Με διακοπή ύδρευσης ξεκίνησε η νέα χρονιά στο Άργος “εξαιτίας της διακοπής ρεύματος”

 

Στις 5 το απόγευμα της Πρωτοχρονιάς επανήλθε η υδροδότηση μετά την πολύωρη βλάβη στον κεντρικό αγωγό ύδρευσης που άφησε χωρίς νερό το μεγαλύτερο μέρος του Άργους.

 

Σύμφωνα με όσα δήλωσε ο δήμαρχος και πρόεδρος της ΔΕΥΑΑΡΜ Δ. Καμπόσος η βλάβη προήλθε εξαιτίας της νυχτερινής διακοπής ρεύματος: “Από ότι μου είπαν οι τεχνικοί, η βραδινή διακοπή του ρεύματος άδειασε τις δεξαμενές (χωρίς να μπαίνει νερό από τις πηγές) με αποτέλεσμα να γεμίσει με αέρα. Όταν ήρθε το ρεύμα ο εγκλωβισμένος αέρας ΜΕ ΤΗΝ ΠΙΕΣΗ ΤΟΥ ΝΕΡΟΥ ΕΣΠΑΣΕ ΤΟΝ ΑΓΩΓΟ“.

 

Είναι η πρώτη φορά που στην πόλη του Άργους η διακοπή ύδρευσης είναι αποτέλεσμα της διακοπής ρεύματος. Και το ερώτημα που απασχολεί πολλούς είναι γιατί δεν λειτούργησε γεννήτρια ώστε να αποφευχθεί η ζημιά…

 

7 σχόλια

 1. No problem, θα σας τα φτιάξει όλα ο φύλακας του γηπέδου, αφού έγινε και μεγαλοεπιχειρηματίας στα βενζινάδικα κάτι θα ξέρει και από υδραυλικές εργασίες

 2. Αναρωτιέμαι, πόση ώρα χρειάσθηκε ο “αέρας” να φθάσει από τη δεξαμενή στη Θεάτρου που έγινε η ζημιά;
  Αν θυμάμαι καλά η διακοπή έγινε 3:00 και η ζημιά 6:30.
  Μήπως μπορεί να το εξηγήσει ο άριστα 20 πάνσοφος Δήμαρχος της καρδιάς μας;

 3. Ο λαλισταστος Δήμαρχος που έχει λύσει όλα τα προβλήματα του τόπου του που λοιδωρει τους αντιπάλους του για τη ανικανότητα και άσχετοσυνη τους που θέλει να λύσει και τα προβλήματα του έθνους, να στείλει στο απόσπασμα τους προδοτες του Μακεδονικου δεν μπορεί να εξασφαλίσει ούτε το βασικότερο αγαθο των πολιτών του “ΤΟ ΝΕΡΟ”. Δεν είναι ανικανότητα και άσχετοσυνη κύριοι. ΕΊΝΑΙ ΑΔΙΑΦΟΡΊΑ. και ΑΧΑΡΙΣΤΊΑ.

 4. Ερώτηση αδαούς, έτσι απλά σπάει ο αγωγός; Δεν υπάρχει πρόβλεψη δλδ;
  Σς: «Δεν είναι κάτι που μπορούσε να είχε αποφευχθεί», φανερός ο φόβος για να μη χάσουμε καμία ψήφο!
  Ε αφού είσαι τόσο καλός, μοίρασε στους δημότες σου νερά κ μην τους χρεώσεις για αυτή τη μέρα! Ή ακόμα καλύτερα, φέρε νερό από το ποτάμι μέσω του τελεφερίκ!!!
  Σταματάω εδώ, δε γράφω αλλά, είναι ημέρες γιορτινές κ ημέρες αγάπης.

Σχολιάστε...

Γράψτε το σχόλιό σας
παρακαλώ εισάγετε το όνομά σας εδώ

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.

Πρόσφατα σχόλια