Στην Επιθεώρηση Εργασίας Αργολίδας και την Αστυνομική Διεύθυνση ο ειδ. γραμματέας του Σ.ΕΠ.Ε.

 

Την Επιθεώρηση Εργασίας Αργολίδας επισκέφθηκε το πρωί της Τρίτης ο ειδικός γραμματέας του Σώματος Επιθεώρησης Εργασίας (ΣΕΠΕ) Πάνος Κορφιάτης ο οποίος είχε συζήτηση με τους προϊστάμενους και τους εργαζόμενους των δύο τμημάτων. Όπως τόνισε, «ο απολογισμός της δράσης της Επιθεώρησης Εργασίας στο νομό είναι θετικός».

 

Ο κ. Κορφιάτηςστη συνέχεια μετέβη στην Αστυνομική Διεύθυνση όπου είχε σύσκεψη ώστε να υπάρχει ένας πλήρης επιχειρησιακός σχεδιασμός που θα καλύπτει τη δυνατότητα του Σ.ΕΠ.Ε. να πραγματοποιεί ελέγχους σε όλο το εύρος και του νομού και των επιχειρήσεων.

 

Ο ειδικός γραμματέας του Σ.ΕΠ.Ε.,  ανέφερεε στους δημοσιογράφους τις δράσεις που το τελευταίο διάστημα έχουν πραγματοποιηθεί ώστε να ενισχυθούν οι έλεγχοι προς όφελος των εργαζομένων, στη νομοθετική ρύθμιση για τη νομική προστασία των επιθεωρητών, στις ενέργειες για κάλυψη των αναγκών σε προσωπικό μέσω του ΑΣΕΠ.

 

 

Σχολιάστε...

Γράψτε το σχόλιό σας
παρακαλώ εισάγετε το όνομά σας εδώ

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.

Πρόσφατα σχόλια