Βιωματικό σεμινάριο για γονείς από το Κέντρο Κοινότητας Δήμου Ναυπλιέων

 

Το Κέντρο Κοινότητας Δήμου Ναυπλιέων με περιοχή ευθύνης την Περιφερειακή Ενότητα Αργολίδας, στο πλαίσιο των πρωτοβουλιών που αναπτύσσει για την συμβουλευτική υποστήριξη γονέων, προχωρά στην υλοποίηση βιωματικών σεμιναρίων συμβουλευτικής για γονείς.

 

Τα σεμινάρια απευθύνονται σε γονείς με παιδιά προσχολικής και σχολικής ηλικίας και έχει ως στόχο την ενίσχυση του γονεϊκού ρόλου, την ενημέρωση τους για την ψυχοσυναισθηματική ανάπτυξη των παιδιών και την εκμάθηση αποτελεσματικών τρόπων επικοινωνίας καθώς και δεξιοτήτων που είναι απαραίτητες στην αναγνώριση και την διαχείριση των δυσκολιών και των προβλημάτων που αντιμετωπίζουν τα παιδιά.

 

Το πρώτο σεμινάριο θα έχει ως θέμα «Βελτιώνοντας την επικοινωνία στην οικογένεια» και θα πραγματοποιηθεί στον χώρο του Κέντρου Κοινότητας (Νέα Πολιτεία, Εργατικές Κατοικίες ΙΙΙ, Ναύπλιο) την Τρίτη 11 και την Τετάρτη 12 Δεκεμβρίου (9.30 πμ -12.30 μμ).

 

Εισηγήτρια θα είναι η ψυχολόγος της κινητής μονάδας του Κέντρου Κοινότητας, Αθανασία Πατεροπούλου.

 

Για περισσότερες πληροφορίες και δηλώσεις συμμετοχής στο τηλέφωνο του Κέντρου Κοινότητας: 27520.22795 (Δευτέρα- Παρασκευή 9.00-16.00).

 

Λόγω της βιωματικής φύσεως του εργαστηρίου και του μικρού αριθμού συμμετεχόντων που αυτή συνεπάγεται (15 θέσεις), θα τηρηθεί σειρά προτεραιότητας.

 

Η συμμετοχή είναι δωρεάν.

 

 

Σχολιάστε...

Γράψτε το σχόλιό σας
παρακαλώ εισάγετε το όνομά σας εδώ

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.

Πρόσφατα σχόλια