Η ομιλία Χειβιδόπουλου – Φωτορεπορτάζ από την εκδήλωση της παράταξης «Δυνατή Πόλη Ξανά»

 

Με μεγάλη προσέλευση κόσμου που επιφύλαξε ιδιαίτερα θερμή υποδοχή, ανακοινώθηκε την Τετάρτη 12 Δεκεμβρίου στο Εργατοϋπαλληλικό Κέντρο Άργους, η νέα Δημοτική Κίνηση #Δυνατή Πόλη Ξανά για τον Δήμο Άργους – Μυκηνών, με επικεφαλής τον Τάσσο Χειβιδόπουλο.

 

Ο επικεφαλής παρουσίασε στην πρώτη επαφή του με τους πολίτες του Δήμου Άργους Μυκηνών τις βασικές αρχές και θέσεις της νέας Δημοτικής Κίνησης, που θα διεκδικήσει την Δημαρχία στις επόμενες Δημοτικές εκλογές. Ταυτόχρονα άσκησε δριμεία κριτική στην υφιστάμενη Δημοτική αρχή και στον ίδιο τον Δήμαρχο προσωπικά, τόσο για το αδιέξοδο στο οποίο έχει περιέλθει ο Δήμος, όσο και για την αντιδημοκρατική και ρατσιστική του νοοτροπία, που έχει γίνει πολλάκις αντικείμενο πανελλαδικών συζητήσεων και δυσμενών σχολίων.

 

Τόνισε προς όλες τις κατευθύνσεις πως πρόκειται για μια ανεξάρτητη και ακομμάτιστη υποψηφιότητα, που στόχο έχει να ενώσει και όχι να χωρίσει τους πολίτες του Δήμου. Απεύθυνε κάλεσμα σε κάθε δεξιό, αριστερό ή κεντρώο δημοκράτη πολίτη, που νιώθει σήμερα περιθωριοποιημένος από την υπάρχουσα Δημοτική Αρχή, να συμμετέχει ενεργά σε αυτή την ομάδα που έχει ήδη δημιουργηθεί και συνεχώς μεγαλώνει. Μια ομάδα άφθαρτη και ατσαλάκωτη, που όραμά της είναι, όπως είπε και ο Τάσσος Χειβιδόπουλος, όχι να πάρει τον Δήμο αλλά να αλλάξει τον Δήμο!

 

Ακολουθεί φωτορεπορτάζ από την εκδήλωση και η πολιτική ομιλία του Τάσσου Χειβιδόπουλου:

 

 

 

Αποσπάσματα της ομιλίας

του Τάσσου Χειβιδόπουλου

 

 

«Αγαπητές συμπατριώτισσες , αγαπητοί συμπατριώτες

 

Η σημερινή σας παρουσία σήμερα εδώ στην πρώτη συγκέντρωση της παράταξης μας δείχνει εκτός από την δυναμική της προσπάθειας μας , δείχνει την βούληση σας για μια μεγάλη αλλαγή, μια μεγάλη ανατροπή στον Δήμο Άργους Μυκηνών.

 

Σήμερα είναι εδώ πολίτες που πολιτικά μπορεί να έχουν διαφορετικές απόψεις, δεξιοί, αριστεροί, κεντρώοι, μα πάνω από όλα ενεργοί πολίτες που διακατέχονται από άδολο κι ακομμάτιστο πατριωτισμό για την πόλη τους και την ζωή τους. Που πιστεύουν ότι είναι η ώρα οι ίδιοι οι πολίτες να πάρουν στα χέρια τους ξανά την τύχη της πόλη τους και να την οδηγήσουν σε έναν άλλο δρόμο. Τον δρόμο της συμμετοχής, της ευθύνης, της ανάπτυξης.

 

Η ιστορική πόλη μας, ο Δήμος Άργους Μυκηνών σήμερα περνά την δυσκολότερη περίοδο της νεώτερης ιστορίας της.

 

Κλειστά μαγαζιά πέριξ του κέντρου, οικονομική καθίζηση της εμπορικής δραστηριότητας, ανεργία και υποαπασχόληση, αναπτυξιακή απραξία, πολιτιστική παρακμή είναι πλέον τα χαρακτηριστικά μιας άλλοτε εύρωστης τοπικής οικονομίας.

