Ξεκινούν στο Ναύπλιο η ρόδα και το υποδηματοποιείο των ξωτικών

 

Από σήμερα Παρασκευή ξεκινά να γυρίζει η ρόδα του Ναυπλίου, που εγκαταστάθηκε για τις ημέρες των γιορτών στην οδό Ωνάση, στην παραλία της πόλης και μπορείτε να ανεβείτε δωρεάν. Οι ώρες λειτουργίας είναι 11 πμ-2 μμ και 5 μμ-8.30 μμ.

 

 

 

Επίσης, από σήμερα Παρασκευή ξεκινά και θα διαρκέσει μέχρι το τέλος της χρονιάς στην Πλατεία Τριών Ναυάρχων (Δημαρχείου) «Το υποδηματοποιείον των ξωτικών». Οι ώρες εργασίας των ξωτικών είναι από τις 11πμ-2μμ. και 6μμ.-9μμ.

 

Τα ξωτικά έστησαν το υποδηματοποιείο τους στο Ναύπλιο και προσπαθούν με κάθε τρόπο να μυήσουν τα παιδιά σε ιστορίες βγαλμένες από τους ομιχλώδους τόπους της «Φαντασίας».

 

Ο Κουραμπιές, το πιο σκανταλιάρικο ξωτικό και αρχιβοηθός του Άγιο Βασίλη, περιμένει μέσα στο πιο χαρακτηριστικό εργαστήρι του Βόρειου πόλου, τα παιδιά, τους  γονείς και τους επισκέπτες της πόλης να τους γνωρίσει και να τους ξεναγήσει με τον πατροπαράδοτο τρόπο της χώρας των Χριστουγέννων και να τους θυμίσει τέχνες και επαγγέλματα που χάνονται στο πέρασμα του χρόνου.

 

Σήμερα ο Άγιο Βασίλης έρχεται στην πόλη, μοιράζει δώρα και φωτογραφίζεται με μικρούς και μεγάλους με φόντο το θεόρατο παπούτσι των ξωτικών.