Οι «Παρεμβάσεις Κινήσεις Συσπειρώσεις Π.Ε. Αργολίδας» για το αποτέλεσμα των εκλογών

 

Ανακοίνωση από τις «Παρεμβάσεις Κινήσεις Συσπειρώσεις Π.Ε. Αργολίδας»

 

Ως ΠΑΡΕΜΒΑΣΕΙΣ Π.Ε ΑΡΓΟΛΙΔΑΣ ευχαριστούμε τους/τις συναδέλφους / ισσες για την εμπιστοσύνη στις εκλογές για το ΠΥΣΠΕ , ΚΥΣΠΕ και το ΑΠΥΣΠΕ.

 

Εμείς δηλώνουμε ότι θα συνεχίσουμε με ένα και μόνο στόχο: τον ΑΝΥΠΟΧΩΡΗΤΟ ΑΓΩΝΑ μέχρι τη συνολική ανατροπή αυτής της αντιεκπαιδευτικής και αντιλαϊκής πολιτικής, για ένα καλύτερο μέλλον για όλο τον κόσμο της εκπαίδευσης, τους εκπαιδευτικούς, τα παιδιά, το δημόσιο σχολείο και τα δικαιώματα του κόσμου της εργασίας.

 

Τώρα με το κλείσιμο της κάλπης έχει σημασία να δυναμώσουμε τους συλλόγους μας, προκειμένου να συνεχιστεί ο αγώνας για μαζικούς διορισμούς όλων των εκπαιδευτικών με βάση το πτυχίο και την προϋπηρεσία, για την υπεράσπιση του δημόσιου σχολείου.

 

Σε μια συγκυρία εφαρμογής της πολιτικής του ΟΟΣΑ και της Ε.Ε, η λύση βρίσκεται στην ασυμβίβαστη πάλη του εκπαιδευτικού και εργατικού κινήματος για το σχολείο των δικαιωμάτων και των αναγκών της εργαζόμενης πλειοψηφίας. Σε αυτή τη βάση δεσμευόμαστε και σας καλούμε όλες και όλους να συνεχίσουμε, την πάλη για την υπεράσπιση των εργασιακών δικαιωμάτων των εκπαιδευτικών και των μορφωτικών δικαιωμάτων των μαθητών μας.

 

Θα ΣΥΝΕΧΊΣΟΥΜΕ ως ΠΑΡΕΜΒΑΣΕΙΣ Π.Ε ΑΡΓΟΛΙΔΑΣ να συμβάλλουμε στο δυνάμωμα του μαχόμενου ανεξάρτητου, ταξικού, ριζοσπαστικού, εκπαιδευτικού κινήματος. Σταθερά, απέναντι στις ατομικές «λύσεις», τη συναίνεση και την ηττοπάθεια απαντάμε με συλλογικότητα, αντίσταση και αγώνα. Για ένα εκπαιδευτικό κίνημα, όχι παραγόντων, αλλά συλλογικής αναζήτησης και αγώνα. Θα συναντηθούμε και πρέπει να συναντηθούμε εκεί όπου πάλλεται η ζωή : στην απεργία, στη γενική συνέλευση, στην πάλη για τη διεκδίκηση αυτών που μας ανήκουν, με αμφισβήτηση και ανυπακοή κάθε αντιεκπαιδευτικής πολιτικής.

 

Επόμενος σταθμός αγώνα η απεργία στις 14 Νοέμβρη.

 

 

Σχολιάστε...

Γράψτε το σχόλιό σας
παρακαλώ εισάγετε το όνομά σας εδώ

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.

Πρόσφατα σχόλια