαίτερα , δεν μου επιτρέπει να απαντήσω δημόσια στην σημερινή δήλωση που διένειμε ο Δήμος Άργους Μυκηνών, της οποίας είμαι βέβαιος ότι δεν είναι ο συντάκτης.

 

ΥΓ 2
Επειδή είμαι βέβαιος ότι θα υπάρξει ανταπάντηση αναμένω με αγωνία την επόμενη δημοσκόπηση η οποία είμαι βέβαιος ότι θα με κατατάσσει σίγουρα τελευταίο και πιθανότατα με αρνητικό πρόσημο. Έτσι τους βολεύει…

 

 

 

Rate this post
       
2 Σχόλια
 • Avatar
  Δαναός 3 Ιανουαρίου 2019

  Ο απερχόμενος Δήμαρχος μόνο σε προστατευμένο περιβάλλον μπορεί να κάνει δηλώσεις και να απειλεί.
  Τάσο κάλεσέ τον σε μονομαχία στη τηλεόραση ζωντανά να μη μπορεί να λέει τα δικά του χωρίς αντίλογο.

  7

  2
  • Avatar
   Ο Δαλαμανάρας 4 Ιανουαρίου 2019

   ΧΕΧΕΧΕΧΕ και πάλι σικέ θα είναι ο διάλογος…. αφού τα λένε τόσα χρόνια στο τηλέφωνο…..Φάτε σανό κουταργειτάκια ότι δήθεν αντιπαλεύονται για να μη βάζει κανένας άλλος σοβαρός άνθρωπος

   5

   0

ΣΧΟΛΙΑΣΜΟΣ

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.