 

Εμπορική απομόνωση όταν διπλανές πόλεις παρουσιάζουν μια τεράστια αύξηση των οικονομικών τους μεγεθών κλέβοντας πελάτες από το μόνο κατ’ όνομα πλέον «εμπορικό Άργος». Ακόμα και αυτό το ιδιαίτερο ΠΑΖΑΡΙ μας η λαϊκή μας αγορά που αποτελούσε για πολλά χρόνια την μεγαλύτερη κοινωνική και οικονομική συνάθροιση στην Πελοπόννησο, κάθε χρόνο συρρικνώνεται και μικραίνει ενώ οι πολίτες που συνέρρεαν σε αυτή έχουν πλέον φύγει για άλλες πολιτείες και δυστυχώς όχι μακρινές.

 

Όλο και λιγότεροι επισκέπτες προτιμούν σήμερα το Άργος για τις αγορές τους αφού οι χωρίς κανένα σχεδιασμό επιλογές της Δημοτικής Αρχής έχουν μετατρέψει την πόλη σε ένα μεγάλο μποτιλιάρισμα το οποίο κανένας δεν μπορεί να αντιμετωπίσει.

 

Οι αναλύσεις της Δημοτικής Αρχής ότι όλα αυτά οφείλονται μόνο στην οικονομική κρίση διαψεύδονται καθημερινά από την ανάπτυξη άλλων γειτονικών πόλεων τις οποίες προφανώς αυτές, δεν τις αγγίζει η κρίση.

 

Η εικονική πραγματικότητα που μας προβάλουν μέσα από τα τακτικά τηλεοπτικά διαγγέλματα του Δημάρχου, ότι δήθεν η πόλη μας είναι γεμάτη ζωή, μετά από κάθε μια από τις 5-10 εκδηλώσεις της πλατείας Αγίου Πέτρου ξεφτίζουν κι εξαφανίζονται λίγα μέτρα μακριά της, λίγες ώρες αργότερα.

 

Η μεγάλη παρέμβαση που επιχειρήθηκε, η ανάπλαση της πλατείας, αποδείχθηκε καταστροφική για την οικονομική ζωή της πόλης. Όσοι δραστηριοποιούνται παραγωγικά στο Άργος γνωρίζουν τις επιπτώσεις που είχε στην τοπική αγορά το έργο αυτό. Και πόσες καθημερινές δραστηριότητες μεταφέρθηκαν στο γειτονικό Ναύπλιο.

 

Από την άλλη, η παρουσία της σημερινής δημοτικής αρχής σημαδεύεται από υποβάθμιση των δημοτικών διαμερισμάτων και των γειτονιών της πόλης. Δεν δόθηκε καμιά σοβαρή μέριμνα στη ζωή των κατοίκων των περιοχών εκτός του κέντρου Άργους. Καθαριότητα, υποδομές, δρόμοι, όλα είναι παρατημένα στην τύχη τους. Μόνη τους έγνοια υπήρξαν οι παραλίες του δήμου, και αυτές όχι όλες.

 

Εκτός αυτών, η δημαρχία του κ. Καμπόσου αποτέλεσε παράδειγμα θράσους και κακοδιοίκησης. Η συντριπτική πλειοψηφία των εργολαβιών του δήμου γίνεται με τη μέθοδο της κατάτμησης των έργων και της απευθείας ανάθεσης. Αντιδήμαρχοι χρησιμοποιούν τα υπηρεσιακά αυτοκίνητα του Δήμου ως ιδιωτικά, 24 ώρες το 24ωρο, επτά ημέρες την εβδομάδα πέρα από κάθε οδηγία νόμο ή έλεγχο.

