Κλήθηκαν να καταθέσουν για ματαίωση πλειστηριασμού (πριν 15 μήνες) – Ανακοίνωση της ΑΥΡΑ

 

Πολίτες κλήθηκαν για κατάθεση στην Αστυνομία επειδή το καλοκαίρι του 2017 βρίσκονταν στο Ειρηνοδικείο του Άργους ενώ γινόταν κινητοποίηση για να ματαιωθεί πλειστηριασμός κατοικίας.

 

 Για το θέμα εξέδωσε ανακοίνωση η δημοτική παράταξη Ναυπλίου ΑΥ.Ρ.Α. (Π. Κοκκινόπουλος, Δ. Δρούγκας). 

 

 Η ΑΝΑΚΟΙΝΩΣΗ 

 

Η Δημοτική Παράταξη ΑΥ.Ρ.Α. καταδικάζει την ποινικοποίηση των αγώνων για την υπεράσπιση της λαϊκής κατοικίας και περιουσίας. Η μνημονιακή συγκυβέρνηση των ΣΥΡΙΖΑ – ΑΝΕΛ με την αγαστή συνεργασία των Συμβολαιογράφων – Κορακιών, προσπαθεί με κάθε τρόπο να μεταβιβάσει την λαϊκή περιουσία, των χτυπημένων από τα μνημόνια συμπολιτών μας, στις Τράπεζες και τα Funds. Εκτός λοιπόν, από την επίσπευση των πλειστηριασμών με την εφαρμογή της ηλεκτρονικής πλατφόρμας, προσπαθεί να τρομοκρατήσει τους συμπολίτες μας με μια κατασκευασμένη βιομηχανία διώξεων.

 

Έτσι εξηγείται ότι μετά από 15 μήνες θυμήθηκαν κάποιοι ότι 3 συμπολίτες μας (μεταξύ τους και δημοτικός σύμβουλος της παράταξής μας) βρέθηκαν στο Ειρηνοδικείο Άργους για να ματαιώσουν πλειστηριασμό κατοικίας συμπολίτη μας…

 

Οι κινήσεις αυτές δείχνουν, κατά την άποψη μας, ότι οι αγώνες μας στα Ειρηνοδικεία της περιοχής μας δημιουργούν πίεση και αμηχανία τόσο στην συγκυβέρνηση ΣΥΡΙΖΑ-ΑΝΕΛ, όσο και στους συνεργούς των Κορακιών, τους Συμβολαιογράφους.

 

Η μεταχείριση τέτοιων μέσων και με αυτόν τον τρόπο δείχνει ότι η κατασκευή κατηγοριών καλά κρατεί στον τόπο μας.

 

Όμως, εμείς είμαστε αποφασισμένοι να συνεχίσουμε των αγώνα κατά των πλειστηριασμών, κατά της τρομοκράτησης των συμπολιτών μας που βλέπουν τόσα χρόνια να λεηλατούνται τα δικαιώματα τους, η εργασία, οι συντάξεις, η περιουσία τους.

 

Εμείς, θα βρισκόμαστε δίπλα τους.

Η αλληλεγγύη είναι το δικό μας όπλο!

Για τη Δημοτική Παράταξη:

οι δημοτικοί σύμβουλοι

Παντελής Κοκκινόπουλος – Δημοσθένης Δρούγκας

Σχολιάστε...

Γράψτε το σχόλιό σας
παρακαλώ εισάγετε το όνομά σας εδώ

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.

Πρόσφατα σχόλια