Ο Πανναυπλιακός για τους «ιμιτασιόν» και το «κόμπλεξ κάποιων απέναντι στο σύλλογο»

 

Με ανακοίνωσή της η διοίκηση του Πανναυπλιακού – Ηρακλή Πρόνοιας απαντά για μια ακόμα φορά στο ενδεχόμενο συγχώνευσης, απορρίπτοντάς το, και κάνει λόγο για τους “ιμιτασιόν” και το “απίστευτο κόμπλεξ ορισμένων απέναντι στο σύλλογο”.

 

Η ανακοίνωση:

 

Πριν από ένα χρόνο, στις 15/11/2017, το Δ.Σ. είχε βγάλει ανακοίνωση, όπου εκεί γινόταν σαφές και με κατηγορηματικό τρόπο η θέση μας σχετικά με τις φημολογούμενες τότε συγχωνεύσεις, συνενώσεις, συνεργασίες και διάφορα τέτοια με άλλες ομάδες.

 

Αν και εκείνη η ανακοίνωση ήταν γραμμένη σε απλή γλώσσα, ώστε να γίνει κατανοητή από όλους, είναι προφανές ότι για ορισμένους ήταν αδύνατον να την καταλάβουν με την πρώτη φορά. Έτσι αναγκαζόμαστε να την αναδημοσιεύσουμε, ελπίζοντας αυτή τη φορά να γίνει επιτέλους αντιληπτό το περιεχόμενό της. Εάν παρ’ όλα αυτά χρειαστεί να επανέλθουμε θα το κάνουμε.

 

«ΑΝΑΚΟΙΝΩΣΗ 15/11/2017: Το ΔΣ του ΠΑΝΝΑΥΠΛΙΑΚΟΥ –ΗΡΑΚΛΗ ΠΡΟΝΟΙΑΣ 1924 αισθάνεται την ανάγκη απέναντι στους φιλάθλους του να διευκρινίσει, επειδή επιχειρείται προσπάθεια ανάλογης φημολογίας που μόνο κακό κάνει στο σύλλογο, ότι σε καμία περίπτωση δεν πρόκειται να συνενωθεί, συνεργαστεί, συγχωνευτεί ή ότι άλλο, με καμία ομάδα, αφού αφ ενός δεν υπάρχει κανένας απολύτως λόγος (διοικητικός, αγωνιστικός, οικονομικός) για αυτό και αφ έτερου το βάρος, η ιστορία και το μέγεθος του ονόματος της ομάδας δεν το επιτρέπει. Οποιαδήποτε φήμη υπάρχει για αυτό το θέμα είναι ανυπόστατη, ψευδής και υποβολιμιαία και εμφανέστατα εξυπηρετεί άλλους σκοπούς και επιδιώξεις. Εμείς, διοίκηση, προπονητές και ποδοσφαιριστές πορευόμαστε με βάση το πλάνο που έχουμε εξ αρχής θέσει και που σε καμία περίπτωση δεν συμπεριλαμβάνει τέτοιου είδους κινήσεις. Σε αυτό και μόνο το πλαίσιο, οποιοσδήποτε θέλει να έλθει κοντά στην ομάδα ,χωρίς βεβαίως όρους και προαπαιτούμενα ,είναι ευπρόσδεκτος, κάτι άλλωστε που έχουμε πολλές φορές δηλώσει. Όλα τα υπόλοιπα είναι σαφώς εκ του πονηρού και με εμφανή προέλευση και σκοπιμότητα.»

 

Ο Πανναυπλιακός δεν έχει προκαλέσει, δεν έχει ενοχλήσει, δεν έχει θίξει κανέναν, δε ζητάει τίποτα από κανέναν. Το μόνο που θέλει είναι η ηρεμία του για να πετύχει έτσι το στόχο του, που είναι το χτίσιμο μιας ομάδας με μέλλον και συνέχεια. Γιατί οι ομάδες χτίζονται με υπομονή, από τα θεμέλια προς τα πάνω και όχι από το ρετιρέ προς τα κάτω. Γιατί τότε θα γκρεμιστούν και θα σκορπίσουν. Πολλά τα παραδείγματα.

