ΚΚΕ: Νυχτόβιοι φασίστες βεβήλωσαν την αναμνηστική πλάκα στη μάντρα του νεκροταφείου Ναυπλίου

 

H Tομεακή Επιτροπή Αργολίδας του ΚΚΕ καταγγέλλει τη βεβήλωση της αναμνηστικής πλάκας στον τόπο εκτέλεσης κομμουνιστών και άλλων αγωνιστών στη μάντρα του Νεκροταφείου Ναυπλίου.

 

Όπως αναφέρει στην ανακοίνωσή της:

 

Για άλλη μια φορά τα φασιστοειδή νομίζουν πως με αυτή τη θρασύδειλη ενέργειά τους θα καταφέρουν να σβήσουν την Ιστορία του τόπου, ιστορία που γράφτηκε με αίμα και αμέτρητες θυσίες. Μέσα στη νύχτα, σαν  τους ποντικούς, προσπάθησαν με μπογιές να σβήσουν τη μνήμη των τίμιων αγωνιστών που δεν έσκυψαν το κεφάλι απέναντι στην άρχουσα τάξη της Ελλάδας που διέταξε την εκτέλεσή τους.

 

Καλούμε το λαό της Αργολίδας και ιδιαίτερα τους συγγενείς των εκτελεσμένων αγωνιστών να καταδικάσουν αυτή τη θρασύδειλη ενέργεια και να παλέψουν μαζί με το ΚΚΕ, απομονώνοντας τον φασισμό και τους υπερασπιστές του.

 

Το μόνο που πετυχαίνουν οι νυχτόβιοι φασίστες είναι να δυναμώσουν την επιμονή μας ώστε να καθαρίσει η κοινωνία από τον φασισμό και το σύστημα που τον γεννά και θρέφει, τον σάπιο καπιταλισμό.

 

Το ΚΚΕ έρχεται από πολύ μακριά και πάει πολύ μακριά. Θα συνεχίσουμε την προσπάθειά μας να γνωρίσει ο λαός μας την αληθινή ιστορία, ενάντια στους παραχαράκτες της. Θα συνεχίσουμε να παλεύουμε για την ισχυροποίηση του ΚΚΕ, για την ανασύνταξη του εργατικού κινήματος, την ανάπτυξη της κοινωνικής συμμαχίας για μια ανώτερη κοινωνία, το σοσιαλισμό – κομμουνισμό.

 

H αναμνηστική πλάκα έχει  αποκατασταθεί.

 

 

 

 

 

 

Σχολιάστε...

Γράψτε το σχόλιό σας
παρακαλώ εισάγετε το όνομά σας εδώ

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.

Πρόσφατα σχόλια