Με επιτυχία η εκδήλωση στο Επιμελητήριο για την ενημέρωση των λογιστών της Αργολίδας

 

Με επιτυχία έγινε την Τετάρτη 12 Δεκεμβρίου στο Επιμελητήριο Αργολίδας εσπερίδα με θέμα «Οι αλλαγές στη νομοθεσία των Α.Ε. και Ε.Π.Ε.- Νομικές μορφές επιχειρήσεων- Η επιλογή της καλύτερης μορφής».

 

Η ημερίδα πραγματοποιήθηκε από το Επιμελητήριο Αργολίδας με την συνεργασία του Συλλόγου Λογιστών Ναυπλίας και Ερμιονίδας και του Συλλόγου Λογιστών Άργους.

 

Η εκδήλωση εντάσσεται στις δράσεις του Επιμελητηρίου που σκοπό έχουν την δια βίου εκπαίδευσης των μελών του, αλλά και τη συνεχή ενημέρωση αυτών.

 

Εισηγητής ήταν ο Κωνσταντίνος Νιφορόπουλος, οικονομολόγος, ορκωτός ελεγκτής- λογιστής της «ΩΡΙΩΝ Α.Ε.Ο.Ε.Λ.» και επιστημονικός συνεργάτης του Tax Heaven.

 

Ο κ. Νιφορόπουλος, ξεκινώντας την εισήγησή του, έκανε μια σύντομη αναφορά στα χαρακτηριστικά των εταιρειών ανά νομική μορφή, καθώς και στη διαδικασία επιλογής της καταλληλότερης μορφής κατά περίπτωση. Κατόπιν προχώρησε στο κύριο μέρος της εισήγησης, αναλύοντας τόσο τις τροποποιήσεις που πραγματοποιήθηκαν στη νομοθεσία των Εταιρειών Περιορισμένης Ευθύνης (ΕΠΕ) όσο και αυτές που πραγματοποιήθηκαν στη νομοθεσία των Ανωνύμων Εταιρειών (Α.Ε.) και οι οποίες πρόκειται να εφαρμοστούν από 1/1/2019.

 

Στην εσπερίδα παρευρέθηκαν λογιστές, δικηγόροι, συμβολαιογράφοι, υπάλληλοι αρμόδιων υπηρεσιών αλλά και επιχειρηματίες των αντίστοιχων νομικών μορφών, οι οποίοι μετά το πέρας της παρουσίασης είχαν την ευκαιρία να υποβάλλουν ερωτήματα, λαμβάνοντας σαφείς απαντήσεις σε κρίσιμα ζητήματα που τους απασχολούν.

 

 

 

Σχολιάστε...

Γράψτε το σχόλιό σας
παρακαλώ εισάγετε το όνομά σας εδώ

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.

Πρόσφατα σχόλια