Θα γίνουν κανονικά τα δρομολόγια μεταφοράς των μαθητών της Αργολίδας – Κοινή ανακοίνωση Χειβιδόπουλου – ΚΤΕΛ

 

Κανονικά θα γίνουν τις επόμενες ημέρες τα δρομολόγια της μεταφοράς των μαθητών της Αργολίδας με το ΚΤΕΛ.

 

Στο κοινό δελτίο τύπου που εξέδωσαν ο αντιπεριφερειάρχης Τάσσος Χειβιδόπουλος και η διοίκηση της ΚΤΕΛ Αργολίδας ΑΕ με αφορμή το θέμα της μεταφοράς μαθητών αναφέρεται:

 

Σε συνάντηση που έγινε σήμερα 25.11.2018 μεταξύ του Αντιπεριφερειάρχη Αργολίδας κου Χειβιδόπουλου Αναστάσιου και του Δ.Σ. της ΚΤΕΛ ΑΡΓΟΛΙΔΑΣ Α.Ε., σε ανοιχτή επικοινωνία με την Αντιπεριφερειάρχη (υπεύθυνη για το εν λόγω θέμα και Πρόεδρο Οικονομικής Επιτροπής) κα Νικολάκου και προς το σκοπό του να συνεχίσουν να πραγματοποιούνται τα δρομολόγια μεταφοράς μαθητών αποφασίστηκαν τα ακόλουθα:

 

1. Θα αποφασίσει η Οικονομική Επιτροπή για το θέμα της υπογραφής παράτασης της παλαιάς συμβάσεως μέχρι την ολοκλήρωση του νέου διαγωνισμού, υπολογίζοντας επί του ποσού της αρχικής συμβάσεως τη μέγιστη δυνατή προαίρεση.

 

2. Όλες οι ως άνω σχετικές αποφάσεις θα ληφθούν υποχρεωτικώς εντός της τρέχουσας εβδομάδας, δεσμευόμενης της ΚΤΕΛ ΑΡΓΟΛΙΔΑΣ Α. Ε. για το διάστημα αυτό ότι θα μεταφέρει κανονικώς τους μαθητές προς και από τα σχολεία.

Σχολιάστε...

Γράψτε το σχόλιό σας
παρακαλώ εισάγετε το όνομά σας εδώ

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.

Πρόσφατα σχόλια