«Πόλεμος» δηλώσεων Αντωνόπουλου – Σιδέρη στην Περιφέρεια Πελοποννήσου

 

Συνεχίζεται μέσω ανακοινώσεων η κόντρα του ανεξάρτητου περιφερειακού συμβούλου Χρήστου Αντωνόπουλου με τον αντιπεριφερειάρχη Βασίλη Σιδέρη.

 

Ο Xρ. Αντωνόπουλος σε νέα του ανακοίνωση αναφέρει:

 

Ως καλός μαθητής ο κ. Σιδέρης έχει γίνει σαν το δάσκαλο του Πέτρο Τατούλη, έχουν γίνει καθηγητές στο ψέμα σε σημείο που όταν λένε καλημέρα πρέπει να κοιτάμε μήπως είναι νύχτα.

 

Αν και το έτοιμο δελτίο τύπου που ήρθε από το ιερατείο και απλά έβαλε την υπογραφή του μας δείχνει πως είναι και υπάκουος μαθητής.

 

Από την άλλη δείχνει πως διαθέτει και χιούμορ ειδικά στο σημείο που αναφέρει πως η παράταξη τους είναι συμπαγής καθώς και το δήθεν μεγάλο έργο τους. Όσο για το αν ήμουν παρών στα Περιφερειακά Συμβούλια είναι λογικό να μην θυμάται αφού απουσίαζε από πολλά Π.Σ. και ειδικά όταν δεν κατείχε θέση με αντιμισθία.

 

Και κλείνοντας τον συμβουλεύω να μην βιάζετε να μας πείσει για το πόσο συμπαγής είναι η παράταξη τους.

 

 

Ακολουθεί η δήλωση του Β. Σιδέρη που ήταν ο λόγος που απάντησε ο Χρ. Αντωνόπουλος (από τον οποίο είχε προηγηθεί άλλη δήλωση):

 

Ο κ. Αντωνόπουλος ως μόνιμος κάτοικος Αθηνών και απών από τα περισσότερα Περιφερειακά Συμβούλια είναι φυσικό να μη γνωρίζει το μεγάλο έργο της Περιφερειακής Αρχής για την Π.Ε. Αργολίδας και την Περιφέρεια Πελοποννήσου.

 

Όλοι εμείς που με συνέπεια, πολιτικό ήθος, εντιμότητα και εργατικότητα συνεχίζουμε δίπλα στον Πέτρο Τατούλη στηρίζοντας το έργο και το όραμα της «Νέας Πελοποννήσου», αφήνουμε τους πολίτες να κρίνουν το έργο μας.

 

Τέλος σε ότι αφορά την παράταξη της «Νέας Πελοποννήσου» να γνωρίζετε ότι είναι ενωμένη, δυνατή, συμπαγής και το μεγάλο όπλο της αποτελεί η αξιόπιστη και η συνεπής διαχρονική σχέση με τους πολίτες.

 

 

Σχολιάστε...

Γράψτε το σχόλιό σας
παρακαλώ εισάγετε το όνομά σας εδώ

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.

Πρόσφατα σχόλια