Μεγάλη εκτός έδρας νίκη πέτυχε ο Διομήδης στο κατάμεστο από κόσμο “Δαΐς”, στο πλαίσιο της 9ης αγωνιστικήςτης μεγάλης κατηγορίας. Σε ένα παιχνίδι με πολλές εναλλαγές στο σκορ, νίκησε το Δούκα με 22-23.
Οι “Λύκοι” είχαν κορυφαίο παίκτη τον τερματοφύλακα Ζλατάνο ο οποίος έκανε σωτήριες επεμβάσεις σε όλη τη διάρκεια του αγώνα. Στα τελευταία δευτερόλεπτα ο Δούκας δεν μπόρεσε να ισοφαρίσει αφού ο πορτιέρο των φιλοξενούμενων απέκρουσε το σουτ του Λιόλιου, 20 δευτερόλεπτα πριν τη λήξη ,με το τελικό σκορ να παραμένει 22-23 και τον Διομήδη να πετυχαίνει μια σπουδαία νίκη.
Τα πεντάλεπτα: 2-2, 5-5, 6-6, 6-9, 9-10, 11-12(ημχ), 13-14, 14-16, 16-18, 17-21, 21-21, 22-23
Διομήδης (Χρήστος Δημήτρουλας): Κρεμαστιώτης 2, Τσιγαρίδας 5, Αρσενασβίλι 3, Παπαντωνόπουλος, Χειβιδόπουλος, Ρουσόπουλος, Αργυρού 2, Τότος 2, Χαντέλης, Χερουβειμ 7, Λαμπρόπουλος, Ζλατάνος 1, Αναγνωστόπουλος, Τσάτσας 1, Δάσκαλος.
O προπονητής του Διομήδη Χρήστος Δημήτρουλας στις δηλώσεις του είπε: «Θέλω να ευχαριστήσω τους παίκτες μου και να τους δώσω πολλά συγχαρητήρια, σήμερα έκαναν κατάθεση ψυχής. Έχω πει από την αρχή της χρονιάς ότι κοιτάμε κάθε ματς ξεχωριστά. Ο Δούκας έχει τους ίδιους στόχους με εμάς και για αυτό η νίκη είναι σημαντική. Θέλω να εκφράσω τα συλλυπητήρια από το τεχνικό επιτελείο, τους παίκτες και όλη την οικογένεια του Διομήδη, στα παιδιά του ομοσπονδιακού προπονητή Θανάση Καρακεχαγιά που έφυγε τόσο πρόωρα από την ζωή».