Η εκδήλωση «Οι Καλλιπάτειρες του 21ου αιώνα» στο Άργος

 

Την Τετάρτη 21 Νοεμβρίου έγινε στην αίθουσα «Μέγας Αλέξανδρος» στο Άργος η εκδήλωση «Οι Καλλιπάτειρες του 21ου αιώνα» για το ρόλο της γυναίκας στον αθλητισμό και στην διαπολιτισμική κοινωνία του αύριο.

 

Ήταν μια πρωτοβουλία του Φείδωνα Άργους και την υποστήριξη του Ν.Π.Δ.Δ. Κοινωνική Μέριμνα και Αθλητισμός του Δήμου Άργους Μυκηνών και τη φιλοξενία της ΚΕΔΑ-Μ.

 

Ομιλητές οι κύριοι Ιωάννης Δημητριάδης – παθολόγος ογκολόγος και Ιωάννης Αποστολόπουλος – συνταξιούχος καθηγητής φυσικής αγωγής, που μίλησαν για την επίδραση της άθλησης στην υγεία και στην πρόληψη του καρκίνου και τη θέση της γυναίκας στην κοινωνία, στον αθλητισμό και στο ποδόσφαιρο.

 

Στην έναρξη της εκδήλωσης παρουσιάστηκε χορευτικό δρώμενο την κα Μαρία Μπαβέλα και τον κ. Ιωάννη Κατσιπόδη.

 

Η εκδήλωση έκλεισε με την απονομή αναμνηστικών στους εθελοντές Αργειακού Μυκηναϊκού για την προσφορά τους και κέρασμα των παρευρισκομένων.

 

Όπως τόνισε ο πρόεδρος του Ν.Π.Δ.Δ. Κοινωνική Μέριμνα και αθλητισμός κ. Βαγγέλης Τζαβέλλας:

 

«Οι εκδηλώσεις αυτές θα συνεχιστούν, θα έχουν υψηλά ποιοτικά χαρακτηριστικά και θα αποτελέσουν μοχλό για την ανάπτυξη του γυναικείου αθλητισμού και τη δημιουργία μιας σύγχρονης αθλητικής κουλτούρας στην περιοχή μας, που θα μας φέρει πιο κοντά στον αθλητισμό του αύριο, στον οποίο η γυναίκα θα έχει μια ισότιμη και σημαντική θέση».

 

Τέλος ένα μεγάλο ευχαριστώ από το Φείδωνα Άργους στις εταιρίες που υποστηρίζουν την προσπάθεια του αυτή για το γυναικείο ποδόσφαιρο:

 

• Γεωπονική Άργους – Αντρέας Κορολής, γεωργικά φάρμακα, λιπάσματα, σπόροι, γ. εργαλεία, γ. εφόδια, μελέτες, πιστοποιήσεις, έργα πρασίνου
• Skarpentzos group – ανταλλακτικά τρακτέρ, γεωργικά μηχανήματα, λιπαντικά
• Hydrognomon – Παναγιώτης Τριπολιτσιώτης – Φίλτρα νερού (Οικιακά, επαγγελματικά),Συστήματα επεξεργασίας νερού (αντίστροφη όσμωση, αποσκλήρυνση, απιονισμός, απολύμανση), Αντλίες
• Cava Katsiadramis – αντιπροσωπείες, διανομές, εμπόριο μπύρας, αναψυκτικών ποτών, πώληση χονδρική – λιανική
• Σ. Μαντζούνης και ΣΙΑ Ο.Ε. – Χρώματα και βερνίκια
• PROVISION -Τρικαλιώτης Ιωάννης, Επαγγελματικοί Εξοπλισμοί Καταστημάτων

 

 

 

 

Σχολιάστε...

Γράψτε το σχόλιό σας
παρακαλώ εισάγετε το όνομά σας εδώ

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.

Πρόσφατα σχόλια