Σύσκεψη από το Συνδικάτο Γάλακτος, Τροφίμων και Ποτών Αργολίδας για το «Φραγκίστα»

 

Ανακοίνωση του Συνδικάτου Γάλακτος, Τροφίμων και Ποτών Αργολίδας

 

Τριμερής συνάντηση πραγματοποιήθηκε στις 5 Δεκεβρίου στο υπουργείο Εργασίας, μετά από αίτημα της Πανελλήνιας Ομοσπονδίας Εργατοϋπαλλήλων Γάλακτος – Τροφίμων – Ποτών και του Συνδικάτου Γάλακτος – Τροφίμων & Ποτών Αργολίδας για τους εργαζόμενους στην επιχείρηση «GEFRA – Γ.Ν. Φραγκίστας», οι οποίοι παραμένουν απλήρωτοι και σε αβεβαιότητα όσον αφορά τις θέσεις εργασίας τους.

 

Όπως είναι γνωστό, η επιχείρηση, η οποία δραστηριοποιείται στη συσκευασία και εξαγωγή φρούτων στην Αργολίδα και άλλες περιοχές της Πελοποννήσου, έχει προχωρήσει σε παύση λειτουργίας επικαλούμενη οικονομική δυσχέρεια, αφήνοντας τους εργαζόμενους απλήρωτους. Αντίστοιχα «στον αέρα», με χρωστούμενα χρήματα από την πώληση των προϊόντων τους, βρίσκονται και αγρότες της Αργολίδας και άλλων περιοχών.

 

Το Δ.Σ του Συνδικάτου καλεί τους εργαζόμενους τη Δευτέρα 10/12/2018 στις 8 μμ, σε σύσκεψη στην αίθουσα του Π.Α.ΜΕ. στο Άργος ( Σιμιτζοπούλου & Τημένου).

 

Θα γίνει ενημέρωση για το αποτέλεσμα της συνάντησης στο υπουργείο και θα αποφασιστούν συλλογικά τα επόμενα βήματά μας.

Διεκδικούμε:

 

• Άμεση καταβολή των δεδουλευμένων.
• Μέτρα στήριξης των εργαζομένων από την Πολιτεία για όσο διάστημα χρειαστεί μέχρι την επαναλειτουργία του εργοστασίου.
• Διασφάλιση όλων των θέσεων εργασίας, όλων των εργαζομένων, ανεξαρτήτως εργασιακής σχέσης.

Σχολιάστε...

Γράψτε το σχόλιό σας
παρακαλώ εισάγετε το όνομά σας εδώ

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.

Πρόσφατα σχόλια