«Πελοπόννησος Πρώτα»: Η Περιφερειακή Αρχή “κυνηγώντας” ψήφους

 

Ανακοίνωση της περιφερειακής παράταξης «Πελοπόννησος Πρώτα»

 

Τη συνήθεια να χρηματοδοτεί έργα που δεν είναι δική της αρμοδιότητα, ενώ χρειάζεται να καλύψει δικές της ανάγκες, συνεχίζει η Περιφερειακή Αρχή.

 

Στην τελευταία συνεδρίαση του Περιφερειακού Συμβουλίου Πελοποννήσου τη Δευτέρα 27/11/18, εγκρίθηκε κατά πλειοψηφία η διάθεση 200.000 ευρώ (συγκεκριμένα 199.873,12) για την «Προμήθεια και εγκατάσταση αθλητικού και λοιπού εξοπλισμού στο γήπεδο ποδοσφαίρου Συνοικισμού Δήμου Κορινθίων».

 

Το εντυπωσιακό είναι ότι πρόκειται για επένδυση σε ιδιωτικό και όχι σε δημόσιο ή δημοτικό γήπεδο. Πιστεύουμε ότι δεν είναι υποχρέωση της Αυτοδιοίκησης να κατασκευάζει ιδιωτικά γήπεδα.

 

Ακόμη, στη συνεδρίαση της Δευτέρας, εγκρίθηκε κατά πλειοψηφία, η διάθεση 40.000 ευρώ για την ανακαίνιση άλλης μιας εκκλησίας, αυτή τη φορά στον Μελιγαλά του Δήμου Οιχαλίας, στη Μεσσηνία.
Θεωρούμε ότι τα χρήματα αυτά θα λείψουν από άλλες άμεσες υποχρεώσεις της Περιφέρειας για την κοινωνία (Πρόνοια, Σχολεία, Υγεία, Φυσικές Καταστροφές) που είναι και μέσα στις αρμοδιότητές της.

 

Δυστυχώς, οι αποφάσεις της Περιφερειακής Αρχής, ιδιαίτερα πηγαίνοντας προς τις εκλογές, βλέπουν προς την διαμόρφωση πελατειακών και ψηφοθηρικών σχέσεων και όχι την κάλυψη των θεσμικών της υποχρεώσεων.

 

Η παράταξη
«Πελοπόννησος Πρώτα»

Σχολιάστε...

Γράψτε το σχόλιό σας
παρακαλώ εισάγετε το όνομά σας εδώ

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.

Πρόσφατα σχόλια