Ο Γιάννης Μαλτέζος για το Συνέδριο της ΝΔ – Συγχαρητήρια στους εκλεγέντες

 

Σχετικά με το 12ο Συνέδριο της Νέας Δημοκρατίας  το οποίο έληξε την Κυριακή, ο Γιάννης Μαλτέζος, δικηγόρος παρ’ Αρείων Πάγω και υποψήφιος περιφερειακός σύμβουλος στην Αργολίδα με τον Παναγιώτη Νίκα, έκανε την ακόλουθη δήλωση:

 

 

Έληξε με επιτυχία χθες το 12ο Συνέδριο της Νέας Δημοκρατίας. Στο Συνέδριο αυτό ο λαός της Αργολίδας με είχε τιμήσει το Μάιο του 2018 εκλέγοντάς με πρώτο σε σταυρούς σύνεδρο. Ένα Συνέδριο με μεγάλο πλήθος και πάθος, ένα συνέδριο που το διέκρινε αισιοδοξία για την επόμενη ημέρα, σιγουριά για το #Ελλάδα_μπορούμε.

 

Επιβεβαιώθηκε με το Συνέδριο ότι ο Πρόεδρός μας, Κυριάκος Μητσοτάκης, έκανε πράξη το ανοικτό κόμμα. Μίλησαν πολλοί και σημαντικοί άνθρωποι, κατέθεσαν τις ιδέες και την οπτική τους, όχι μόνο μέσα στα στενά πλαίσια μίας κομματικής λογικής αλλά ευρύτερα και πολυσήμαντα.

 

Παρεμβάσεις έκαναν άνθρωποι από τα Γράμματα και τις Τέχνες, τεχνοκράτες, ενώ εντύπωση έκανε ο Μάνφρεντ Βέμπερ ο υποψήφιος του Ευρωπαϊκού Λαϊκού Κόμματος για την προεδρία της Ευρωπαϊκής Επιτροπής.

 

Την τρίτη ημέρα, την Κυριακή, έγιναν και οι εκλογές για την ανάδειξη των 150 μελών της Πολιτικής Επιτροπής. Τις εκλογές μάλιστα αυτές τις έζησα από πολύ κοντά, καθώς το κόμμα μού εμπιστεύτηκε θέση μέλους Εφορευτικής Επιτροπής.

 

Από τις εκλογές αυτές η Αργολίδα έτυχε πανάξιας εκπροσώπησης, αφού εξελέγησαν οι Δημήτρης Χρόνης, ο Σπύρος Στείρης και ο Δημήτρης Κρανιάς, τους οποίους τους συγχαίρω και τους εύχομαι να είναι δυνατοί και παραγωγικοί στα καθήκοντά τους.

 

Γιάννης Μαλτέζος

Δικηγόρος Παρ’Αρείω Πάγω

Υποψήφιος Περιφερειακός Σύμβουλος με Παναγιώτη Νίκα

 

 

 

Σχολιάστε...

Γράψτε το σχόλιό σας
παρακαλώ εισάγετε το όνομά σας εδώ

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.

Πρόσφατα σχόλια