 

Το χειρότερο από όλα όμως είναι η ηθική εξαχρείωση, το ύφος και το ήθος, της δημοτικής αρχής. Η πόλη του Άργους, ο ιστορικός Δήμος Άργους – Μυκηνών, κατάντησε περίγελως στην Ελλάδα και δίνει τροφή σε δημοσιογράφους και καλλιτέχνες να σατιρίζουν το Άργος. Τρανό παράδειγμα τα εβδομαδιαία διαγγέλματα του Δημάρχου και η εφημερίδα ΔΗΜΟΤΗΣ, την οποία υποτίθεται ότι εκδίδει η νεολαία της παράταξης τους. Ένα πανάκριβο, ανορθόγραφο, ασύντακτο προπαγανδιστικό έντυπο, που αντίστοιχά του κυκλοφορούν μόνο σε χώρες με περίεργα καθεστώτα για να υμνούν τον Ηγέτη.

 

Στην ίδια γραμμή τα site και social media που ελέγχουν και τα οποία ειδικεύονται στην κατασυκοφάντηση των «εχθρών της πόλης». Γιατί, στην προσπάθεια φίμωσης και περιθωριοποίησης κάθε αντίθετης φωνής, επιστρατεύονται τακτικές που θυμίζουν άλλες, θλιβερές εποχές. Με προσωπικές παρεμβάσεις του Δημάρχου και των πιστών του στα μέσα ενημέρωσης και το Διαδίκτυο στοχοποιούνται άνθρωποι και ιδέες. Την ίδια στιγμή ο Δήμαρχος αναλώνεται σε αντισημιτικές, ρατσιστικές και ξενοφοβικές δηλώσεις, οι οποίες καταδικάστηκαν από σύσσωμα τα δημοκρατικά κόμματα στην Ελλάδα. Στις δηλώσεις του αυτές τον στήριξε σύσσωμη η παράταξή του. Μην το ξεχνάμε αυτό. Και η αποδοκιμασία της ελληνικής κοινωνίας για τη στάση του αυτή και τις λοιπές πολιτικές του εξαλλοσύνες στρέφεται εναντίον και της πόλης που ηγείται. Γιατί σε όλες τις ναπολεόντειες και δονκιχωτικές εκστρατείες που έχει αναλάβει εμφανίζεται πάντοτε ως Δήμαρχος, ενώ ποτέ ο λαός της πόλης δεν τον εξουσιοδότησε για κάτι τέτοιο.

 

Εγώ ο ίδιος είμαι τον τελευταίο καιρό ο κύριος στόχος μιας λυσσαλέας εκστρατείας λάσπης και συκοφαντίας από τον Δήμαρχο και τους συνεργάτες του. Στην προσπάθειά τους να αποτρέψουν την υποψηφιότητα μου, την παρουσία μας σήμερα εδώ, πετούν όση λάσπη μπορούν πιστοί στο γνωστό γκεμπελικό ρητό «πες πες κάτι μένει…»

 

Ας καταλάβουν λοιπόν ότι δεν είμαστε όλοι ίδιοι σε αυτή την πόλη, ας καταλάβουν ότι αυτή η μεγάλη παρέα ανθρώπων , η παράταξή μας , δεν έρχεται για να διχάσει την πόλη, όπως αυτοί με τις πρακτικές που ακολουθούν.

Κάποιοι άνθρωποι, ίσως λόγω διαφορετικής αντίληψης για τη συμμετοχή στα κοινά, ίσως λόγω της κάποιας εμπειρίας τους, ίσως ακόμα από μια εσωτερική ανάγκη για προσφορά, θέλουν να παλέψουν για τον τόπο τους και τους συμπολίτες τους. Έχουν το όραμα και την ελπίδα ότι ο αγώνας για τα κοινά δεν είναι μάταιος. Θεωρούν πως δεν έχουν ισοπεδωθεί τα πάντα.

 

Για αυτό και σήμερα, ενώπιόν σας, παίρνω την ευθύνη που μου αναλογεί ως πολίτης του Άργους και ως δημοκρατικός άνθρωπος. Ζητώ την στήριξή σας για να ξεκινήσουμε μαζί μια πορεία που κατάληξη θα έχει την αλλαγή της ημερινής Δημοτικής Αρχής.

