Δευτέρα, 25 Μαΐου, 2020

Έκαναν μέλος της Ένωσης Παλαιών Προσκόπων Άργους τον Δημήτρη Καμπόσο

 

Το Δήμαρχο Άργους – Μυκηνών Δημήτρη Καμπόσο έκανε μέλος της η Ένωση Παλαιών Προσκόπων Άργους. Όπως αναφέρει ανάρτηση στη σελίδα της Ένωσης Παλαιών Προσκόπων στο facebook: 

 

Με μεγάλη μας χαρά και τιμή σε μία σεμνή εκδήλωση η ΕΠΠ Άργους έκανε μέλος της τον Δήμαρχο Άργους Μυκηνών παρουσία των μελών της, Βαθμοφόρων του 1ου Συστήματος, Περιφερειακού Εφόρου Ανατολικής Πελοποννήσου, Εφόρου Διοίκησης της Περιφέρειας και Εφόρου Παλαιών Προσκόπων αυτής καθώς επίσης από τον Πρόεδρο Δημοτικής Επιτροπής Παιδείας Δήμου Άργους Κον Σκούφη Παναγιώτη.

 

Έχοντας σαν γνώμονα τον Προσκοπισμό σε συνάρτηση με την αμμέριστη βοήθεια του Δημάρχου σε όλη την μέχρι τώρα πορεία της Ένωσης προχωράμε για ακόμα ποιό ψηλά προσκοπικά ανεβάσματα!!!

 

Τέλος σήμερα στην ΕΠΠ Άργους έγιναν και οι εκλογές για την ανάδειξη του εκπροσώπου των Παλαιών Προσκόπων της Περιφέρειας Ανατολικής Πελοποννήσου στην Γενική Συνέλευση του Σώματος Ελλήνων Προσκόπων.

 

Ευχαριστούμε όλους που βρέθηκαν και στην εκδήλωση αλλά και στις εκλογές.

 

Ομάδα Συντονισμού ΕΠΠ Άργους

 

Σχολιάστε...

Γράψτε το σχόλιό σας
παρακαλώ εισάγετε το όνομά σας εδώ

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.

Πρόσφατα σχόλια