Ο πρώην αστυνομικός διευθυντής Πελοποννήσου Δημ. Τριγώνης υποψήφιος με την παράταξη Καμπόσου

 

Μετά τη συμπόρευση με τον αστυνομικό Γιώργο Σαρρή, η παράταξη «Αλλαγή Πορείας» του δημάρχου Άργους – Μυκηνών Δημήτρη Καμπόσου ανακοίνωσε έναν ακόμη υποψήφιο δημοτικό σύμβουλο που προέρχεται από το χώρο της ΕΛ.ΑΣ.: Tον απόστρατο Δημήτρη Τριγώνη.

 

Ο Δήμαρχος Άργους – Μυκηνών και επικεφαλής της παράταξης Δημήτρης Καμπόσος δήλωσε:
“Υποδεχόμαστε στην μεγάλη μας οικογένεια τον φίλο Δημήτρη Τριγώνη, έναν άνθρωπο ο οποίος έχει υπηρετήσει τα κοινά ως ένστολος και έρχεται τώρα να υπηρετήσει τα κοινά με όλη την δύναμη της ψυχής του από την Τοπική Αυτοδιοίκηση. Είμαστε ιδιαίτερα χαρούμενη που αυτά τα τελευταία χρόνια άνθρωποι καταξιωμένοι συμπορεύονται μαζί μας”.

 

Σύντομο βιογραφικό του Δημήτρη Τριγώνη

 

Γεννήθηκε το έτος 1966 στο Ναύπλιο.

 

 

Κατατάχθηκε στο Σώμα της Πρώην Χωροφυλακής το έτος 1984, ενώ αποφοίτησε από την σχολή Αξιωματικών το έτος 1990, όπου και τοποθετήθηκε στο ΑΤ Αργους.

 

Μέχρι το βαθμό του Αστυνόμου Α υπηρέτησε σε διάφορες μάχιμες υπηρεσίες της Αστυνομικής Διεύθυνσης Αργολίδας.

 

Με τους βαθμούς του Αστυνομικού Διευθυντή και Ταξίαρχου, υπηρέτησε ως Διευθυντής στην πρώην Αστυνομική Υποδιεύθυνση Αργους, στην Αστυνομική Διεύθυνση Αργολίδας και στην Αστυνομική Διεύθυνση Αρκαδίας.

 

Τον Ιανουάριο του 2017, προήχθη στο βαθμό του Υποστράτηγου και τοποθετήθηκε στην Γενική Περιφερειακή Αστυνομική Διεύθυνση Πελοποννήσου ως Διευθυντής.

 

Το Μάρτιο του 2018 προήχθη σε Αντιστράτηγο εκτός οργανικών θέσεων και τέθηκε σε αυτεπάγγελτη αποστρατεία, ως «ευδοκίμως τερματίσας» τη σταδιοδρομία του, ενώ του έχει απονεμηθεί ο τίτλος του Επίτιμου Γενικού Περιφερειακού Αστυνομικού Διευθυντή Πελοποννήσου.

 

Του έχουν απονεμηθεί για την υπηρεσιακή του απόδοση παράσημα, μετάλλια και ηθικές αμοιβές.

 

Είναι έγγαμος και έχει δύο παιδιά.

 

 

 

 

2 σχόλια

Σχολιάστε...

Γράψτε το σχόλιό σας
παρακαλώ εισάγετε το όνομά σας εδώ

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.

Πρόσφατα σχόλια