«Να προστατευτούν οι ζωές γιατρών, νοσηλευτών και πολιτών στα Νοσοκομεία Αργολίδας» ζητά ο Μανιάτης

 

Ο Βουλευτής Αργολίδας της Δημοκρατικής Συμπαράταξης Γιάννης Μανιάτης, μετά την επίσκεψή του στα νοσοκομεία Άργους και Ναυπλίου έκανε την ακόλουθη δήλωση:

 

«Επισκέφθηκα τα Νοσοκομεία Άργους και Ναυπλίου, προκειμένου να ενημερωθώ από τη Διοίκηση και τους εργαζόμενους (γιατρούς, νοσηλευτικό και διοικητικό προσωπικό), για τα προβλήματα που αντιμετωπίζουν οι Νοσηλευτικές Μονάδες τις Αργολίδας. Συζητήσαμε τα τελευταία κρούσματα επιθέσεων σε βάρος γιατρών και νοσηλευτών, κυρίως κατά τις μέρες των εφημεριών. Επιπλέον, συζητήσαμε τα σοβαρά προβλήματα έλλειψης ιατρικού και νοσηλευτικού προσωπικού που υπάρχουν, καθώς επίσης και τις ανάγκες σε υποδομές.

 

Αφού εξέφρασα το βαθύ μου σεβασμό σε όλους τους εργαζομένους για την αυτοθυσία με την οποία προσφέρουν τις υπηρεσίες τους σε όλους μας, δεσμεύτηκα τόσο για την άσκηση νέου Κοινοβουλευτικού Ελέγχου προς τους Υπουργούς Υγείας και Προστασίας του Πολίτη, για θέματα ασφαλείας και στελέχωσης, όσο και για την παρέμβασή μου στις τοπικές υπηρεσίες της Αστυνομίας και Δικαιοσύνης, προκειμένου να ληφθούν επιπλέον μέτρα».

 

 

 

 

Σχολιάστε...

Γράψτε το σχόλιό σας
παρακαλώ εισάγετε το όνομά σας εδώ

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.

Πρόσφατα σχόλια