 

Εμείς ακολουθούμε το δικό μας δρόμο, το δικό μας πλάνο και έτσι θα πάμε μέχρι τέλους. Το μόνο που απαιτούμε είναι να μη μας ενοχλούν, όπως και εμείς δεν ενοχλούμε κανέναν. Δεν ζητάμε τίποτα αλλά και δεν πρόκειται να γίνουμε σωσίβιο κανενός. Ο καθένας ακολουθεί το δρόμο του.

 

Ελπίζουμε ότι αυτή τη φορά θα γίνει κατανοητή η θέση μας, ώστε να μη χρειαστεί να επαναλαμβάνουμε συνέχεια τα ίδια και τα ίδια, γιατί είναι πολύ κουραστικό. Όση κατανόηση και αν έχουμε.

 

ΥΓ. 1: Όταν κάποιος προσπαθεί να αντιγράψει το πρωτότυπο, ότι κι αν είναι αυτό λέγεται απομίμηση. Καλή ή κακή, αλλά απομίμηση. Ιμιτασιόν.

 

ΥΓ. 2: Είναι εντυπωσιακό το απίστευτο κόμπλεξ κάποιων απέναντι στο σύλλογο. Τόσο, που είναι αδύνατον να το καμουφλάρουν. Αναμενόμενο μέχρι ενός σημείου, αφού πάντα ο κατώτερος, σε όλα τα επίπεδα, βγάζει τέτοιες συμπεριφορές έναντι του ανωτέρου. Αλλά τόσο πολύ;

 

ΥΓ. 3: Εννοείται ότι οι κατευθυνόμενες προκλήσεις από κάποια άρρωστα παιδιά είναι αστεία κατάσταση. Έχουν ξαναγίνει στο παρελθόν, φυσικά χωρίς κανένα αποτέλεσμα. Όλος ο κόσμος ξέρει περί τίνος πρόκειται, σχολιάστηκε αρνητικά και στο τέλος αυτό λειτούργησε σαν μπούμερανγκ.

 

 

 

1 σχόλιο

  1. Καλόν αγώνα με τιμή και εθελοντισμό. Εδώ εμφανίστηκε όψιμος αυτοαποκαλούμενος ιστορικός να συγγράψει την ιστορία της ομάδας και αντί να ασχοληθεί τουλάχιστον με αντικειμενικότητα από την αρχή της δημιουργίας του συλλόγου, άρχισε να προβάλλει τη γνωστή πεθερά εμφανίζοντας τον πρόεδρο πατέρα της ως τον επιτυχημένο πρόεδρο λες και οι πρόεδροι κάνουν τις ομάδες και όχι το σύνολο παιχτών και διοίκησης. Δημοσίευε επιτυχίες της ομάδας οι οποίες δεν αντιστοιχούσαν στη διοίκηση του της πεθεράς, φοτοσόπαρε φωτογραφίες και στρεφόταν με δημοσιεύματα ενάντια της επίσημης σημερινής διοίκησης. Νομίζουν ότι όπως έχουν κάνει μαγαζί οι συγγενείς μεταξύ τους τη δημαρχία και τον παλαμήδη, θα κάνουν και τον Πανναυπλιακό αλλά δεν τους βγήκε….. Εκτίθεστε και κάθε φορά που στρέφεστε ενάντια στην ιστορική ομάδα, τους παίχτες και τους πραγματικούς εθελοντές που προσέφεραν στην ομάδα είτε από τη θέση του προέδρου ή του εφόρου, του ταμία ή του γενικού αρχηγού, το μόνο που καταφέρνετε είναι να αναδεικνύετε τη μικρότητά σας.

Σχολιάστε...

Γράψτε το σχόλιό σας
παρακαλώ εισάγετε το όνομά σας εδώ

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.

Πρόσφατα σχόλια