Συνάντηση Ανδριανού με μέλη του Σωματείου Εκπαιδευτών Οδήγησης Αργολίδας «Ο Αργέας»

 

Ο Βουλευτής Αργολίδας της Νέας Δημοκρατίας Γιάννης Ανδριανός συναντήθηκε το Σάββατο με μέλη του Σωματείου Εκπαιδευτών Οδήγησης Αργολίδας «Ο Αργέας» με τους οποίους συζήτησε τα προβλήματα που έχουν ανακύψει μετά την διακοπή των πρακτικών εξετάσεων επί έξι εβδομάδες, τη συσσώρευση και αναμονή εκατοντάδων υποψήφιων οδηγών και πάγωμα σχεδόν όλων των επαγγελματικών δραστηριοτήτων των σχολών οδήγησης.

 

Επισημαίνεται ότι η κατάσταση αυτή έχει φέρει κλίμα αναστάτωσης και αγανάκτησης στους υποψήφιους οδηγούς οι οποίοι, ενώ έχουν καταβάλει χρήματα δεν μπορούν να αποκτήσουν άδεια οδήγησης, την ώρα που κάποιοι μάλιστα από αυτούς την έχουν άμεση ανάγκη για επαγγελματικούς λόγους.

 

Ο κ. Ανδριανός μετά την ενημέρωση από τα μέλη του Σωματείου επεσήμανε τις σχετικές παρεμβάσεις που ήδη έχει κάνει προς τον αρμόδιο Υπουργό, και τόνισε ότι θα θέσει και πάλι αρμοδίως τα αιτήματά τους και τα ζητήματα που έχουν προκύψει.

 

 

Σχολιάστε...

Γράψτε το σχόλιό σας
παρακαλώ εισάγετε το όνομά σας εδώ

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.

Πρόσφατα σχόλια