 

Έχω κάνει την αυτοκριτική μου γιατί ομολογώ ότι δεν σκεφτόμουν πάντα έτσι…
Σε μια Ελλάδα και σε μια εποχή που στο σύνολό της «βολευόταν», ίσως «βόλεψα» αρκετούς, κάποιοι θα πουν «βολεύτηκα» κι εγώ. Ενδεχομένως…
Άλλωστε είμαστε ομάδα πλέον! Ο Πέτρος, η Σοφία, ο Χρήστος, ο Νικόλας η Βαλεντίνα ο Παναγιώτης ο Λουκάς και πόσοι ακόμα δεν σηκώνουν μύγα στο σπαθί τους! Δεν τους ελέγχω, με ελέγχουν! Νεότεροι κατά κύριο λόγο άνθρωποι, άφθαρτοι, ατσαλάκωτοι, αλέκιαστοι, εργατικοί και πρόθυμοι , δεν χαρίζουν αυτά τα μοναδικά τους χαρακτηριστικά στην προσωπική φιλοδοξία κανενός, ούτε και σε μένα.
Εμείς τον «λαϊκισμό» θα τον πολεμήσουμε με «ρομαντισμό»!
Θα μας πούνε, οι «ρομαντικοί» είναι για την αντιπολίτευση! Ίσως! Ίσως και όχι, ίσως να έχει φθάσει η ώρα!

 

Θεωρούμε πως το πραγματικά υγιές κομμάτι της τοπικής μας κοινωνίας είναι στην συντριπτική του πλειοψηφία εκτός της υπάρχουσας πολιτικής σκηνής, η οποία διαφεντεύεται ή καλύτερα λυμαίνεται από δημάρχους σουλτάνους που «διαφεντεύουν» την πόλη τους, από αντιδημάρχους «μεγαλοπαράγοντες», απο δημοτικούς συμβούλους «κομματάρχες» και από παρατρεχάμενους «ρουσφετολόγους ψηφοθήρες».

 

Αύριο κιόλας θα ξεκινήσει ένας ανοικτός διάλογος με όλους τους πολίτες του Δήμου Άργους Μυκηνών. Ένας διάλογος πάνω στους άξονες της προγραμματικής συμφωνίας που θα προτείνουμε στους πολίτες.

 

Μέσα από την ιστοσελίδα μας και τα social media ξεκινάει σήμερα ένας ουσιαστικός διάλογος με τους πολίτες που θα συνδιαμορφώσει τις πολιτικές μας σε οτιδήποτε αφορά την πόλη και τους πολίτες της.

 

Διατρέχοντας τους βασικούς στόχους της κίνησής μας ας τους συνοψίζουμε στους εξής:

 

# Να αναδειχθούν τα μεγάλα ζητήματα που απασχολούν σήμερα το Άργος και τους κατοίκους του, χωρίς υπερβολή, αλλά και χωρίς «ωραιοποίηση» της σημερινής πραγματικότητας. Δηλαδή να κοιτάξουμε στα μάτια τους πολίτες να ακούσουμε τους προβληματισμούς τους και να προτείνουμε και να εφαρμόσουμε λύσεις.

 

# Να δοθεί το βήμα ώστε να ακουστεί επιτέλους ξανά η φωνή των κατοίκων και των επαγγελματιών συμπολιτών μας, οι οποίοι αγωνιούν για το μέλλον της πόλης. Να δώσουμε προοπτική στην επιχειρηματικότητα , να δημιουργήσουμε μέσα από ξεκάθαρες πολιτικές ένα ελκυστικό επενδυτικό περιβάλλον στο Δήμο μας.

 

# Να δημιουργηθεί μια πλατιά κοινωνική συμμαχία, με όλες τις δημιουργικές δυνάμεις της τοπικής μας κοινωνίας. Πάνω από κόμματα και παρατάξεις. Θέτοντας το εμείς, πάνω από το εγώ. Με σκοπό να αξιοποιήσουμε τις ιδέες και τη δημιουργικότητα των πολιτών του Άργους, προκειμένου να διαμορφώσουμε καινοτόμες προτάσεις και να σχεδιάσουμε λύσεις, που θα απαντούν στις σημερινές αλλά και στις μελλοντικές ανάγκες της πόλης.

