Υπογράφηκε η σύμβαση εκτέλεσης του έργου της εκβάθυνσης του λιμανιού του Ναυπλίου

 

Τη σύμβαση εκτέλεσης του έργου “Εκβάθυνση Λιμένα Ναυπλίου” υπέγραψε ο δήμαρχος Ναυπλιέων Δημήτρης Κωστούρος με την ανάδοχο εταιρεία ETEΘ (Εταιρεία Τεχνικών Έργων Θεσσαλονίκης) AE.

 

Με τη σύμβαση αναλαμβάνει η συγκεκριμένη εταιρεία την ευθύνη αποπεράτωσης του συνόλου των εργασιών που απαιτούνται για την εκβάθυνση του λιμανιού του Ναυπλίου.

 

Πρόκειται για ένα έργο προϋπολογισμού 5.500.000 €.

 

 

4 σχόλια

  1. http://www.eteth.gr/index.php/el/

    Εταιρεία των κυρίων Ιωάννου και Παρασκευαΐδη, βέβαια η συγκεκριμένη εταιρεία δεν έχει και μεγάλη εμπειρία στα λιμενικά όπως φαίνεται και στην ιστοσελίδα της αλλά εύχομαι να αποκτήσει με αυτό το έργο, το ερώτημα όμως που δημιουργείται είναι θα τηρηθεί απαρεγκλίτως η νομοθεσία τόσο στην κατασκευή όσο και στην επίβλεψη, είναι δυνατόν σε ένα τέτοιο έργο να είναι επιβλέπων ένας μηχανικός και όχι τουλάχιστον ομάδα επίβλεψης τριών μηχανικών διότι πρόκειται περί ειδικού έργου όπου οι εργασίες είναι σχεδόν 100% αφανείς, ξαναορίζεται πάλι ο ίδιος μηχανικός που ήταν και στο προηγούμενο έργο που ναυάγησε και βρίσκεται στη δικαιοσύνη, περιλαμβάνει όλα η μελέτη αυτά που προβλέπονται για έργο τέτοιου προϋπολογισμού ή πάλι είναι ελλειπής με αποτέλεσμα η επίβλεψη να καθίσταται αδύνατη; όλα αυτά είναι ερωτήματα που φυσικά δεν θα τα κάνει καμμία αντιπολίτευση αφού περιμένει πότε θα αναλάβει για να ακολουθήσει ομοειδή πορεία με την προκάτοχό της. Και η ζωή συνεχίζεται…….

    • Από την μία πλευρά εύγε για τής τοποθετήσεις σου, από την άλλη όμως θα πρέπει να είσαι στο εξωτερικό και έχεις άγνοια για το πως δουλεύουν τα γρανάζια εδώ,

      • Σας ευχαριστώ, έχετε δίκιο, μπορεί να μη γνωρίζω, όμως αυτά γίνονταν παλιά, τώρα μάλλον κάτι αλλάζει και ελπίζω και εύχομαι να συζητηθούν έστω κι αυτά τα λίγα που εξέφρασα διότι η Ευρωπαϊκή Ένωση δεν αστειεύεται πια και είναι κρίμα να γινόμαστε ρεζίλι γιατί πάσχουμε από λαιμαργία…..

Σχολιάστε...

Γράψτε το σχόλιό σας
παρακαλώ εισάγετε το όνομά σας εδώ

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.

Πρόσφατα σχόλια