Ψήφισμα του Δημοτικού Συμβουλίου Άργους – Μυκηνών για το θάνατο του Νίκου Νανόπουλου

 

Έχασε τη μάχη για τη ζωή, σε ηλικία 65 ετών, το μεσημέρι της Τρίτης 13 Νοεμβρίου, στο νοσοκομείο του Άργους, ο Νίκος Νανόπουλος.

 

Ο Νίκος Νανόπουλος είχε διατελέσει προϊστάμενος στο Υπουργείο Συγκοινωνιών (ΚΤΕΟ) Αργολίδας ενώ είχε εκλεγεί δημοτικός σύμβουλος και είχε οριστεί αντιδήμαρχος Άργους – Μυκηνών. Με τη σύζυγό του είχαν αποκτήσει δύο κόρες.

 

 

Το Δημοτικό Συμβούλιο του Δήμου Άργους- Μυκηνών, κατά την έκτακτη κατεπείγουσα συνεδρίαση του της 14ης Νοεμβρίου 2018, μετά από εισήγηση του κ. Δημάρχου Άργους – Μυκηνών κ. Δημητρίου Καμπόσου, εξέδωσε ΟΜΟΦΩΝΑ το παρακάτω ψήφισμα, σε ένδειξη πένθους για τον αδόκητο θάνατο του τέως Αντιδημάρχου του Δήμου Άργους – Μυκηνών Νικολάου Νανόπουλου και ελάχιστου φόρου τιμής προς το πρόσωπο του εκλιπόντος.

 

 

  ΨΗΦΙΣΜΑ  

 

Το Δημοτικό Συμβούλιο, προκειμένου να αποτίσει τον απαιτούμενο φόρο τιμής στον εκλιπόντα ευπατρίδη Νικόλαο Νανόπουλο και να αποδώσει την πρέπουσα τιμή σε αυτόν, που υπηρέτησε τον θεσμό της Τοπικής Αυτοδιοίκησης, ως Δημοτικός Σύμβουλος και Αντιδήμαρχος του Δήμου Άργους – Μυκηνών και διακρίθηκε για την άρτια κατάρτισή του, την εργατικότητα, την ευσυνειδησία, την εντιμότητα, το ήθος και την ηπιότητα του χαρακτήρα του, αλλά και το πάθος του για την πρόοδο του τόπου μας,

 

ΑΠΟΦΑΣΙΖΕΙ ΟΜΟΦΩΝΑ

 

• Να εκφράσει την βαθιά του θλίψη, τα ειλικρινή του συλλυπητήρια και την συμπάθειά του προς την οικογένεια του εκλιπόντος.
• Να τηρηθεί ενός λεπτού σιγή τόσο στην παρούσα συνεδρίαση του Δημοτικού Συμβουλίου, όσο και στην αμέσως επόμενη τακτική συνεδρίασή του.
• Να κατατεθεί στην μνήμη του εκλιπόντος στεφάνι εκ μέρους του Δημάρχου και του Δημοτικού Συμβουλίου του Δήμου μας.
• Να παραστεί σύσσωμο το Δημοτικό Συμβούλιο στην εξόδιο ακολουθία του εκλιπόντος και να ακολουθήσει την επικήδειο πομπή.
• Να αναγνωστεί το παρόν ψήφισμα από τον Πρόεδρο του Δημοτικού Συμβουλίου κατά την τέλεση της εξοδίου ακολουθίας και τέλος
• Να αναρτηθεί το παρόν ψήφισμα στην ιστοσελίδα του Δήμου και να δημοσιευθεί στον έντυπο και ηλεκτρονικό τύπο.

 

Αφού συντάχθηκε το παρόν ψήφισμα υπογράφεται ως ακολούθως:
Ο Δήμαρχος Δ. Καμπόσος – Ο Πρόεδρος  Κ. Μπέγκος – Τα Μέλη

 

 

Σχολιάστε...

Γράψτε το σχόλιό σας
παρακαλώ εισάγετε το όνομά σας εδώ

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.

Πρόσφατα σχόλια