Επίσκεψη από κλιμάκιο του Υπουργείου στα έργα του Αναβάλου

 

Κλιμάκιο από την Διεύθυνση της Τεχνικής Υπηρεσίας του Υπουργείου Αγροτικής Ανάπτυξης και Τροφίμων μετέβη την Τετάρτη 12 Δεκεμβρίου στην Περιφερειακή Ενότητα Αργολίδας.

 

 

Το Μικτό Υπηρεσιακό κλιμάκιο περιελάμβανε τους: Θαν. Πετρογιάννη, προϊστάμενο Διεύθυνσης Τεχνικών έργων και Αγροτικών υποδομών, Μαρίνα Δελή, προϊσταμένη τμήματος Κατασκευών και παρακολούθησης Έργων, Ελένη Αλιακίζογλου, υπάλληλο Διεύθυνσης Τεχνικών Έργων και Αγροτικών Υποδομών σε θέματα απαλλοτριώσεων, Αρετή Ποζαπαλίδου, συνεργάτιδα του Γεν. Γραμματέα Αγροτικής Πολιτικής και Διαχείρισης Κοινοτικών Πόρων Χαρ. Κασίμη, οι οποίοι επισκέφθηκαν την Διεύθυνση Τεχνικών Υπηρεσιών της Περιφερειακής Ενότητας Αργολίδας όπου είχαν συνεργασία με την Διευθύντρια Κων. Καχριμάνη και αρμόδιους μηχανικούς και υπαλλήλους της Διεύθυνσης, με κύριο αντικείμενο την πορεία του έργου υλοποίησης των επεκτάσεων του αρδευτικού δικτύου του Αναβάλου στο νομό.

 

Στην σύσκεψη παρέστη και ο βουλευτής του Νομού Γιάννης Γκιόλας που είναι σε συνεχή επικοινωνία με τον Γενικό Γραμματέα Αγροτικής Πολιτικής και Διαχείρισης Κοινοτικών πόρων κ. Χαράλ. Κασίμη και κατόπιν συνεννόησης με την αρμόδια Υπηρεσία και τους υπαλλήλους της Διεύθυνσης Αγροτικής πολιτικής και Διαχείρισης κοινοτικών πόρων.

 

Στη συνέχεια όλη η ομάδα μετέβη και πραγματοποίησε επιτόπια θεώρηση σε συγκεκριμένα σημεία, όπου εκτελείται το εν λόγω έργο, αξιολογώντας και την πορεία όδευσης αυτού.

Η συνεργασία υπήρξε ιδιαίτερα επιτυχής, συζητήθηκα, ανταλλάχτηκαν απόψεις και υπήρξε πλήρης ταύτιση στον τρόπο επίλυσης ζητημάτων και της προόδου της πορείας του έργου, ώστε να εξελιχτεί αποτελεσματικά και στον ταχύτερο δυνατό χρόνο.

 

 

 

Σχολιάστε...

Γράψτε το σχόλιό σας
παρακαλώ εισάγετε το όνομά σας εδώ

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.

Πρόσφατα σχόλια