Άλλος Δρόμος: Αγένεια να ζητούν από ΑμεΑ, μητέρες, υπερήλικες, να πηγαίνουν γύρω από το γεφύρι

 

Αγένεια χαρακτηρίζει ο “Άλλος Δρόμος”,  η μείζων αντιπολίτευση του Δήμου Άργους – Μυκηνών, την προτροπή της δημοτικής αρχής  άτομα με κινητικά προβλήματα, οι υπερήλικες, οι μητέρες με τα καροτσάκια κτλ να πηγαίνουν γύρω – γύρω από το γεφύρι. Η ανακοίνωση που υπογράφεται από το συντονιστή της παράταξης Χρήστο Καραργύρη αναφέρει:

 

Περιμέναμε την τοποθέτηση της δημοτικής αρχής για την απαγόρευση των αναπηρικών αμαξιδίων στο «Γιοφύρι του Άργους». Εκείνο που δεν περιμέναμε ήταν η πλήρης περιφρόνηση των πολιτών και το θράσος της δημοτικής πλειοψηφίας.

 

Σε ένα έργο εκατομμυρίων έχει ο δήμαρχος την περισσή αγένεια να λέει ότι τα άτομα με κινητικά προβλήματα, οι υπερήλικες, οι μητέρες με τα καροτσάκια κτλ να πηγαίνουν γύρω – γύρω.

 

Εδώ ισχύει το «αιδώς αργείοι».

 

Θα πρέπει να θυμήσουμε ότι πριν ενάμιση χρόνο, η αντιπολίτευση έκανε ερώτηση στη δημοτική πλειοψηφία για τη συγκεκριμένη κακοτεχνία και ζήτησε να διορθωθεί. Καμία απάντηση δεν λάβαμε και αντί αυτού ο δήμαρχος μιλάει σήμερα ότι η απαγορευτική πινακίδα και η ανάδειξη της κακοτεχνίας γίνεται για αντιπολιτευτικούς λόγους.

 

Στους λίγους μήνες, που απομένει στη θέση του δημάρχου ο κ. Καμπόσος, τον καλούμε να δείξει σοβαρότητα σε σοβαρά θέματα. Σε καμία όμως περίπτωση δεν του επιτρέπουμε να προσβάλλει το σύνολο των πολιτών.

 

Ο πανικός κ. Καμπόσο έχει αντίδοτο την ψυχραιμία και αυτή την ψυχραιμία σου συνέστησε και ο φίλος σου δημοσκόπος της Alco.

 

ΑΛΛΟΣ ΔΡΟΜΟΣ
Χρήστος Καραργύρης
Συντονιστής

 

 

Σχολιάστε...

Γράψτε το σχόλιό σας
παρακαλώ εισάγετε το όνομά σας εδώ

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.

Πρόσφατα σχόλια