 

# Να υπάρξει μια δυναμική παρέμβαση, με ισχυρή φωνή και παρουσία στα κέντρα λήψης των αποφάσεων και να διεκδικήσουμε αυτά που η πόλη και οι συμπολίτες μας δικαιούνται, αλλά συστηματικά μας αρνούνται όλα αυτά τα χρόνια. Ο Δήμος Άργους Μυκηνών είναι ένα πανίσχυρο brand name και πρέπει επιτέλους να πάρει την θέση που του αρμόζει στην Ελλάδα και στον κόσμο. Ο Δήμος Άργους Μυκηνών θα πρέπει να καταρτίσει ένα φιλόδοξο τουριστικό πρόγραμμα και να βρεθεί σε όλες τις απαραίτητες τουριστικές εκθέσεις στην Ελλάδα και το εξωτερικό για να αναδείξει τα συγκριτικά του πλεονεκτήματα στην αναζήτηση της τουριστικής του ταυτότητας. Η ανάπτυξη των εναλλακτικών τουριστικών προοπτικών (αθλητικός τουρισμός, αγροτουρισμός, θρησκευτικός τουρισμός , ορειβατικός & περιπατητικός τουρισμός κ.α.) είναι ίσως η νέες μεγάλες προκλήσεις για την ανάδειξη του Δήμου μας σε έναν τουριστικό προορισμό υψηλού επιπέδου με κέντρο τις Μυκήνες και ακτίνες το σύνολο των περιοχών του.

 

# Να γίνουν οι Αργείτες και οι Αργείτισσες ξανά υπερήφανοι για την ταυτότητά τους. Οφείλουμε να αντιμετωπίσουμε τις προκλήσεις με αισιοδοξία και αυτοπεποίθηση. Για να καταστεί η δημιουργική αναγέννηση του Άργους, κινητήριος δύναμη για την αναπτυξιακή αναγέννηση της Αργολίδας και της Πελοποννήσου.

 

# Να δημιουργηθούν οι προϋποθέσεις για να επιστρέψουν οι Αργείτες και ειδικά οι νέοι στην πόλη τους. Ως επαγγελματίες, επενδύοντας ξανά στην αξία και τις ευκαιρίες του Άργους που θα δημιουργήσουμε. Ενός Δήμου με αναπτυξιακές προοπτικές , με ξεκάθαρες χρήσεις γης με χώρους ανάπτυξης Επαγγελματικών Δραστηριοτήτων (ΒΙ.ΠΕ. , ΒΙΟ.ΠΑ. κ.α.) Η παράλληλη ανάπτυξη της πρωτογενούς παραγωγής με την χρήση των έξυπνων πρακτικών για την γεωργία και η σύνδεσή της με τον τουρισμό είναι ακόμα μια προοπτική για την ανάπτυξη του τόπο μας.

 

# Να κάνουμε τον Δήμο Άργους Μυκηνών μια σύγχρονη ευρωπαϊκή πόλη όπου η τεχνολογία θα κάνει καλύτερη την ζωή των πολιτών. Η εφαρμογή των πολιτικών μια ηλεκτρονικής πόλης θα δώσει μια άλλη εικόνα στον Δήμο μας. Από το απλό συνολικό Wi Fi έως την πλήρη ηλεκτρονική διακυβέρνηση της. Σας διαβεβαιώνω ότι υπάρχουν συμπολίτες μας που είναι διατεθειμένοι να προσφέρουν στην προσπάθεια αυτή.

 

# Η συμμετοχή των πολιτών μέσα από κοινωνικά δίκτυα εθελοντών που θα δημιουργήσουμε είναι βασικός συστατικός παράγοντας της προσπάθειας μας. Οι ενεργοί πολίτες θα είναι αυτοί που θα συνδιαμορφώσουν μαζί με τον Δήμο το δίκτυο κοινωνικής αλληλεγγύης και φροντίδας σε μια λογική προσωπικής προσφοράς κι όχι προσωπικής προβολής.

