Σύσκεψη στο Υπουργείο για την καταστροφή των μανταρινιών – Υπάρχει η βούληση για αποζημιώσεις στο πρόγραμμα de minimis

 

Σύσκεψη με θέμα το πρόβλημα που προέκυψε από την καταστροφή της φετινής παραγωγής μανταρινιών στην Αργολίδα και την αναζήτησή τρόπου αποζημίωσης των αγροτών, πραγματοποιήθηκε την Τρίτη 4 Δεκεμβρίου στο Υπουργείο Αγροτικής Ανάπτυξης.

 

Στην σύσκεψη συμμετείχαν ο Υπουργός Αγροτικής Ανάπτυξης Σταύρος Αραχωβίτης, ο πρόεδρος του ΕΛΓΑ Φάνης Κουρεμπές, εκπρόσωποι των ομάδων παραγωγών (Σπ. Αντωνόπουλος, Γ. Ντόκος) ο Αντιπεριφερειάρχης Αργολίδας Τάσσος Χειβιδόπουλος και οι βουλευτές Αργολίδας Γιάννης Γκιόλας, Γιάννης Ανδριανός και Γιάννης Μανιάτης.

 

Από πλευράς του Υπουργού και του ΕΛΓΑ υπήρξε η πλήρης αποδοχή των προτάσεων των εκπροσώπων της Αργολίδας και η διαβεβαίωση ότι υπάρχει η βούληση για την ένταξη των αποζημιώσεων στο πρόγραμμα de minimis αφού υπάρχει πολύ μεγάλο πρόβλημα συνολικής καταστροφής της φετινής παραγωγής το οποίο καταγράφεται τόσο από τον ΕΛΓΑ όσο και από τις εκθέσεις της ΔΑΟΚ Αργολίδας.

 

Ήδη ο υπουργός και ο Πρόεδρος του ΕΛΓΑ έδωσαν τις πρώτες κατευθύνσεις προκειμένου να προχωρήσουν όσο δυνατό πιο γρήγορα οι διαδικασίες του προγράμματος.

 

 

Σχολιάστε...

Γράψτε το σχόλιό σας
παρακαλώ εισάγετε το όνομά σας εδώ

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.

Πρόσφατα σχόλια