 

# Η αναπτυξιακή πορεία της πόλης μας περνάει και μέσα από την ανάπτυξη των εκπαιδευτικών δομών της. Η ανάπτυξη της Τουριστικής Σχολής και η σύνδεση της με την ΑΡΓΩ και τις δραστηριότητες της είναι μονόδρομος τόσο για την σχολή όσο και για την Τουριστική Εταιρεία του Δήμου μας. Είναι αναγκαία η ανεύρεση λύσης στέγασης για την Σχολή προκειμένου το εμβληματικό Κωνσταντοπούλειο να αποδοθεί στους πολίτες ως Πνευματικό Κέντρο που θα στεγάσει το Ίδρυμα Αργειακών Μελετών που θα δημιουργήσουμε. Παράλληλα θα εξασφαλίσουμε την απαραίτητη κτιριακή υποδομή για την στέγαση Σχολής του Πανεπιστημίου Πελοποννήσου την οποία θα διεκδικήσουμε στον νέο σχεδιασμό.
Είναι ευκαιρία να αναπτύξουμε με την χρήση δανεισμού κι Ευρωπαϊκών Προγραμμάτων ένα πρόγραμμα εξαγοράς και ανακαίνισης εμβληματικών κτιρίων της πόλης, όπως η οικία Καλλέργη στην Δαναού, Ερημωμένα Εργοστάσια πέριξ της πόλης κ.α. κτίρια για την στέγαση των εκπαιδευτικών και πολιτιστικών δράσεων του Δήμου.

 

# Η υποστήριξη των πολιτιστικών, αθλητικών και εκπαιδευτικών δραστηριοτήτων θα διαμορφώνεται και θα περνάει μέσα από ένα πρόγραμμα αξιολόγησης και καταγραφής των δραστηριοτήτων και των συλλόγων προκειμένου να υπάρχει αξιοκρατία και ορθοκατανομή του δημοτικού χρήματος και να αποδίδει αποτελέσματα κι όχι να μοιράζεται με λογικές ρουσφετιού και γνωριμιών.

 

# Να δοθεί ξανά αξία στις γειτονιές του Άργους και σε όλες της δημοτικές κοινότητες. Κάθε γειτονιά και κάθε κοινότητα θέλουμε να αποκτήσει τη δική της ταυτότητα και να αποτελέσει πόλο έλξης, ανάπτυξης, τουρισμού, πολιτισμού, κ.α. Θέλουμε να λειτουργούν αυτόνομα και να διαθέτει η καθεμιά τις δικές της υποδομές.

 

 

 

spot_img
spot_img
spot_img
spot_img
spot_img
spot_img
spot_img
spot_img
spot_img
spot_img
spot_img
spot_img
spot_img

Διαβάστε ακόμη

Ο … “πρωταθλητής” Ελλάδος στα χρέη Δήμος Ναυπλιέων αποφάσισε να πάρει δάνειο

Δήμος Ναυπλιέων παίρνει δάνειο Τη λήψη δανείου από Τράπεζες ή από το Ταμείο Παρακαταθηκών και Δανείων ώστε να ισοσκελιστεί και να καταρτιστεί ο Προύπολογισμός του...

Συλλήψεις στο Άργος για 1.000 λαθραία πακέτα με τσιγάρα

Συλλήψεις στο Άργος για 1.000 λαθραία πακέτα με τσιγάρα Συνελήφθησαν το απόγευμα της Τετάρτης 27/3 στο Άργος, από αστυνομικούς του Τμήματος Ασφάλειας Άργους-Μυκηνών, 41χρονος αλλοδαπός...

Η παρουσίαση του βιβλίου του Γιάννη Μανιάτη στο Άργος

παρουσίαση βιβλίου Γιάννη Μανιάτη στο Άργος Στην κατάμεστη αίθουσα του συλλόγου Αργείων «Ο Δαναός» στο Άργος, έγινε το βράδυ της Τετάρτης 27 Μαρτίου η παρουσίαση...

Ο … “πρωταθλητής” Ελλάδος στα χρέη Δήμος Ναυπλιέων αποφάσισε να πάρει δάνειο

Δήμος Ναυπλιέων παίρνει δάνειο Τη λήψη δανείου από Τράπεζες ή από το Ταμείο Παρακαταθηκών και Δανείων ώστε να ισοσκελιστεί και να καταρτιστεί ο Προύπολογισμός του...

Συλλήψεις στο Άργος για 1.000 λαθραία πακέτα με τσιγάρα

Συλλήψεις στο Άργος για 1.000 λαθραία πακέτα με τσιγάρα Συνελήφθησαν το απόγευμα της Τετάρτης 27/3 στο Άργος, από αστυνομικούς του Τμήματος Ασφάλειας Άργους-Μυκηνών, 41χρονος αλλοδαπός...

Η παρουσίαση του βιβλίου του Γιάννη Μανιάτη στο Άργος

παρουσίαση βιβλίου Γιάννη Μανιάτη στο Άργος Στην κατάμεστη αίθουσα του συλλόγου Αργείων «Ο Δαναός» στο Άργος, έγινε το βράδυ της Τετάρτης 27 Μαρτίου η παρουσίαση...

Παρακολούθηση μαθημάτων από πολίτες στο Τμήμα Θεατρικών Σπουδών Ναυπλίου (το πρόγραμμα)

Στο πλαίσιο της εξωστρέφειας του Τμήματος Θεατρικών Σπουδών του Πανεπιστημίου Πελοποννήσου με έδρα το Ναύπλιο και της διασύνδεσης του με την τοπική κοινωνία συνεχίζεται...

Παρακολούθηση μαθημάτων από πολίτες στο Τμήμα Θεατρικών Σπουδών Ναυπλίου (το πρόγραμμα)

Στο πλαίσιο της εξωστρέφειας του Τμήματος Θεατρικών Σπουδών του Πανεπιστημίου Πελοποννήσου με έδρα το Ναύπλιο και της διασύνδεσης του με την τοπική κοινωνία συνεχίζεται...

Γραπτός διαγωνισμός για 4 υποτροφίες τριετούς διάρκειας στο “Νέο Σχολείο”

Το ΝΕΟ ΣΧΟΛΕΙΟ, υποστηρίζοντας ενεργά την ιδέα της αριστείας, προσφέρει μετά από γραπτό διαγωνισμό 4 υποτροφίες τριετούς διάρκειας σε μαθητές και μαθήτριες που αρίστευσαν,...

Ζητούνται άτομα για εργασία σε συνεργείο καθαρισμού σε δημόσια υπηρεσία στην Αργολίδα

Ζητούνται άτομα για εργασία σε συνεργείο καθαρισμού, για μερική απασχόληση σε δημόσια υπηρεσία στην Αργολίδα. Με διετή σύμβαση εργασίας και ωράριο μετά τις 15:00. Δίδονται...

Πρόσφατα θέματα

Πρόσφατα θέματα

29 Μαρτίου: Ποιοι γιορτάζουν – Κάποια γεγονότα σαν σήμερα

29 Μαρτίου: γεγονότα σαν σήμερα Εικόνες: Παύλος Μελάς, Κώστας Βίρβος,...

34 Αμερικανοί μουσικοί επί σκηνής σε συναυλία στο Ναύπλιο

Το Ωδείο Ναυπλίου της Αγγελικής Μαυρούλη σας προσκαλεί το...

Εντατικές εργασίες από την Π.Ε. Αργολίδας για την αναβάθμιση του κόμβου Λυγουριού

Συνεχίζονται εντατικά από την Περιφερειακή Ενότητα Αργολίδας οι εργασίες...

Ζητείται υπάλληλος υποδοχής ξενοδοχείου στο Τολό

Ζητείται άτομο για θέση υπαλλήλου υποδοχής σε ξενοδοχείο στο...

Η συνάντηση του περιφερειάρχη Πελοποννήσου Δημήτρη Πτωχού με δημοσιογράφους

Η συνάντηση του Δημήτρη Πτωχού με δημοσιογράφους Ο Περιφερειάρχης Πελοποννήσου,...

Ο … “πρωταθλητής” Ελλάδος στα χρέη Δήμος Ναυπλιέων αποφάσισε να πάρει δάνειο

Δήμος Ναυπλιέων παίρνει δάνειο Τη λήψη δανείου από Τράπεζες ή...

Ε.Π.Σ.Αργολίδας: Υπερψηφίστηκε ομόφωνα ο Διοικητικός και Οικονομικός Απολογισμός

Ε.Π.Σ.Αργολίδας: Υπερψηφίστηκε ο Aπολογισμός Πραγματοποιήθηκε η Τακτική Γενική Συνέλευση της...